"Sepse unë dua që ju të qij mua e vështirë"

Unë jam duke shkuar në shtëpi. Unë shkoj vetë, pak i dehur dhe fyllekåt. Jashtë, nuk ka më të interesuar mua. Burrat janë kaq të wimpy ose kylliga dhe jo në mënyrë të nxehtë. Unë e di se çfarë ata mund të bëjnë, por unë preferoj fantazi mbi asnjë shans për të sjellë në shtëpi një mes-sized kar ose më pak për këtë çështje. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 vota, average: 3.42 out of 5)
Loading ... Loading ...