Rruga jonë për të swingers jetën 2

Ajo kishte qenë disa muaj që nga vizita e parë në R & M. Ne kishim folur shumë në lidhje me atë që ndodhi, nëse ne të dy të kishte dashur përvojën, se asgjë nuk kishte ndodhur që nuk kishte arsye për keqardhje, dhe se ne duhet të gjejmë një mundësi për të shkuar përsëri së shpejti. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, average: 3.03 out of 5)
Loading ... Loading ...

Marianne më bën me brirë, një histori e vërtetë të "pabesi"

Një histori e vërtetë e parë

Kjo ka ndodhur disa muaj pasi unë dhe ime dashurën bjonde Marianne kishte takuar dhe do të shkojnë në pushime së bashku për herë të parë në Rodos. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 vota, average: 2.57 out of 5)
Loading ... Loading ...

Një histori e vërtetë në lidhje me pabesi lejohet

Një histori e vërtetë e dytë

Bjonde ime dashurën e Marianne-së dhe dita ime e parë në Rodos ka filluar edhe jashtë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 vota, average: 3.05 out of 5)
Loading ... Loading ...

Çka ajo do të preferonte të ...

Thomas ishte vetëm takim Megan për tre muaj dhe nuk do të kishin kohë për të marrë së bashku shumë shpesh, sepse ata kanë jetuar në qytete të ndryshme. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 vota, average: 3.31 out of 5)
Loading ... Loading ...

Pazar

Dy prej nesh; Jonas_32 dhe Anna_36 kishte hyrë në Aftonbladet chat njëkohësisht. Ne të dy kishin një mbrëmje për veten në të 2 tonë në Gothenburg. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (48 vota, average: 3.96 out of 5)
Loading ... Loading ...