Natën e mirë ndonjëherë

Ajo u kthye në shtëpi nga shkolla, kanë kohë për të vetëm të ngrënë mellis para të dashurin e nënës së saj vjen në derë. "Hi", ai qan, Josefine u përpjekur për të fshehur, nuk guxon t'iu përgjigjur ajo. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (68 vota, mesatarja: 3,09 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Mësuesi sexy

I kishte ndier prej kohësh se nuk ishte diçka midis meje dhe mësuesin tim. Ne gjithmonë i dha secilës pafajshmëve tjerë shikimet e gjata. Por gjithmonë kam menduar se ndoshta kam imagjinuar. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (58 vota, mesatarja: 2,60 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Vajzë fqinje

Ajo ka bërë një traditë që partia dhe nganjëherë kaloni boshte kur gruaja ime është jashtë qytetit, e cila është zakonisht ndodh vetëm një herë në vit, një javë në verë, kur ajo ishte duke vizituar prindërit e saj që e kalojnë një pjesë të madhe të vitit për shkak të spanish Kosta del Sol. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (86 vota, mesatarja: 3,84 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Një shikim i pafajshëm

Një tregim për një vështrim të pafajshëm që zhvilluar në një sexupplevelse bukur dhe të ngrohtë [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 vota, mesatarja: 3,14 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Përmirësimi i cilësisë së jetës.

Johanna: Është e dobishme për të ndryshuar vendin e punës ndonjëherë thonë. Pastaj unë ndjeva aq i mirë që unë mund të ketë mbetur një kohë të gjatë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 vota, mesatarja: 3,90 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...