Takimi me Lisen. Pjesa 4.

Pjesa 4.

Av.

Sir Gote Freeman

Kur zgjohem në mëngjes (mëngjes) dhe duke kërkuar nga unë shoh që ka mbuluar me re të rënda dhe shiu është në ajër, kështu që ajo është vetëm harrojmë dush sot. Peshku mund të bëj, por do të ishte kënaqësi për të notuar me Lisen shumë. Unë mendoj se anyway.
Pasi kam mbaruar së ngrëni mëngjesin tim në paqe dhe të qetë, kam vendos për të përdorur ditë për të dyqan rreth dhe po shikoj pak, unë jam, pasi të gjithë, këtu si turist.
[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 vota, average: 3.46 out of 5)
Loading ... Loading ...

Motra i ri shkollor

Shkolla e re motra e saj ka qenë përshkruar si Bill dhe mendimi i tij i parë ishte se ajo ishte një tjetër zonjë gri dhe i mërzitshëm që zëvendësoi vjetër, i cili në pension pas semestrit të vjeshtës. Erik ishte viti i dytë në shkollë të lartë dhe kishte të njëjtin infermieren e shkollës që ai filloi shkollën e mesme.

Javën e parë pas pushimit të Krishtlindjeve dhe ai ishte i përgjumur ende edhe pse ishte mesditë kur ai presion butonin në pritje.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (64 vota, average: 3.27 out of 5)
Loading ... Loading ...

Pjesa legen 1

Pjesa legen 1

Mesazhi i parë Teksti ardhur para 7 PD, vetëm pasi ai u largua nga shtrati. Me një buzëqeshje lexoi mesazhin e saj është: "Çfarë bën ai? Menduar për ju, para se ra në gjumë natën e kaluar .... :-) "

Ata ishin parë për disa muaj dhe kjo ishte e gjitha ende shumë emocionuese. Ndoshta kjo ishte për shkak se ata kanë punuar së bashku dhe kjo ishte definitivisht nuk dalin se ata socializuar. Që në fillim, ata përshtaten shumë mirë së bashku në shtrat. Ajo ishte një vajzë që mendonte veten e tij, ishte kurioze dhe me gëzim e mori iniciativën.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 vota, average: 2.86 out of 5)
Loading ... Loading ...

Ne ndihmuar njëri-tjetrin për të plotësuar fantazinë e saj

Ata i bënë thirrje ndërsa unë isha ulur në makinë në rrugën shtëpi nga trajnimi. Ne kishim biseduar për për t'u parë, por nuk gjeti kohë. Tani ata veten nëse unë mund të vijë menjëherë. Kam shikuar në orën dhe nuk mund të mendoj për ndonjë gjë që mund të më ndalojë mua. Përveç kësaj, unë kam qenë shumë kurioz për të përmbushur ato.

"Vänninorna" siç ata e quajnë vetë janë 2 vajza në 35-vjeçarë që janë me vlerë një përshkrim të veçantë. Ne e quajmë ata Lotta dhe Minna.

Lotta është një vajzë suedeze e cila jeton e ndarë, nëna e një fëmijë, duke punuar si shitës në IT. Ajo është bjonde errët, tepër i shkurtër dhe i hollë. Fit. Trupi i saj është tanned dhe ajo ka gjinjtë të vogla konik. Kur kemi biseduar për çdo tingull ajo gjithmonë vigjilent dhe të lumtur. Edhe pse ajo punon dhe udhëton shumë ajo duket të jetë një nga ata që gjithmonë kanë kohë për një kohë të lirë të plotë. Kur ajo hapi derën për banesën e tij në qendër të Stokholmit, ajo ishte tërësisht pa lustrim dhe flokët e drejtë, u ngrit në një bisht kalë i vogël.

[...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 vota, average: 3.06 out of 5)
Loading ... Loading ...

Një përpjekje e re nga shkëmbejnë

Pasi Lasse dhe Berit qëndruan me ne, Lasse u bë xheloz kur ai e pa gruaja e tij qij burra të tjerë, "tha Arta, gruaja ime, si nuk kemi të bëjmë tani? A duhet ne të përpiqemi për një palë? Ne u ul në mbrëmje foli dhe mbrapa dhe me radhë. Ne kishim provuar pothuajse çdo gjë, gruaja ime që kishte orgazmë pas orgazmës sa djem shumë fucked saj, tha se përcaktimi ju. Ju e dini se çfarë kam nevojë. Po, kam thënë se të gëzuar kur pashë orgasms e saj me burra të tjerë, ne do të shohim. Pra, një mbrëmje quajtur Lasse, për habinë time të madhe, ai ishte i dehur off kur ata shkuan në shtëpi, xheloz për gruan e tij. [...] Read sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 vota, average: 2.59 out of 5)
Loading ... Loading ...