Erotizëm

Matrixjoga poshtë shënuar me Erotica etiketë.

Çfarë ndodhi me të vërtetë?

Unë kam ardhur në zyrë disa minuta vonesë, overslept. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (24 vota, average: 3.38 out of 5)
Loading ... Loading ...

Në gruan time chloro

Ajo më tha që të qëndrojnë poshtë në barkun tuaj. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (41 vota, average: 3.37 out of 5)
Loading ... Loading ...

Niclas, biçikletë, dhe një qij pamëshirshme e parë

Ka marrë një pak më të vjetër tani, por kjo është një histori krejtësisht e vërtetë, vetëm emrat janë ndryshuar, kur unë u fucked për herë të parë, dhe me të vërtetë ... [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (33 vota, average: 3.03 out of 5)
Loading ... Loading ...

Në rast

Në imagjinatën time, ne do të takohet me një mbrëmje të ngrohtë verore në një plazh të braktisur, para se dielli shkon poshtë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (10 vota, average: 2.40 out of 5)
Loading ... Loading ...

Një i pafajshëm transparent

Një tregim për një look të pafajshëm se evoluar në një sexupplevelse bukur dhe të ngrohtë [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 vota, average: 3.14 out of 5)
Loading ... Loading ...

Rruga jonë për të swingers jetën 2

Ajo kishte qenë disa muaj që nga vizita e parë në R & M. Ne kishim folur shumë në lidhje me atë që ndodhi, nëse ne të dy të kishte dashur përvojën, se asgjë nuk kishte ndodhur që nuk kishte arsye për keqardhje, dhe se ne duhet të gjejmë një mundësi për të shkuar përsëri së shpejti. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, average: 3.03 out of 5)
Loading ... Loading ...

Marianne më bën me brirë, një histori e vërtetë të "pabesi"

Një histori e vërtetë e parë

Kjo ka ndodhur disa muaj pasi unë dhe ime dashurën bjonde Marianne kishte takuar dhe do të shkojnë në pushime së bashku për herë të parë në Rodos. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 vota, average: 2.57 out of 5)
Loading ... Loading ...

Një histori e vërtetë në lidhje me pabesi lejohet

Një histori e vërtetë e dytë

Bjonde ime dashurën e Marianne-së dhe dita ime e parë në Rodos ka filluar edhe jashtë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 vota, mesatarja: 3.00 nga 5)
Loading ... Loading ...

Çka ajo do të preferonte të ...

Thomas ishte vetëm takim Megan për tre muaj dhe nuk do të kishin kohë për të marrë së bashku shumë shpesh, sepse ata kanë jetuar në qytete të ndryshme. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 vota, average: 3.31 out of 5)
Loading ... Loading ...

Pazar

Dy prej nesh; Jonas_32 dhe Anna_36 kishte hyrë në Aftonbladet chat njëkohësisht. Ne të dy kishin një mbrëmje për veten në të 2 tonë në Gothenburg. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (47 vota, average: 3.96 out of 5)
Loading ... Loading ...