Heterodera

Matrixjoga poshtë shënuara me etiketën e drejtë.

Çfarë ndodhi me të vërtetë?

Unë kam ardhur në zyrë disa minuta vonesë, overslept. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 vota, average: 3.26 out of 5)
Loading ... Loading ...

Në gruan time chloro

Ajo më tha që të qëndrojnë poshtë në barkun tuaj. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (46 vota, average: 3.41 out of 5)
Loading ... Loading ...

Dy vajza adoleshente britanike

Kam jetuar për disa vite në Londër, kur unë isha 25 vjeç. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 vota, average: 3.81 out of 5)
Loading ... Loading ...

Mësuesi sexy

I kishte njohur gjatë që nuk ishte diçka midis meje dhe mësues sime. Ne gjithmonë i dha çdo të tjera të pafajshme-gjata shikimet. Por gjithmonë kam menduar se ndoshta kam imagjinuar. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (53 vota, average: 2.60 out of 5)
Loading ... Loading ...

Vajzë fqinj

Ajo është bërë diçka e një tradite që unë jam palë dhe nganjëherë duke lënë mënjanë boshte kur gruaja ime është larg, të cilat vetëm tentojnë të ndodhë një herë në vit, një javë në verë, kur ajo ishte duke vizituar prindërit e saj të cilët shpenzojnë pjesën më të madhe të vitit për shkak të spanjisht Kosta del Sol. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (80 vota, average: 3.78 out of 5)
Loading ... Loading ...

Përmirësimi i cilësisë së jetës.

Johanna: Është e dobishme për të ndryshuar punë nganjëherë thonë ata. Pastaj ndjeva aq i mirë që unë mund të ketë mbetur shumë kohë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (36 vota, average: 4.08 out of 5)
Loading ... Loading ...

Marianne më bën me brirë, një histori e vërtetë të "pabesi"

Një histori e vërtetë e parë

Kjo ka ndodhur disa muaj pasi unë dhe ime dashurën bjonde Marianne kishte takuar dhe do të shkojnë në pushime së bashku për herë të parë në Rodos. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 vota, average: 2.57 out of 5)
Loading ... Loading ...

Një histori e vërtetë në lidhje me pabesi lejohet

Një histori e vërtetë e dytë

Bjonde ime dashurën e Marianne-së dhe dita ime e parë në Rodos ka filluar edhe jashtë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 vota, average: 3.05 out of 5)
Loading ... Loading ...

Çka ajo do të preferonte të ...

Thomas ishte vetëm takim Megan për tre muaj dhe nuk do të kishin kohë për të marrë së bashku shumë shpesh, sepse ata kanë jetuar në qytete të ndryshme. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 vota, average: 3.31 out of 5)
Loading ... Loading ...

Pazar

Dy prej nesh; Jonas_32 dhe Anna_36 kishte hyrë në Aftonbladet chat njëkohësisht. Ne të dy kishin një mbrëmje për veten në të 2 tonë në Gothenburg. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (48 vota, average: 3.96 out of 5)
Loading ... Loading ...