Vitet e reja 2005-2006

Unë do të thoni për mbrëmje që do të jetë i fundit në vitin 2005, kur i dashuri im (që nga viti 14/1-05) dhe miqtë tanë u piknik, hekuri shampanjë pije, have fun dhe festuar vitin e ri. Gjatë mbrëmjes ndjeva dashurin tim pak me brirë dhe kjo ndoshta bëri gjërat edhe më keq, sepse kam pasur një fustan të zi uringad, me stayups zi (vetëm për pantyhose më parë në mbrëmje është e thyer dhe ajo ishte i vetmi që unë mund të gjej) ... ai mori idenë për të marrë mua. Mendova dhe psherëtimë deri edhe një pak më shumë me lak tim të ri me një zinxhir të lëvizshëm vendosur nga hip në hip. Para se ai më në fund mori mundësi ai donte të jetë i sigurt se ai nuk është i detyruar asgjë mit në të ftohtë të dimrit, ai më pyeti për të shtrihem në kapuç dhe u ackten shkuar, ne nuk kemi menduar është se makina ishte në këmbë jashtë derës ku ishim na dhe nuk ishin në fakt njerëz të cilët mund të shkojnë jashtë. Haha e plotë të qeshurit, unë kam qenë aty kur zinxhir në brekë e mia në gjysmën e thyer dhe një nga një të përgjithshme jashtë stringhalt për një tym. Por çfarë do të bëni për seks, stresi, dhe atë që e doni?

Koment në Vite reja 2005-2006