Anna dhe unë, Pjesa Tre

Kur nxehtësia ishte përhapur veten në trupin tim I përkuli mua prapa, Anna nuk ishte i ngadalshëm për të marrë karin tim në dorën e tij, u ngrit me edukatë dhe ajo goditur atë ngadalë. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 vota, average: 2.48 out of 5)
Loading ... Loading ...

Karin JEG aldri glemmer

Da jeg filloi më ungdomsskolen, jeg erdhi në një klasë të re, ajo ishte og jeg der TRAFF Anton. Banda Første jeg kështu me proshutë, ai ishte lakuriq. Jeg hadde forsovet meg og ishte për seint jashtë til kohë første, e cila ishte palestër. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 vota, average: 3.12 out of 5)
Loading ... Loading ...

E re në klasë

Ajo ishte kuvendi hënën në mëngjes në shkollë dhe Alex, mësuesi i tyre klasës ishte duke qëndruar atje në frontin e whiteboard. Sebastian shikoi tij, por mbi të gjitha, për vajzën që rrinte pranë tij. Ajo ishte në moshën Samna si Sebastian, mosha 17, veshur me xhinse të ngushta të zeza dhe një xhaketë të kuqe jashtë një top tank të bardhë.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 vota, average: 3.79 out of 5)
Loading ... Loading ...

Summersex Magic me meshkuj të nxehtë

Këtu ka një histori të nxehtë në lidhje me një djalë të nxehtë, të diellit, të verës dhe seksi magjike. Ju lutem komentoni se çfarë ju mendoni rreth saj. Hera e parë që unë shkruaj diçka si kjo :-)

/ Elektrike

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 vota, average: 3.95 out of 5)
Loading ... Loading ...

Anna dhe unë, Pjesa II

-Sigurisht që ne kemi kondoma në shtëpi, tha nëna. I kishte folur se si ajo do të vijë dhe të flenë gjatë.
-A e dini se kush është Anna, a ke parë atë.
[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 vota, average: 3.41 out of 5)
Loading ... Loading ...

DAMKLUBBEN Kapitulli 1

Faqet e tij fryrë në të gjitha tetë bukura,, gratë e forta të kualifikuar profesionistë, të cilët u ulën rreth tavolinës ku ata kishin takime kaq shumë gjatë viteve. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (44 vota, average: 3.39 out of 5)
Loading ... Loading ...

Krog Träffen

Ne u takuan në një bar një natë, keni punuar atje dhe ka shërbyer tryezën time. Herën e parë që

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 vota, average: 3.13 out of 5)
Loading ... Loading ...

Anna dhe unë

Kam takuar kohë Anna parë në shkollën e re. Unë kam qenë 15 vjeç dhe kishte lëvizur në një fshat jashtë Amerikës me Detin e Veriut. Ishte prill dhe drita ka filluar të kthehen. Nuk ishte një kuotë gjinore në klasë dukej. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 vota, average: 3.13 out of 5)
Loading ... Loading ...

Zelli

Kjo është hera e parë që unë të përpiqet për të shkruar një të plotë gjashtë histori të në të gjitha. Dashuri im ka thënë se fantazite unë kanë në mua, si unë normalisht vetëm ndajnë me ju të tij, duhet të vënë në shkrim, në mënyrë të tjerët mund të përfitojnë nga sekretit tim dhe duket mjaft e bujshme "sexmotsfär." [...] Lexuar sexnovell "

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 vota, average: 3.12 out of 5)
Loading ... Loading ...

Djalë i ri me njeriun më të vjetër

Gaysex me një njeri i moshuar

Kjo histori është e vërtetë dhe ka ndodhur me mua kohët e fundit.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 vota, average: 3.31 out of 5)
Loading ... Loading ...