Hvis det skulle skje

I min fantasi, møter vi en varm sommer kveld på en øde strand, før solen går ned. Hvor vi drikker en øl eller cider, noe godt og nyte stillheten.
Snakker om livet i den store, ingen detaljer om familien eller arbeid. Vi gjør en brann i peisen for å holde oss varme når solen går ned. Sitter vi tett sammen, ser ut over vannet se hvordan bølgene vaske mot kysten, spiller du med fingrene i håret mitt, er du rundt med hånden ned mot skuldrene, grøsser jeg lys berøring. Beveger seg nærmere, jeg sitter foran deg mellom bena. Du gir meg en massasje rundt nakke / skuldre nedover armene til hendene. Du tar hendene mine berøre dem kjærlig. Fortsetter opp over hoftene / rygg tar meg i skulderen gir meg et kyss på halsen hvisket i øret mitt "du er mitt hjerte", et kyss på baksiden av halsen, jeg grøsser, føler hvordan brystvortene hennes stivne. Du tar en stor klem for meg, klemmer tett, så det så det føles som selve sjelen. Jeg blir varm. Du holder meg langt, vi nyter.

Solen er bare å gå ned, lyser brann flammer opp våre ansikter. Jeg ser din silhuett. Du er kjekk, brun og vakker, etc., jeg liker din tilstedeværelse. Jeg snur på meg, legger beina rundt kroppen din, som klemmer deg med beina. Holder hardt. Jeg føler deg i armene mine, vil vi ikke la hverandres øyne, har vi hookat. Langt borte hører du måker gråte.
Dine hender varndrar frem og tilbake over mine armer og skuldre. De lander på hoftene, din høyre hånd famlende opp for å utforske brystene mine. Jeg rykke ut av kontakten, du har funnet min akilleshæl. Venstre hånd flette deg mine, klemmer forsiktig. Du trykker deg mot meg. Jeg slippe hånden din for å motta meg så jeg ikke faller bakover. Den andre hånden min tar aksel og klemmer. Jeg gir deg et lett kyss på halsen, hvisket i øret "ta meg", få øyekontakt med deg igjen. Vi kysser, ting varme opp skikkelig. Det utstråler bare på oss. Vi blir som en ildkule, forsvinner inn i hverandre.

Du for hendene opp ryggen min mens du tar av meg skjorten, vil jeg hjelpe deg med genser din. Vi klem, føler våre nakne overkropp mot hverandre, bolter ekstra i meg nå, pulsen øker. Jeg får mer og mer opphisset. Min skjørt er lett å komme under. Du har bukser som har bare én knapp, så vips, var de deilige lemmer ut i feiringen.
Du er veldig spent, din lem er vakker og hard. Du finner det vanskelig å holde opp, ikke å ta den. Jeg stoppe deg, roe nå. Bite i øreflippen hvisker, hvor vakker og hyggelig det er å være her sammen med dere, i øret.
Når vi til slutt la våre ønsker ta over så er det ingenting som står over det.
Jeg er så himmelsk kåt at jeg stønner høyt når du støter på lem i meg. Vi satt oss ned, erte deg tungen når vi kysser. Jeg bite deg lett i brystvorten.
Vi liker, spinner rundt og endre posisjoner. Når vi kommer, vil vi være i en utrolig orgasme sammen. Vi stønner høyt med glede.
Flämtades vi stille oss ved siden av hverandre, omfavner, og bare nyte stillheten. Brann flammer dans i våre ansikter. Vi innser at solen har hatt tid gått deg.
Du gliser og sier at vi må gjøre dette, men da må vi vente med "sex" after sun nedgånen slik at vi kan se den vakre mirakel

Kommentar I tilfelle