Tresh

Matrixjoga poshtë shënuar me tresh etiketë.

Dashurin tim është shfrytëzuar [Pjesa I]

Unë nuk e di se si kjo është e zakonshme, por këtu është një histori krejtësisht vjen nga realiteti.

Unë kurrë nuk kam qenë një vajzë e mirë, unë e di.
[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (69 vota, average: 2.64 out of 5)
Loading ... Loading ...

Kajro, në 1067 e.kr

Alessia kishte udhëtuar mil shumë me një karvan rob nga Konstandinopojës në Kajro. Ajo ishte zor ai i cili e mori karvanin, pa një burrë të vjetër të quajtur Ahmed Khadir. Një riktgit njeri pista vjetër i cili ishte me brirë për gjithçka dhe të gjithë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 vota, average: 2.11 out of 5)
Loading ... Loading ...

Pas punës

Unë kam kthyer vetëm 40 dhe burri im thotë se unë jam aq e bukur tani si kur u takuam për gati 15 pastaj. Unë e dua atë dhe vajzën tonë të vogël më shumë se çdo gjë tjetër dhe kurrë nuk kanë menduar edhe për të qenë i pabesë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 vota, average: 3.03 out of 5)
Loading ... Loading ...

I dashuri im dhe motra ime

Ne vë në shtratin tim dhe e puthi dhe u ndjeva dorën e tij brenda lak tim. Gjuha e tij ka luajtur me minierën. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, average: 2.55 out of 5)
Loading ... Loading ...

Kur mundësi paraqet tre

I kishte filluar kursin tim të ri, dhe tani ishte koha për partinë klasës. Ne u takuan në një nga djemtë në kurs që kishin marrë përgjegjësinë dhe të mbajtur partinë në banesën e tij. Birrë është në frigorifer, verë u hap dhe u konsumuar pije. Djemtë u bë gjithnjë e më të zëshëm dhe disa kishte filluar duke u përpjekur të flirtoj në klasën e vajzave. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (86 vota, mesatarja: 3.40 nga 5)
Loading ... Loading ...

Koha ime si banonjës. Pjesa 2

Pas aventurave tona të para seksuale me të erdhën shumë gjëra argëtuese. Cissi dhe unë shpesh pasur seks me njëri-tjetrin dhe gjithashtu dhe Jeanette Anders zbriti tek ne shumë shpesh ndryshuar. Ndonjëherë kemi pasur gjashtë të katër apo vetëm dy ose tre prej nesh që ka gëzuar së bashku. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (93 vota, average: 3.45 out of 5)
Loading ... Loading ...

Motrat

Ne jemi vetëm prapa nga qyteti, pasi u nxituan brenda dhe jashtë dyqaneve dhe u përpoq rroba. Në dyqanet
Unë u përpoq rroba ju kishte thithur karin tim dhe duke marrë atë thellë në infermierinë tuaj fyt. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (43 vota, average: 2.70 out of 5)
Loading ... Loading ...

Sektori i Amaranten pranishëm

Globe mbi Kungsholmen në Stokholm ... Unë kam qenë këtu ndoshta më shumë se 20 herë. Lobi i tyre dhe bar është një vend i madh që të ketë një takim të shkurtër. Një tjetër favorite është Hotel nordike Drita në Vasagatan.

Sot ajo ishte bosh e njerëzve në hollin dhe unë urdhëroi një kafe. Unë kam qenë 10 minuta të hershme.

Tema e blog është "pak" dhe pastaj i aftë është e mirë për të përmbushur një çift sot. Ky takim nuk ishte planifikuar, por kemi marrë të mbajë njëri-tjetrin dhe unë e kam takuar atë më parë.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (21 vota, average: 2.38 out of 5)
Loading ... Loading ...

Ne ndihmuar njëri-tjetrin për të plotësuar fantazinë e saj

Ata i bënë thirrje ndërsa unë isha ulur në makinë në rrugën shtëpi nga trajnimi. Ne kishim biseduar për për t'u parë, por nuk gjeti kohë. Tani ata veten nëse unë mund të vijë menjëherë. Kam shikuar në orën dhe nuk mund të mendoj për ndonjë gjë që mund të më ndalojë mua. Përveç kësaj, unë kam qenë shumë kurioz për të përmbushur ato.

"Vänninorna" siç ata e quajnë vetë janë 2 vajza në 35-vjeçarë që janë me vlerë një përshkrim të veçantë. Ne e quajmë ata Lotta dhe Minna.

Lotta është një vajzë suedeze e cila jeton e ndarë, nëna e një fëmijë, duke punuar si shitës në IT. Ajo është bjonde errët, tepër i shkurtër dhe i hollë. Fit. Trupi i saj është tanned dhe ajo ka gjinjtë të vogla konik. Kur kemi biseduar për çdo tingull ajo gjithmonë vigjilent dhe të lumtur. Edhe pse ajo punon dhe udhëton shumë ajo duket të jetë një nga ata që gjithmonë kanë kohë për një kohë të lirë të plotë. Kur ajo hapi derën për banesën e tij në qendër të Stokholmit, ajo ishte tërësisht pa lustrim dhe flokët e drejtë, u ngrit në një bisht kalë i vogël.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 vota, average: 3.06 out of 5)
Loading ... Loading ...

Në shelg

-Eja me mua, ai pëshpëriti në veshin tim. Veprova ashtu si më është thënë dhe ne plagë rrugën tonë nëpërmjet turmës. Ai mori dorën time dhe më nxorrën në rrugë, ajo ishte ende e ngrohtë jashtë, edhe pse koha po afrohej një të tillë. Ishte verë vonë dhe netë filluar të marrë errët tani. Ne nxituar mbi të një parku, larg nga ne klub nate erdhi nga. Ai u tërhoq më nën një shelg i madh dhe filloi kissing mua nxehtë.
[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 vota, average: 2,91 nga 5)
Loading ... Loading ...