E vërteta apo konkave

Është natë e premte dhe ajo është një hit vajzë. Si zakonisht, ne hëngrëm dhe pimë mirë, ndoshta duke pirë një shumë pak, sepse unë jam aq i shqetësuar në lidhje me çfarë do të ndodhë sonte. Ne do të takohet atje, ne kemi vendosur, por që unë do të ketë këto rroba mbi mua, ju nuk kishte asnjë ide, as nuk I derisa në minutën e fundit hodhi vishen në qese. Është koha për të tërhequr jashtë në qytet, por para se ne qëndrojmë në mënyrë që të vendosë për të marrë një raund përfundimtar të Vërtetës dhe Konka. Dhe unë vetëm kanë tendencë për të marrë të vërtetën, sepse unë e di se çfarë shkatërrime ata mund të jenë ekspozuar. zgjedh konkave.

Pasojë im është se unë do të duhet të vishen për mua. Një fustan i gjatë i hollë e zezë, e cila nuk e fsheh një gjë. Por ka disa rregulla sa unë të shkojnë ndryshim, brenda diçka banjo boshti Bibbi për mua që e bën më mbajë në të gëlltitet. por unë të ndiqni këshillën e saj pak lloji tjetër. Ne kemi vënë veten në pasqyrë dhe të ndreq flokët e saj dhe kozmetikë para se ne e quajmë taksi. Si zakonisht, kemi drejtuar në taksi.

Ne kemi ardhur në vendin ku takohen, sytë e mi të kërkoni për ju nëpër dhomë, por unë nuk mund të shoh kudo. Bëhet pak e trishtuar, sepse ju nuk kanë mbërritur ende dhe kjo ishte ne të cilët ishin vonë, të marrë pak të shqetësuar se ju nuk mund të vijnë dhe unë kam një surprizë për të. përveç fustan të ri. Ne ulemi në bar dhe urdhëron një pije pak, ne rri këtu dhe të flasim për, kur ajo do të jetë një bandë e djem që duan që ne të vallëzojnë me to, siç bëjmë ne. Por gjithmonë Unë jam duke kërkuar për ju me sytë e tij. Dhe papritmas unë shoh se jeni duke qëndruar në hyrje, duke parë se si shikimi yt endet. po ju pas mua? Ju do të shihni mua. ju shikoni në mua në befasi si kisha thënë unë do të ketë pantallona mbi mua dhe nuk vishen. Por unë mund të shoh se jeni shumë i lumtur me atë që ju shihni.

Ju ecin deri në mua dhe më jep një puthje të lehta në gojën e saj si për të provuar me djemtë e tjerë që unë jam juaji. Ju pyesni mua për të ardhur dhe të ulet në tryezë me miqtë tuaj kanë marrë në duart e tyre dhe shkoj me ju.

Ne jemi ulur shtrënguar mbështjellës folur tyre, puthja, puthjes. Ju filloni të puth këmbët e mia, veshje im është duke u pakësuar më tej. dora jote punon rrugën e saj, por unë po ju them të mos shkojnë më tej. Ju pyes veten pse dhe unë do të përgjigjem atë dhe të shohim. Ju merrni pak i mërzitur si ju shkoni në bar për të blerë një birrë. Bibbi kanë parë se çfarë ka ndodhur në mënyrë që ajo ecën deri tek ju dhe thotë, Elle nuk ka brekë në! Ju jeni në kërkim quizzically në mua dhe pastaj në saj përsëri. të kthehet në tryezë dhe pëshpëritjet: A është e vërtetë? Çfarë? Unë nuk kërkoj, që ju të mos keni ndonjë brekë në ju, pëshpëritje ju. Unë qesh dhe përgjigjet. Jo, kjo është vetëm se ajo gjen në.

Pas një kohe, kështu që ne të vendosë për të shkuar në shtëpi. Është jashtë bukur moti, ne ecim si ajo nuk është aq larg. Ne kemi ardhur për një rrugë të vogël anësor pa ndriçim. Ne ndalet dhe të fillojë puthur, duart tuaja janë të një herë më shumë nën veshjen time. Këtë herë unë t'ju ndalojë. Kur të keni arritur pidhi tim ju ndalet papritmas. shikoni në mua në befasi të pëshpëritnin: O Zoti im është i vërtetë! JU nuk kanë brekë për ju. I përgjigjem: Jo, unë e di. Tani ne nuk mund të na mbajnë më. Unë zbërthej pantallona tuaj. lëvizjet e tyre deri në gjunjë. gishtat e kanë gjetur tashmë në pidhi tim mbi të ndjehet në mënyrë të mrekullueshme. Unë përfitoj nga hard karin tuaj të mrekullueshme. ajo është gati. mjaft blu vjollcë dhe me deje, vetëm mënyrë unë dua atë.

Ju më thoni të ligët kundër murit. kështu që ju mund qij mua nga prapa. vendosur më kundër murit. svankar sa më shumë që mundem. E di se si karin tuaj hyn mua. ngadalë. pastaj shpejtë. ju qij mua shpejt, sepse ne jemi aq me brirë të dyja. Bëj pak kundër juck sepse ajo është aq e mrekullueshme. Ne jemi të dy në mënyrë uppkåtade sa më shpejt që ju thonë se ajo do të shkojë për ju. Pastaj ne jemi papritur dëgjojnë zëra afrohet. Është e mundur për ju. dhe mua me të, unë nuk do të fshehin. Dhe ashtu si ju kaloj nga mua dhe unë të ngrihen si vishen bie poshtë. do miqtë tanë kaluar jashtë në rrugë të lartë. Ne qesh nën hundë dhe pyes veten në qoftë se ata kanë dëgjuar na. Ata nuk kanë. por ne jemi ende në to, ata do të hanë ndonjë ushqim dhe ne var me radhë. Ne jemi të afërt me njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës.

Pasi ne kishim ngrënë tjetër vendos të pasi partia në shtëpinë e Bibbi por unë dhe ju vendosni të shkoni në shtëpi për ju. Ne kemi marrë një taksi dhe kthej në shtëpinë tuaj. Por tashmë në taksi kështu duke kërkuar në dorën tënde nën veshjen time përsëri. Ju pretendojë për të humbur çelësat tuaj në dysheme, por në vend që të kërkoni për ta për të kërkuar buzët e tua pidhi im. Ju filloni shuplaka mua. ajo është aq e mrekullueshme, por unë duhet të kafshojë buzën time për të mbajtur nga të qarë se sa mirë është. Shofer taksie duket pak e çuditshme për ne në retrospektivë, ai pyet nëse ai duhet të qëndrojë në mënyrë që ju mund të gjeni çelësat, në qoftë se ju merrni pak dritë në mendimin e tij. Nga kati i dëgjoni ju hungërimë. Jo, jo, ajo shkon mirë. Pastaj ai ndalon papritur. Ju fluturojnë lart. Ne jemi të sigurtë atje tashmë.

Siç kemi hyrë në shkallët kështu që ne drejtuar lart shkallët. Ne nuk mund të presim më gjatë. Pasi brenda rroba apartament fluturues tjerrje jashtë. Ne puth dhe puth njëri-tjetrin në sallë. ne fund deri në një tog në dysheme. Dhe atje në katin e sallës, ne kemi marrëdhënie seksuale më të mirë ndonjëherë. Ju me të vërtetë të bëjnë të ndihem si një grua të vërtetë. Ne jemi të dy të lodhur pas këtë dhe të shkoj të fle afër së bashku në dysheme.

Ne zgjoheni kur tidnigen do nerdunsande tjetër për kokat tona. Ju shikoni në mua. Unë shoh se ju jeni gati për më shumë. Unë ngrihem ngadalë. marrë dorën tuaj dhe ju çon në dhomën e gjumit ku ne fund natën tonë të bukur së bashku.

Koment vërtetën apo konkave