Në kthetrat e gruas sime

Ajo më tha që të shtriheni në stomakun tuaj. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (62 vota, mesatarja: 3,47 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Niclas, biçikletë tim dhe një qij pamëshirshme e parë

Është bërë një pak më të vjetër tani, por kjo është një histori krejtësisht e vërtetë, vetëm emrat janë ndryshuar, kur kam marrë të shijojnë karin për herë të parë, dhe kjo në mënyrë të konsiderueshme ... [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (38 vota, mesatarja: 3,13 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Dy vajza adoleshente britanike

Kam jetuar për disa vite në Londër, kur isha 25 vjeç. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (36 vota, mesatarja: 3,72 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Unë me të vërtetë dua punën time ndonjëherë

Ai me të vërtetë urryer punën e tij ndonjëherë. Errësira kishte vendosur jashtë dhe ai ishte ulur vetëm në puntori me kulture e tanishme e testeve uncorrected. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 vota, mesatarja: 3,54 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Në qoftë se kjo do të ndodhë

Në fantazi tim, ne takohemi me një mbrëmje të ngrohtë verore në një plazh braktisur, para se dielli shkon poshtë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 vota, mesatarja: 2,64 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Maja dhe Olle

Maja dhe Olle.

Historia e Olle:

Olle emrin tim. Unë jam 27 vjeç. Unë punoj si murator dhe kanë punuar së bashku me mikun tim më të mirë Nisse në 4 vjet. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 vota, mesatarja: 3,52 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...