Masturbim

Sexnoveller vijim shënuar me masturbim etiketë.

Pjesa sara 3

Sarah gëlltitur vështirë. Në frontin e saj ishte Samueli, njerk e saj që nga mosha tre dhe bedfellow e saj për disa muaj, dhe e pyeti përkëdhelje veten e saj në frontin e tij. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, mesatarja: 3,16 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa 2 sara

Sara tronditi pothuajse si ajo ecte në rrugën shtëpi. Javën kishte qenë diçka e një personi. Nëna e saj kishte vendosur që të përpiqen për të ndaluar tableta gjumi përsëri si Samueli kishte qëndruar mirësi në shtratin e tij. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, mesatarja: 3,10 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Koha ime e parë

Unë nuk jam e virgjër. Unë kam pasur marrëdhënie seksuale me burra, por kurrë nuk u nda i kënaqur me të vërtetë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (53 vota, mesatarja: 3,79 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventura Nina vazhdon - Pjesa 2/5

Shkatërruar.

Unë nuk kishte më shumë bluza dresses pastër kështu që unë e mori atë në t-shirt kam pasur, ai ishte dukshëm më e shkurtër se sa të vishen kisha ditë më parë, por pas çdo gjë që ka ndodhur unë nuk u ndjeva aq keq për të parë brekë e saj në shkollë më. [.. .] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 vota, mesatarja: 3,11 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Caresses autobusin

Ulem në autobus. Ajo është një lloj i thjeshtë stacionet e autobusëve janë shumë larg dhe për të marrë pasagjerë. Unë jam pothuajse në pjesën e prapme dhe është plotësisht i vetëm në pjesën e prapme të autobusit. I shikoni nga dritarja në pemë si babai kaluar dhe dora ime fillon pothuajse pa menduar për atë puth veten lehtë jashtë pantallona ...

[...] Lexo sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (10 vota, mesatarja: 2,60 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Dhuratë

"Unë kam një dhuratë për ju."
Miriam shikuar deri libër ajo u lexuar. Ajo nuk kishte dëgjuar Michael ardhur në dhomë. Ajo nuk e pëlqen mënyrën se si ai kurrë nuk trokas, ajo ishte më shumë se një herë ai kishte sneaked në fjalën e saj, kur ajo mendoi se ishte e paparë.
"Çfarë?" Ajo pyeti.
Ajo kishte marrë tashmë disk, ajo kërkoi në këmbim se ajo kishte masturbated për atë ditë më parë.
[...] Lexo sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 vota, mesatarja: 3,00 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Klasë

Ajo kishte ditur se diçka ishte e gabuar sa më shpejt Eric tha asaj për të ardhur në seancën e jashtëzakonshme të premten pasdite, por ajo nuk e kishte kuptuar se sa e gabuar ajo ishte deri sa ajo u largua në klasë.
Korridori ishte bosh dhe shkretuar si ajo kaloi nëpër të, takë të saj të shkurtër kishte klapprat kundër katin e vështirë dhe jehonë përgjatë mureve të bardhë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 vota, mesatarja: 3,27 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Gangsterknullet, Pjesa 1

Unë quhet gruaja prettiest më e bukur në qytetin tonë të vogël, fytyra ime është ende i freskët rinore me tërheqje të pastër, edhe pse unë u kthye 43, trupi është si shijshme çdo kohë, zemrat hips bukur dardhë formë seductively sensual dhe këmbët e mia sexy përshtaten si duhet të jetë me një grua që shpenzon kaq shumë orë në palestër si bëj unë çdo muaj.

[...] Lexo sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 vota, mesatarja: 2,85 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Kairo, në 1067 e.kr

Alessia kishte udhëtuar me karvanin mil shumë skllevërve nga Konstandinopoja në Kajro. Ajo ishte vështirë ai i cili e mori karvanin, por një njeri i vjetër i quajtur Gishtat Khidrin. Një njeri i ndyrë i vjetër riktgit i cili ishte me brirë për çdo gjë dhe të gjithë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (38 vota, mesatarja: 2,11 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Klasë e re

Ajo ishte e hënë, kuvendi në mëngjes në shkollë dhe Alex, mësuesi i tyre klasës qëndroi në frontin e bordit si zakonisht. Sebastian shikoi atë, por sidomos vajze që qëndronte pranë tij. Ajo ishte në moshën Samna si Sebastian, 17, veshur me xhinse të ngushta të zeza dhe një xhaketë të kuqe jashtë një liri të bardhë.

[...] Lexo sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 vota, mesatarja: 3,80 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...