Për

Sexnoveller e shkrimtarëve suedezë

Sexnovell 24.se është një website jofitimprurëse për ata që duan, sexnoveller tregime të shkurtra me përmbajtje dmth erotike. Këtu ju mund të lexoni dhe të dyja edhe sexnoveller dërgoni . Sexnovellerna janë kategorizuar si më të mirë dhe përfshin preferencat shumë. Prandaj, ne nuk kemi asgjë kundër sexnoveller nga disa mund të shihet si ofenduese, të tilla si skllavërisë. Megjithatë ne kemi kufizime.

Ne lejuar, megjithatë, absolutisht jo:

  • seks me moshë të mitur (nën 18 vjeç)
  • seksi me kafshët (brutalitet)
  • marrëdhënie seksuale me trupa të vdekur (necrophilia)
  • sulmi dhe vrasja
  • përdhunim
  • paligjshmëri dytë
  • reklamat ose lidhje me faqe të tjera (spammers bërë asnjë vështirësi)

Sexnoveller e përmbajtura në këtë faqe është shprehur disa herë nga vizitorët vetë. Ne bëjmë çmos për të siguruar që është ndjekur më lart, por ka ende një rrezik që përmbajtja paautorizuar rrëshqet përmes. Nëse ju gjeni diçka që nuk ndjek rregullat tona, ju lutem dërgoni një email tek info@sexnovell24.com.

Si për financimin e gjithë kjo?

Drejtimin sexnovell24.com nuk është i lirë. Ne kemi shumë vizitorë dhe duhet të përdorin pajisje kompjuterike që kushton më vonë. Prandaj, ne kemi vënë disa reklamat këtu dhe atje në faqen e internetit në mënyrë që këto shpenzime mund të mbulohen.