Kategoria Test

Sexnoveller poshtë shënuara me provë kategori emërtim.

"Sepse unë dua që ju të qij mua e vështirë"

Unë jam në shtëpinë time mënyrë. Unë shkoj vetë, pak i dehur dhe fyllekåt. Jashtë, nuk ka më të interesuar mua. Burrat janë kaq të wimpy ose kylliga dhe jo në mënyrë të nxehtë. Unë e di se çfarë ata mund të bëjnë, por unë preferoj fantazi lart asnjë shans për të sjellë në shtëpi një madhësi të mesme karin ose më pak për atë çështje. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 vota, mesatarja: 3,18 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...