I çuditshëm

Sexnoveller vijim shënuar me etiketë çuditshëm.

Niclas, biçikletë tim dhe një qij pamëshirshme e parë

Është bërë një pak më të vjetër tani, por kjo është një histori krejtësisht e vërtetë, vetëm emrat janë ndryshuar, kur kam marrë të shijojnë karin për herë të parë, dhe kjo në mënyrë të konsiderueshme ... [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 vota, mesatarja: 3,08 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Atë që ajo do më tepër ...

Thomas ishte vetëm takim Megan për tre muaj dhe ata nuk do të kishin kohë për të marrë së bashku shumë shpesh, sepse ata jetonin në qytete të ndryshme. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 vota, mesatarja: 3,31 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Motra në ligj 1

Gishti im i shtypur doorbell dhe mendimet duke kaluar nëpër kokën time. Ajo ishte në svågers derën time kam quajtur dhe tani duhej të luajnë kartat e drejtë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 vota, mesatarja: 3,18 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Më lejoni kurrë të jetë e lirë ...

Më lejoni kurrë të jetë e lirë ...

Pjesa 1

Unë eci pas teje në dyqan ushqimore. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 vota, mesatarja: 3,35 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Renia mbretëresha - Pjesa 1

KUJDES: Ky seksion, ose pjesë të tjera përfshijnë: BDSM, robëria, förudmjukning, Spanking, ylli dhe tortura në forma olka. Nëse ndonjë nga kjo konsiderohet ofenduese, lexoni më tej. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 vota, mesatarja: 2,91 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventurat Nina vazhdojnë Pjesa 5 prej 5

Interpretim dhe gjeti.

Pjesa tjetër e ditës së shkollës, ne e mori atë lehtë, Jocke qartë kishin sytë nga ne dhe do të marrë çdo mundësi për të ekspozuar mua, nëse unë kishte treguar shenjën më të vogël e të qenit lakuriq nën veshjen e saj përsëri. Mësimi i fundit ishte mbi 2:10 dhe Sara ishte duke pritur për mua në biçikletë në vend. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 vota, mesatarja: 2,54 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventura Nina vazhdon - Pjesa 4 nga 5

Shkatërruar përsëri!

Kur unë kam qenë në shtrat këto ditë kam pasur kohë për të menduar për atë që kishte ndodhur, kur unë isha duke menduar qartë dhe të ndjeshme, unë nuk mund të kuptoj se unë nuk guxonte për të bërë diçka në mënyrë tepër të trashë dhe të trashë, por kur kam mbetur vetëm dhe luajti deri gjithçka si një film në kokën time, unë dëshiroj me zjarr për të vazhduar lojën me Sara! [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 vota, mesatarja: 2,00 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventura Nina vazhdon - Pjesa 3 nga 5

Shoplifting me probleme.

Pasi ne u ul në dhomën e ngrënies, ne doli për të rökrutan, ajo ishte plot me njerëz atje kështu që ne shkuan në jashtë gardhit të shkollës deri në qendër. Sara kishte qenë e re në qytetin tonë, kur ajo filloi klasën e shtatë, nga Stokholm, dhe për këtë arsye kishte qenë dikur të njohura me blondes në lulëzim në turmë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 vota, mesatarja: 2,50 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventura Nina vazhdon - Pjesa 2/5

Shkatërruar.

Unë nuk kishte më shumë bluza dresses pastër kështu që unë e mori atë në t-shirt kam pasur, ai ishte dukshëm më e shkurtër se sa të vishen kisha ditë më parë, por pas çdo gjë që ka ndodhur unë nuk u ndjeva aq keq për të parë brekë e saj në shkollë më. [.. .] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 vota, mesatarja: 3,11 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Dhuratë

"Unë kam një dhuratë për ju."
Miriam shikuar deri libër ajo u lexuar. Ajo nuk kishte dëgjuar Michael ardhur në dhomë. Ajo nuk e pëlqen mënyrën se si ai kurrë nuk trokas, ajo ishte më shumë se një herë ai kishte sneaked në fjalën e saj, kur ajo mendoi se ishte e paparë.
"Çfarë?" Ajo pyeti.
Ajo kishte marrë tashmë disk, ajo kërkoi në këmbim se ajo kishte masturbated për atë ditë më parë.
[...] Lexo sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 vota, mesatarja: 3,00 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...