Sex Group

Sexnoveller vijim shënuar me seksin grup etiketë.

Një histori e vërtetë për pabesi lejohet

Një histori e vërtetë e dytë

Bjonde dashurën time Marianne-së dhe dita ime e parë në Rodos ka filluar mirë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 vota, mesatarja: 3,05 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Një ëndërr e vërtetë vjen!

Ne ulemi dhe të punojmë dhe email si zakonisht dhe ne kemi rezervuar një dhomë hoteli,
kemi shkruar për njëri-tjetrin dhe planifikoni se çfarë të bëni gjatë mbrëmjes dhe natës .. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 vota, mesatarja: 2,27 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Rrugën tonë për SWINGERLIVET 1

Unë dua të ju tregojnë se si unë dhe partneri im ishin në kërkim us deri në një swingers jetës. Bëj atë, sepse unë dua të mendoj përsëri në ngjarjet, por edhe për të tjerët ndoshta inspirerera për të marrë rrëzohej dhe përpiqen atë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (24 vota, mesatarja: 3,42 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Kairo, në 1067 e.kr

Alessia kishte udhëtuar me karvanin mil shumë skllevërve nga Konstandinopoja në Kajro. Ajo ishte vështirë ai i cili e mori karvanin, por një njeri i vjetër i quajtur Gishtat Khidrin. Një njeri i ndyrë i vjetër riktgit i cili ishte me brirë për çdo gjë dhe të gjithë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (38 vota, mesatarja: 2,11 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 1

Faqet e fryrë në të gjitha tetë bukura,, gra të forta të talentuar profesionistë, të cilët rrinin ulur rreth tryezës së rrumbullakët ku ishin takime aq shumë gjatë viteve. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (44 vota, mesatarja: 3,39 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Më pëlqen djalë tim dhe motrën time

Ne vë në shtratin tim dhe e puthi dhe unë ndjeva dorën e tij brenda lak tim. Gjuha e tij ka luajtur me minave. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 vota, mesatarja: 2,63 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Kohën time si një banonjës. Pjesa 2

Pas aventurave tona të para seksuale bashku kjo ka ndodhur shumë gjëra fun. Cissi dhe unë shpesh pasur marrëdhënie seksuale me njëri-tjetrin dhe gjithashtu Jeanette dhe Anders zbriti tek ne shohim që nga afër. Ndonjëherë kemi pasur seks çdo katër apo më shumë, ajo ishte vetëm dy ose tre prej nesh që gëzonte së bashku. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (93 vota, mesatarja: 3,45 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Përvojë për gruan time

Një mbrëmje në verë, unë u tha se disa i teatrit kombëtar do të luajë në shtëpinë mysafir. Kerstin gruaja ime ishte i gjatë 40 vjeçar me sy e përditshme, por me shpalljen curvy një gruaje i pasur, natyrisht karakteristika të bukur, buzët e plota dhe oreksin goxha të madh seksual. Ajo menjëherë ranë dakord për të shkuar dhe për të dëgjuar dhe pas darke shkuam në bar. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (65 vota, mesatarja: 2,88 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Motrat

Ne vetëm u kthye nga qyteti, pasi u nxituan në dhe jashtë dyqaneve dhe u përpoq rroba. Në dyqane
Unë u përpoq rroba që ju kishte thithur karin tim dhe duke marrë atë thellë në fytin tuaj pleqsh. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (43 vota, mesatarja: 2,70 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Ne provoni përsëri

Siç ju thashë më parë, orgies sex-tona u bë më keq dhe më keq. Pas kohës së fundit, tha Margaret gruaja ime, unë ndjehem si një prostitutë ndyrë, kur aq shumë mua. Unë u përpoq për të shpjeguar të saj që kur ajo erdhi me një tjetër karin në pidhi e saj, kur unë çuan karin tim direkt, ndërsa ajo ende kishte një orgazmë ishte mënyra e vetme për mua të bërtas. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (49 vota, mesatarja: 2,98 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...