Uncategorized

Sexnoveller vijim shënuar me etiketë Uncategorized.

Maja dhe Olle

Maja dhe Olle.

Historia e Olle:

Olle emrin tim. Unë jam 27 vjeç. Unë punoj si murator dhe kanë punuar së bashku me mikun tim më të mirë Nisse në 4 vjet. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 vota, mesatarja: 3,64 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Rruga jonë për jetën Swingers 2

Ajo kishte qenë disa muaj që nga vizita e parë në R & M Ne kishim biseduar shumë për atë që ndodhi, nëse ne të dy kishin dashur përvojën, se asgjë nuk kishte ndodhur se nuk kishte arsye për keqardhje dhe se ne duhet të gjejmë një mundësi për të shkuar mbrapa së shpejti. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, mesatarja: 3,03 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Marianne më bën me brirë, një histori e vërtetë në lidhje me "pabesi"

Një histori e vërtetë e parë

Kjo ka ndodhur disa muaj pas mua dhe të dashurën time bjonde Marianne kishte takuar dhe do të festë së bashku për herë të parë në Rodos. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 vota, mesatarja: 2,57 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pazar

Ne dy; Jonas_32 dhe Anna_36 kishte hyrë në Aftonbladet chat njëkohësisht. Ne të dy kishin një natë për veten në 2s tona në Gothenburg. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (49 vota, mesatarja: 3,98 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa 4 sara

- Stop atje, "tha Samuel, kur ajo ishte gati për t'u tërhequr në një ngjyrë mbi krye shampanjë brendshme butë e tij të bardhë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 vota, mesatarja: 3,03 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa sara 3

Sarah gëlltitur vështirë. Në frontin e saj ishte Samueli, njerk e saj që nga mosha tre dhe bedfellow e saj për disa muaj, dhe e pyeti përkëdhelje veten e saj në frontin e tij. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, mesatarja: 3,16 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa 2 sara

Sara tronditi pothuajse si ajo ecte në rrugën shtëpi. Javën kishte qenë diçka e një personi. Nëna e saj kishte vendosur që të përpiqen për të ndaluar tableta gjumi përsëri si Samueli kishte qëndruar mirësi në shtratin e tij. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, mesatarja: 3,10 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa alice 1

Alice Bielke, vajza e vetme e Lillian dhe Anders Bielke, mori derën dhe psherëtiu, kur ajo kuptoi se ajo ishte mbyllur. Ajo do të duhet të ecin rreth në anën tjetër të shkollës. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 vota, mesatarja: 3,00 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Rrugën tonë për SWINGERLIVET 1

Unë dua të ju tregojnë se si unë dhe partneri im ishin në kërkim us deri në një swingers jetës. Bëj atë, sepse unë dua të mendoj përsëri në ngjarjet, por edhe për të tjerët ndoshta inspirerera për të marrë rrëzohej dhe përpiqen atë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (24 vota, mesatarja: 3,42 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 8

FJALË autorit:
Për lexuesit e reja të kësaj historie, mund të rekomandohet për të skremuar me kapitujt e parë parë për të marrë një kontekst. Dhe për seksionin e ardhshëm për të interesuar, kështu që mund të jetë një kapitull të shkurtër apo pak më të gjatë. Ngjarje krejtësisht të varur.

Stuhitë brenda e të gjitha grave të të gjitha, por kur të tjerët të shikojmë në Helena, ata e shohin se ajo duket të jetë afër një avari nervor të përgjithshëm. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 vota, mesatarja: 3,10 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...