Herën e parë

Matrixjoga poshtë shënuara me etiketën e parë.

Niclas, biçikletë, dhe një qij pamëshirshme e parë

Ka marrë një pak më të vjetër tani, por kjo është një histori krejtësisht e vërtetë, vetëm emrat janë ndryshuar, kur unë u fucked për herë të parë, dhe me të vërtetë ... [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 vota, average: 3.09 out of 5)
Loading ... Loading ...

Hera ime e parë

Unë nuk jam e virgjër. Unë kam pasur seks me djemtë, por asnjëherë nuk është ndjerë mjaft të kënaqur. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (51 vota, mesatarja: 3.75 nga 5)
Loading ... Loading ...

Aventurë Nina vazhdon Pjesa 5 prej 5

Interpretim dhe e gjeti.

Pjesa tjetër e ditës së shkollës, ne e mori atë lehtë, Jocke ishte patjetër shikuar ne dhe do të marrë çdo mundësi për të shfaqur mua, nëse unë i kishte treguar shenjën më të vogël e të qenit lakuriq nën fustanin e saj përsëri. Mësimi i fundit ishte gjatë 02:10 dhe Sara po priste për mua në biçikletë në vend. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 vota, average: 2,42 nga 5)
Loading ... Loading ...

Aventurat Nina në 70 - Pjesa 1 nga 5

Plazh.

Kjo ka ndodhur shumë kohë më parë, në fillim të verës 1978 dhe unë isha në klasën e 8. Në shkollë unë shkova për të ishte në këtë kohë "në modë" në atë vajzë do të kishte vetëm pantallona dhe afat t-shirt apo t-sirtklänning, natyrisht, kjo nuk ishte një njeri u largua nga shtëpia në prindërit ishin në shtëpi mbërthyer në rastin tim kishte ata kanë shkuar gjithmonë në punë kohë më parë unë isha duke shkuar në shkollë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 vota, average: 3.42 out of 5)
Loading ... Loading ...

Anna dhe unë

Kam takuar kohë Anna parë në shkollën e re. Unë kam qenë 15 vjeç dhe kishte lëvizur në një fshat jashtë Amerikës me Detin e Veriut. Ishte prill dhe drita ka filluar të kthehen. Nuk ishte një kuotë gjinore në klasë dukej. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, average: 3.13 out of 5)
Loading ... Loading ...

Një natë vonë në trap.

Ne u ul atje në plazh mua dhe miqtë e mi dhe se ishte fundjavë e parë e pushimeve verore dhe va do pi ca birra verë o kishim mbetur, liqeni ishte i ndritshëm dhe dielli kishte shkuar vetëm poshtë në anën tjetër. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 vota, average: 3.08 out of 5)
Loading ... Loading ...

Blowjob ime e parë

Vijim ndodhi në një udhëtim të klasës në Pragë disa vjet më parë, ju kurrë nuk harrojmë blowjob juaj e parë ..

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 vota, average: 3.70 out of 5)
Loading ... Loading ...

Debutimi i Josephine!

Kjo është një histori e vërtetë!

Unë isha një fëmijë i rregullt në pesëmbëdhjetë vjet! Unë kam menduar gjatë për seksin dhe fantasized rreth vajzave kam menduar ishin sexy. Ishte pranverë dhe unë së shpejti do të dalë nëntë. Unë kam qenë mjaft të popullarizuara në mesin e vajzave dhe kishte disa, por asnjëherë nuk pati marrëdhënie seksuale me ta. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (184 vota, average: 1.93 out of 5)
Loading ... Loading ...

Marrë nga dashurën time

Ne kishim qenë së bashku disa javë kur ne fund kishte seks për herë të parë. Ajo ishte asgjë e veçantë në lidhje me të, ne ishim një i dehur pak i vogël, pasi ka qenë jashtë në këtë mënyrë dhe shkoi në shtëpinë time. Gjithçka shkoi mirë dhe pas shumë përpjekje arritën të Jenny edhe ndodhin.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (50 vota, average: 3.34 out of 5)
Loading ... Loading ...

Dy vajza dhe një revistë e pista.

Hi, emrin tim është Rebecca e tridhjetë e katër. Unë jam i martuar dhe keni një vajzë të mrekullueshme në katër vjet. Burri im nuk ka ide për të dyja përmbajtjen ose fakti që unë shkruaj këtë. Unë kurrë nuk kam folur me askënd në lidhje me të para dhe guess I vetëm duhet të shkruani për mua. Unë jam në të vërtetë ende në atje ndonjëherë, por vetëm nganjëherë.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 vota, average: 3.21 out of 5)
Loading ... Loading ...