Homoseksual

Sexnoveller vijim shënuar me etiketë homoseksual.

Niclas, biçikletë tim dhe një qij pamëshirshme e parë

Është bërë një pak më të vjetër tani, por kjo është një histori krejtësisht e vërtetë, vetëm emrat janë ndryshuar, kur kam marrë të shijojnë karin për herë të parë, dhe kjo në mënyrë të konsiderueshme ... [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 vota, mesatarja: 3,08 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventura Nina vazhdon - Pjesa 4 nga 5

Shkatërruar përsëri!

Kur unë kam qenë në shtrat këto ditë kam pasur kohë për të menduar për atë që kishte ndodhur, kur unë isha duke menduar qartë dhe të ndjeshme, unë nuk mund të kuptoj se unë nuk guxonte për të bërë diçka në mënyrë tepër të trashë dhe të trashë, por kur kam mbetur vetëm dhe luajti deri gjithçka si një film në kokën time, unë dëshiroj me zjarr për të vazhduar lojën me Sara! [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 vota, mesatarja: 2,00 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventura Nina vazhdon - Pjesa 3 nga 5

Shoplifting me probleme.

Pasi ne u ul në dhomën e ngrënies, ne doli për të rökrutan, ajo ishte plot me njerëz atje kështu që ne shkuan në jashtë gardhit të shkollës deri në qendër. Sara kishte qenë e re në qytetin tonë, kur ajo filloi klasën e shtatë, nga Stokholm, dhe për këtë arsye kishte qenë dikur të njohura me blondes në lulëzim në turmë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 vota, mesatarja: 2,50 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventura Nina vazhdon - Pjesa 2/5

Shkatërruar.

Unë nuk kishte më shumë bluza dresses pastër kështu që unë e mori atë në t-shirt kam pasur, ai ishte dukshëm më e shkurtër se sa të vishen kisha ditë më parë, por pas çdo gjë që ka ndodhur unë nuk u ndjeva aq keq për të parë brekë e saj në shkollë më. [.. .] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 vota, mesatarja: 3,11 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Aventurat e nina në 70 - Pjesa 1 nga 5

Plazh.

Kjo ka ndodhur shumë kohë më parë, në fillim të verës 1978 dhe unë kam qenë në klasën e 8-të. Në shkollë unë kam qenë në, ajo ishte në këtë kohë "në modë", në të cilën vajzë do të ketë vetëm brekë dhe një afat t-shirt apo t-sirtklänning, sigurisht, kjo nuk ishte një, shkoi në shtëpi prindërit ishin në shtëpi në mënyrë të vendosur në rastin tim ka pasur ata kanë shkuar gjithmonë në punë gjatë para se unë ishte duke shkuar në shkollë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (14 vota, mesatarja: 3,36 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Kairo, në 1067 e.kr

Alessia kishte udhëtuar me karvanin mil shumë skllevërve nga Konstandinopoja në Kajro. Ajo ishte vështirë ai i cili e mori karvanin, por një njeri i vjetër i quajtur Gishtat Khidrin. Një njeri i ndyrë i vjetër riktgit i cili ishte me brirë për çdo gjë dhe të gjithë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (38 vota, mesatarja: 2,11 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Dick jeg aldri glemmer

Da jeg filloi më ungdomsskolen, erdhi jeg në një Klasse re, ajo ishte og jeg der traff Anton. Banda Første jeg si proshutë, ai ishte lakuriq. Jeg HADDE forsovet meg og ishte për seint nga til kohë første, e cila ishte palestër. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 vota, mesatarja: 3,08 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Djalë i ri me njeriun më të vjetër

Gaysex me një burrë të vjetër

Kjo histori është e vërtetë dhe ka ndodhur me mua kohët e fundit.

[...] Lexo sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (33 vota, mesatarja: 3,33 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Një natë vonë në shesh patinazhi në akull ... (Killsex)

Ajo filloi të marrë me të vërtetë të qetë tani në shesh patinazhi, iof nuk është befasuese kur në të u afrohet 22 Ajo do të kishte qenë një sonte vonë lojë me një rezultat të mirë duke pasur parasysh se Scoreboard treguar 3-1 për ekipin në shtëpi. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 vota, mesatarja: 3,69 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

"Sepse unë dua që ju të qij mua e vështirë"

Unë jam në shtëpinë time mënyrë. Unë shkoj vetë, pak i dehur dhe fyllekåt. Jashtë, nuk ka më të interesuar mua. Burrat janë kaq të wimpy ose kylliga dhe jo në mënyrë të nxehtë. Unë e di se çfarë ata mund të bëjnë, por unë preferoj fantazi lart asnjë shans për të sjellë në shtëpi një madhësi të mesme karin ose më pak për atë çështje. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (21 vota, mesatarja: 3,19 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...