Kapitulli 8 DAMKLUBBEN

FJALË autorit:
Për lexuesit e reja të kësaj historie, mund të rekomandohet për të cek nëpërmjet kapitullin e mëparshëm parë për të marrë një kontekst. Dhe për episode të ardhmen e interesuar, kështu që mund të jetë një kapitull i shkurtër apo pak më të gjatë. Krejtësisht i varur mbi ngjarjet.

Të stuhitë brenda e të gjitha grave të të gjitha, por kur të tjerët të shikoni në Helena, ata e shohin se ajo duket të jetë i afërt me një avari të përgjithshme nervor. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 vota, average: 3.10 out of 5)
Loading ... Loading ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 7

FJALË autorit:
Për lexuesit e reja të kësaj historie, mund të rekomandohet për të cek nëpërmjet kapitullin e mëparshëm parë për të marrë një kontekst. Dhe për episode të ardhmen e interesuar, kështu që mund të jetë një kapitull i shkurtër apo pak më të gjatë. Krejtësisht i varur mbi ngjarjet.

Jo një zë dëgjohet në dhomë, ajo është si kohë qëndron ende. Deri njeri vidrige qesh nga:
-Kjo ishte një pamje e mrekullueshme, zonja e mi të drejtë, që i afrohemi kësaj kohe thonë se kjo ishte një barazim dhe ne kurseni në rëna deri sa ata kishin nevojë më të mirë!
[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 vota, average: 2.73 out of 5)
Loading ... Loading ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 6

FJALË autorit:

Për lexuesit e reja të kësaj historie, mund të rekomandohet për të cek nëpërmjet kapitullin e mëparshëm parë për të marrë një kontekst. Dhe për episode të ardhmen e interesuar, kështu që mund të jetë një kapitull i shkurtër apo pak më të gjatë. Krejtësisht i varur mbi ngjarjet.

-Kurrë! Kurrë! Oaks në brendësi rebele Helena së.
Por ajo realizon në dëshpërim se ajo tashmë është tepër vonë! Ajo e di se instinktivisht një kërcënim më keq për ta se dëshmitë e tmerrshme të akteve të tyre të pamoralshme dhe të paligjshme janë shfaqur. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 vota, average: 2,91 nga 5)
Loading ... Loading ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 5

FJALË autorit:
Për lexuesit e reja të kësaj historie, mund të rekomandohet për të cek nëpërmjet kapitullin e mëparshëm parë për të marrë një kontekst. Dhe për episode të ardhmen e interesuar, kështu që mund të jetë një kapitull i shkurtër apo pak më të gjatë. Krejtësisht i varur mbi ngjarjet.

Gratë duket të jetë në një panik në pozicionet e tyre poshtëruese. Ata e kuptojnë se çfarë i pret ata. E njëjta gjë e tmerrshme, fati poshtërues që vetëm goditi fortë e tyre, e bukur mik vajzë Marie! [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (8 vota, average: 2.63 out of 5)
Loading ... Loading ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 4

FJALË autorit:
Për lexuesit e reja të kësaj historie, mund të rekomandohet për të cek nëpërmjet kapitullin e mëparshëm parë për të marrë një kontekst. Dhe për episode të ardhmen e interesuar, kështu që mund të jetë një kapitull i shkurtër apo pak më të gjatë. Krejtësisht i varur mbi ngjarjet.

Kjo është sikur koha qëndron ende në dhomë. Ndërsa në qoftë se gratë krejtësisht të ndalur frymë ku ata qëndrojnë në postures e tyre poshtëruese. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 vota, average: 2.78 out of 5)
Loading ... Loading ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 3

FJALË autorit:
Për lexuesit e reja të kësaj historie, mund të rekomandohet për të cek nëpërmjet kapitullin e mëparshëm parë për të marrë një kontekst. Dhe për episode të ardhmen e interesuar, kështu që mund të jetë një kapitull i shkurtër apo pak më të gjatë. Krejtësisht i varur mbi ngjarjet.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 vota, average: 2.67 out of 5)
Loading ... Loading ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 2

Helena hap gojën kur-mail pops deri në ekran, e cila ka edhe të gjithë të tjerët që dridhem nervoz dhe ia ngul sytë në të. Por plagët Helena e reagimit nuk janë arsyeja që ata tmerr i dytë, që nuk ka urdhëra të tjera poshtëruese kjo me ombytet dhe pak "vezë". [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 vota, average: 3.32 out of 5)
Loading ... Loading ...

Katja merrni një vizitë e pritshme

Katja kishte drejtuar makinën në shtëpi me shpejtësi të çmendur. Ajo ka pritur për një vizitë nga ana e djalit fqinj dhe kishte arritur të blerë disa lodra. Ajo shpejt u shndërrua në pantallona lëkure të reja. Ata ishin mrekullisht të shtrënguar të gjithë prapanicë dhe ata të zgjeruara hips saj. Ajo veshi një palë të lartë të kamur pompave të zeza, të cilat pothuajse tërësisht fshehur nga këmbët. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 vota, average: 2.94 out of 5)
Loading ... Loading ...

Lena fluturon për herë të parë

Ne kemi njohur njëri-tjetrin që nga Lena adoleshencë e tyre dhe unë dhe ndanë shumë të sekreteve dhe mendimeve për shumë vite. Dashuria dhe djema ne kemi diskutuar shpesh pa u turpëruar, por tani sot kemi marrë një hap më tutje kur Lena më tha se ajo kurrë nuk qenë në fakt në gjendje të arrijë orgazmë me një burrë.
[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 vota, average: 3.35 out of 5)
Loading ... Loading ...

Lojra Kopshti në gruan e Stephen fle

Unë kisha qenë në festimin e studentëve në vendlindjen time, mbesa ime u diplomua nga shkolla e mesme dhe ajo ishte me vlerë duke marrë një ditë pushim për të, por tani unë kam qenë në shtëpinë time mënyrë përsëri, dhe nesër ishte ndjenjë që unë duhet të punojnë si zakonisht. Mbesa ime e vogël, që nuk janë kaq pak më, kishte një ditë të përsosur dhe unë duhet të them isha pak xheloz për të dashurin e mahnitshme, ajo arriti të gjetur. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (88 vota, average: 3.22 out of 5)
Loading ... Loading ...