Hva skjedde egentlig?

Jeg kommer inn på kontoret noen minutter for sent, forsovet. Jeg har alltid vanskelig å komme opp på torsdag. Dagen etter litt til lørdag. Meg og mine nærmeste venninner tok et glass vin etter jobb, og det var vel litt sent, senere enn vanlig. Fort jeg kle av meg belegge, henge den bak døren. Når jeg skyver døren åpen igjen, er sjefen min der. Han kaller meg opp og ned.

Aha sier han, sent i går? Øyne min antrekk. Rödkjol og rutete skjorte med en stuper halsen. Han smiler litt og nikker bifallende. Jeg føler blush snikende opp på kinnene.

Unnskyld meg, jeg trenger å foreta anrop, sier jeg, og unnskylder meg mens jeg er imot ham ut av rommet mitt. Han tar muligheten når vi er nær å hviske i øret mitt.

- "Din dekoltage gjør meg rocke hardt"

Jeg følger ham med øynene gjennom glassveggen som han går av mot lunsjrom. Jeg rødmer enda mer denne gangen. Min Gud, det er min sjef. Jada, min sjarmerende, som-stilig, Tok ferske hodet. Jeg føler krible i nedre del av magen. * Sukk * Det er ikke lett å holde et profesjonelt forhold med ham når han sier og gjør det. Jeg rister meg av hans ord og ringer min venn Jenny som ikke var i går. Må gjenfortelle henne hva som skjedde under i går kveld. Som vanlig, når jeg og Jenny snakker jeg glemmer tid og rom. Jeg sitter med føttene på kontoret bordet og tilbake til døren. Der innkalling jeg vet ikke hvordan sjefen min sniker seg inn i og trekker persiennene til glassvegg. Den siste rangle når han slår seg på, merker jeg, så jeg snurre rundt stolen. Er sjokkert over fingeren hans over munnen hans. Schhh. Jeg fortsetter å snakke med Jenny som om ingenting har skjedd. Litt spent jeg blir, hva han vil og hvorfor han trekker blind. Mitt hjerte er pounding og mine tanker spinner rundt. Jeg prøver å holde Jenny usikre på hva som skjer. Han løfter meg opp av stolen sit på skrivebordet. Setter seg i min kontorstol. Litt erting han spinner en omdreining og smil sånn utrolig sexy som bare han kan. Øynene hennes gnistrer av glede og rampestreker. I små gliser tilbake, men med en liten nøling. Han tar min høyre fot og lirke av mine sorte patent skinn pumper også min venstre. Caress mine føtter og kalver. Sakte små bevegelser, øynene ber om tillatelse til å fortsette. Jeg nikker og fortsette min samtale med Jenny som blir mer og mer monosyllabic. Heldigvis Jenny elsker å snakke, så hun fortsetter med historien sin. Han bringer hendene opp over lårene mine og han finner kanten av mitt opphold-ups, fingre lirke seg under og umiddelbart ruller ned sokk over beinet. Han kysser denudation kneet, mens hendene arbeider med den andre sokken.

Nå får jeg enda mer vanskelig å få samtale med Jenny. Det er korte aha, AHM og nåvel. Prøver ikke å stønne i håndsettet. Den kriblende følelsen blir sterkere og sterkere. Jeg føler meg stadig våtere og våtere i fitta hennes. For min hånd gjennom håret, klemmer halsen når jeg får en håndfull med hans vakre tykke krøller. Trykke brystene mine lett mot hodet. Jeg kan føle meg brystet verke etter kontakt. I det øyeblikket jeg ser ned på ham i stolen, reiser han seg og ser meg dypt inn i øynene. Han tar hånden min og skyv den mot pikken hans er så hardt og overdådig. Jeg mister pusten i noen sekunder. Jenny merket at jeg forsvant. "Hei, er det du gjør? "Jeg hører henne. "- AHM, um, sjefen min bare gikk forbi" Jeg svarer henne. Jenny vet hvor god jeg tror han er, og hun spør om han var sånn sexy stilig i dag. Aha, jeg får ut av meg som han står bak meg og presset pikken hans mot baken min. Jeg ønsker å stønne høyt. Hendene hans stryker ved mitt hoftene rygg og skuldre. Forsiktig går hender rundt midjen din og opp over brystene. Aaah, endelig! Jeg plyndring av horniness. Hjertefrekvens øker ytterligere. Kyss på halsen gjør meg brenne, blir min pust mer voldelig. Han bøyer meg ned over pulten og kjærtegner min rumpe. Jeg kan føle meg skjørt rides opp og at han setter hans harde kuk i fitte min. Jeg klynk, vil Jenny ikke merke noe. Jeg holder pusten og vente ut noen sekunder før jeg møter Jenny. "Ja, men viiisst ..... så ... Huff da ... den .. uhmm. "Jeg prøver mange siste ord til en behagelige sammenbundne rom uten Jenny vil merke. Han klapse min rumpe noen ganger skyve hans kuk lenger og lenger inn. Nå er vi høre fotspor i gangen ... han holder seg fast med pikken hans fortsatt i meg, klemme jeg et par ganger for å nyte. Deretter fortsetter trinnene i korridoren bort. Nå har Jenny vært snakk selv og samtalen begynner å avkjøle seg. Jeg dygnkåt og har en fantastisk mann som har sex med meg på kontoret mitt mens jeg snakker med min venn .... Hva en drøm. Jenny ville ikke tro meg om jeg fortalte deg hva som faktisk skjer. Jeg ønsker å definitivt ikke vil ha ham til å trekke seg ut så jeg prøver å få Jenny til å snakke om noe annet. Bare for å være i stand til å komme til orgasme. Han fortsetter og jeg kan høre pusten hans blir skjerpet og skjerpet. Det gjør meg enda mer kåt og jeg klyper hans kuk med hennes fitte for ham å få enda mer glede. Han stønner til høy nok til at Jenny hører. "Men er det noen med deg?" Hun spør. Faen, hva du sier. Jeg vil for et sekund, avbryte min sex handling. "Ahm, vel lederen kom inn og satte seg på meg,» sier jeg. Vent jeg noen sekunder for hennes reaksjon. "Hahaha, du er morsom du da, ja, kan dagdrømmer man gjøre. Å, du faktisk ofte og gjerne. "Hun fortsatte kniser og babling på om ulike drømmer. Phu, tok hun det som sannhet. Han fortsetter og humping raskere og mer intens, føler jeg klimaks kommer nærmere og nærmere. Ooh, jeg nesten skammer meg over å nyte, men helvete hva en stor elsker han er. Når toppen er kommet og orgasme skyller over oss både moaning jeg rolig og hold hånden over håndsettets mikrofon. Han beveger seg nedover kroppen min risting fra skrivebordet i kontorstolen. Hyschar meg fortsatt, hans lite smil og trekker stolen mot ham der han sitter på kanten av bordet. Han kysser meg på pannen, øret, kinnet mitt, ned halsen og tar mitt bryst i hånden. Sakte kjærtegne ham. Jeg ser hvordan hans kuk er hard og overdådig fortsatt. Jeg tar den i hånden min og jerks ham. Han stoppet i hans kyss og ser på meg. Jeg fortsetter, se hvordan han nyter og hvordan hans kuk stive enda mer. Ikke for ham å komme i hånden jeg skrev min pikk i munnen hennes. Langt borte hører jeg hans sukker stønn. Jeg suger et par ganger og deretter han vil. Hånd rundt brystet mitt la gå. Han står opp og gliser, kysser meg lett på leppene. Han mimes en "thank you". Kneppe buksene og retter drakten. Jenny babling på i deres verden, og jeg har ingen anelse om hva hun snakker om. Han snur seg mot døren og sier - "Veldig bra gjort for å sikre at rapporten vil være ferdig før helgen bare!" Så han går. Jeg sitter utmattet etter det som har skjedd. Eller det skjedde egentlig? Nah, jeg må ha drømt. "Hey! Har du igjen eller? Du har vært fraværende hele diskusjonen, hva gjør du? "Jenny" tålmodighet mangler. «Du ville ikke tro meg om jeg fortalte deg hva som skjedde!"

Kommentere hva skjedde egentlig?