Një çështje me një fqinjin e ish-

Kjo histori është për mua dhe fqinji im ish. Unë jam një djalë i gjatë 40 vjeçar, i cili jeton me Agnes viti i katërt [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 vota, mesatarja: 2,42 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa 5 sara

Sara groaned kur Samuel thau dhe naffsade në qafën e saj. Trupi i tij presion ndaj hers, të nxehtë dhe të gatshëm, dora e tij përkëdhelur ngacmim lagur nyknullade saj clit. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (45 vota, mesatarja: 3,33 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa 4 sara

- Stop atje, "tha Samuel, kur ajo ishte gati për t'u tërhequr në një ngjyrë mbi krye shampanjë brendshme butë e tij të bardhë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 vota, mesatarja: 3,03 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa sara 3

Sarah gëlltitur vështirë. Në frontin e saj ishte Samueli, njerk e saj që nga mosha tre dhe bedfellow e saj për disa muaj, dhe e pyeti përkëdhelje veten e saj në frontin e tij. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, mesatarja: 3,16 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa 2 sara

Sara tronditi pothuajse si ajo ecte në rrugën shtëpi. Javën kishte qenë diçka e një personi. Nëna e saj kishte vendosur që të përpiqen për të ndaluar tableta gjumi përsëri si Samueli kishte qëndruar mirësi në shtratin e tij. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, mesatarja: 3,10 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa sara 1

Sara kthyer faqen në libër dhe u përqendruar kështu në tekstin që ajo dëgjoi derën të hapur. Ajo kërceu kur dy hännder madh filloi massaging mollaqe e saj. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (38 vota, mesatarja: 3,05 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Motra në ligj 1

Gishti im i shtypur doorbell dhe mendimet duke kaluar nëpër kokën time. Ajo ishte në svågers derën time kam quajtur dhe tani duhej të luajnë kartat e drejtë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 vota, mesatarja: 3,23 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Pjesa alice 1

Alice Bielke, vajza e vetme e Lillian dhe Anders Bielke, mori derën dhe psherëtiu, kur ajo kuptoi se ajo ishte mbyllur. Ajo do të duhet të ecin rreth në anën tjetër të shkollës. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 vota, mesatarja: 3,00 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Një ëndërr e vërtetë vjen!

Ne ulemi dhe të punojmë dhe email si zakonisht dhe ne kemi rezervuar një dhomë hoteli,
kemi shkruar për njëri-tjetrin dhe planifikoni se çfarë të bëni gjatë mbrëmjes dhe natës .. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (24 vota, mesatarja: 2,33 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...

Koha ime e parë

Unë nuk jam e virgjër. Unë kam pasur marrëdhënie seksuale me burra, por kurrë nuk u nda i kënaqur me të vërtetë. [...] Lexuar sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (53 vota, mesatarja: 3,79 nga 5)
Loading ... Duke u ngarkuar ...