Niclas, min sykkel og en hensynsløs første knulle

Har blitt litt eldre nå, men dette er en helt sann historie, blir bare navnene endret, når jeg fikk smake kuk for første gang, og det i stor grad ...

De fleste av gutta på gaten var på min alder eller yngre. Flere av klassen min bodde ved siden av, men ingen av de jeg hang ut det meste med bodde rundt her. To hus unna levde i min søster klasse, Niclas, fire år eldre enn meg. Jeg har alltid vært imponert av Niclas, hans kors og ikke minst hans fantastiske holdning. Cocky, men alltid hyggelig å oss yngre gutta. Alltid nye gode jakt jenter som snek det om kveldene. Som kjører motocross kanskje ikke var en sport for meg, jeg elsker å Lira hockey, men det føltes ganske kul og fremfor alt så det kult når Niclas trukket bort så snart han hadde tid til det.

Den andre dagen når meg og Adam var lei vi gikk ut til sandtaket med mops å sjekke når Niclas trent. Han løp løp nå og da, men han selv hadde sagt at det var mer moro å bare leke seg på egen hånd. Vi ble brutalt imponert over hva han kunne gjøre. Noen halv er gal nok til å være før du gjør alt som Niclas gjorde, selv om han sikkert gjort noen ting bare for å imponere oss små gutter. Adam var langt mer interessert i racing enn jeg var, men jeg kunne også føle at det var noe kult om det.

Det var ganske sent på kvelden noen dager senere da jeg gikk ut på gaten. Dessverre var ingen kompiser hjemme, dårlig på TV og ingen moro på msn. Jeg så at det lyste fra Larssons garasje, men hørte ingen som rotet der inne. Jeg hadde nesten håpet at Niclas var der, men da jeg nærmet meg, så jeg ingen der. Døren var ulåst, og jeg gikk forsiktig inn. Hvor var det, virkelig kult, en Yamaha YZ. Jeg kan knapt noe om motorer og slikt, men Niclas hadde erklært rett kjedelige på ett punkt. Riktignok min sykkel rett skitne, men ikke overraskende vurderer alle Niclas gjorde med det. Jeg kunne ikke hjelpe, men gå tilbake og sjekke ordentlig, trodde det var fucking awesome, men jeg selv ville neppe tør å kjøre. Jeg kunne ikke motstå fristelsen til å sette meg på, men livredd for at det ville falle til bakken.

Når jeg følte meg litt på trinnet ble hørt utenfor. Fort jeg gikk av, like før Niclas åpnet sidedøren til garasjen.

- "Faen ta deg redd, dritt," gispet Niclas.

- "Beklager, så at det lyste, trodde du var her."

Etter noen chit-chat, spurte han om jeg var opptatt av å henge på for en tur. Litt skeptisk, spurte jeg om det var trygt å gå to. Så hvordan han sannsynligvis trodde jeg var en jævla pyse, men han svarte at det var ikke noe problem overhodet.

- "Du liker å være slags fantastisk hockeyspiller, har du ingen pikk i deg?" Solbrun Nicklas

- "Ok, jeg henger på, kan være kult å prøve,» svarte jeg.

- "Helmet dritt vi er i, det er bare hags" sa han lys-heartedly.

Vi tok av mot skogen, og mot badeplassen. Han kjørte på høyre riktig, jeg måtte holde meg fast i Niclas. En jævla kul følelse, jeg sitter bak Lewis, en nabo som jeg alltid sett opp til. I ettertid tror jeg selv at min kuk var litt hardt av hele situasjonen.

Etter en halv time stoppet vi og gikk av. Jeg gliste dyktig og sa det var hvor kult hvor som helst. Niclas hadde en overlegen utseende, men sa ingenting. Vi satte oss ned i et skogholt, lå Niclas ned på ryggen og uttalt at jeg ikke var en tispe tross alt.

- "Vil knulle tisse nå," sa Niclas og gikk bort et par meter.

Da han snudde seg og kom tilbake, kunne jeg se at han fortsatt hadde sin kuk i front. Jeg så flau, så vendte det blinde øyet og lurte på hva han gjorde. Wow, jeg har sett hans kuk, som jeg faktisk fantasert om så mange ganger. Niclas gikk enda nærmere meg, stoppet og tente en sigarett.

- "Craving" spurte han.

- "Nei, mann, det er bra for meg, kjører test i morgen med teamet," svarte jeg.

- "He he, fuck tispa du er," gliste Niclas med en tent sigarett i munnen.

I hodet mitt spinner tanker, kanskje jeg må ta en sigarett så han ikke tror jeg er en dust. Jeg kunne virkelig ikke la blikket hans kuk. Det ble helrakad, noen piss tenkning hadde dryppet på hans Adidas bukser. Han så på meg med et rart utseende, et ansiktsuttrykk jeg aldri hadde sett før.

- "Har du sugd pikk gang Hampus?"

- "Huh? Nei, ikke det du snakker om? "Raskt kom ut av meg.

- "Du vet jeg har bruden, men jeg ønsker fortsatt å gjøre en ting med deg," sa Niclas bestemt.

- "Å slå den av, jeg faen ikke homofil, hvorfor tror du det?" Svarte jeg.

- "Se, jeg bryr meg ikke om du er homofil eller ikke, sa han cocky".

- "Hvis du gjør som jeg sier nå, vil jeg faen meg slå på deg og spre rykter om at du prøvde å kjøre inn i meg"

Jeg fikk panikk, så i Niclas øyne at dette ikke var en spøk. Han gikk frem og grep rundt halsen min. Jeg var 13 år gammel, og han var 17, han var mye større enn meg og jeg visste fra min søster som var i klassen hans at han kunne få riktig hjertelig utbrudd var i trøbbel på byen ser at tett. Tankene hvirvlet, hva i helvete er det som skjer. Jeg følte min puls kjørte, men et sted det var også en forferdelig god følelse av spenning.

Han beordret meg til å kle. Han kastet hatten min, før jeg tok av meg hettegenser. Nå sto jeg der i trening bukser og skjorteløs.

- "Ta av deg buksene, men holde joggesko på," sa Niclas.

Jeg våget ikke gjøre annet enn det han sa. Kort tid etterpå var jeg på mine knær med den største kuk jeg noensinne har sett i ansiktet mitt. En helt syk situasjon, helt uvirkelig. Da jeg så opp så jeg Niclas blikk, stirret han ned på meg. Med sin venstre hånd grep han håret mitt med sin høyre han brakte hans kuk mot ansiktet mitt. Jeg følte panikk vokse, men ekstremt kraftig. Han blottet glans maksimum, gned den mot leppene mine, mine kinn.

- "Åpne munnen nå, jeg vil knulle munnen, akkurat nå er du min hore" Said Niclas cocky.

Jeg gape forsiktig og han sakte skyver hans tykke kuk inn i munnen min. Kroppen rister, og jeg kommer til å stirre så mye som mulig for ham i det hele tatt å ha det. Jeg føler en salt smak, snu det blinde øye til det å føle seg mindre syk. Han klapse nå og da hans kuk i ansiktet mitt, med et fortsatt stramt grep rundt halsen min. Han nærer meg hardt med hans store kuk, var det trolig rundt 20 cm tykk og med en stor kuk. Største kuk jeg noensinne har sett live. Munknullandet varte i noen minutter, kanskje lenger, i denne modusen, mistet jeg grepet på tid og rom.

Rett som det er, trekker han ut pikken hans, treffer meg på kinnet med en åpen håndflate. Er det over nå? Han kan ikke ønsker å gjøre noe annet?

- "Faen, kan dette være like kul som noe", sier Niclas med tungpustethet stemme.

- "Stå opp på alle fire på tre over there"

Jeg var fortsatt livredd for hva han sa, følte at det ikke var noe annet å gjøre enn å adlyde ham. Da jeg sto på stedet av treet, presenterte han med et par håndjern.

- "Sett armene rundt treet, og gjøre det nå!" Bestilte Niclas.

Der var jeg nå på alle fire i midten av skogen, med hendene låst rundt et tre. Naken, bortsett fra trening sko. Mosen tåre på knær og armer. Niclas gå opp og støtter meg, synes det er vanskelig å se hva han vil gjøre når jeg prøver å slå hodet mitt. Nå vet jeg hvordan han kjærtegner min hårløse ass sakte, rister det over hele kroppen min av horniness, mens jeg føler en frykt for hva som vil skje. Med jevne mellomrom treffer han meg med håndflaten baken, klapse loven riktig. Jeg skyver noen tårer, føler en ydmykende følelse av horniness selv om jeg egentlig ikke ønsker. Min kuk er rock hardt, men med hendene fastbojade kan jeg ikke tilgang til min egen pikk.

Etter en liten stund han spytter flere loskor halen min løp, vet hvordan han slikker mine trange hull og spiller med fingrene vekselvis. Jeg stønner, men så stille som mulig, føles det galt, men så fantastisk jævla bra. I hjørnet av øyet mitt kan jeg se ham mens krampetrekninger hans skinnende kuk. Han beveger seg nærmere meg og begynner å berøre mine hull med hans savande kuk. Jeg lukket øynene stramt, se ansiktet hans før meg, den kåte utseende, tøff fasade. Han legger kuk hodet mot min anal jomfru. Jeg har knapt tid til å tenke tanken om hva som vil skje før han klemmer hans harde kuk. Hele veien inn, uten å nøle. Akkurat som jeg ufrivillig til å skrike rett ut av hånden hans over munnen min. En voldelig smerte, men et sted det var en så vanvittig sterk følelse. Han holder sin kuk forble dypt i meg. Jeg føler dopet, smerten letter, men panikk er nær. Etter det virket som en evighet, men var muligens et halvt minutt han trekker seg ut av meg. Nå er han igjen i pikken hans, denne gangen litt mer forsiktige og sakte begynne å knulle meg, men å skyve den helt inn.

Rytmisk fortsetter han knulle henne, kan jeg tenke på tusen tanker, men den verste følelsen er borte. Jeg hører hans stønn, merkelig nok, jeg selv selv fra meg hva som kan synes å være moaning. Han knuller meg hardt, knuller han meg dypt. Det er på hans premisser, uten tvil, og uten det minste hensyn til meg. Han kjærtegner ryggen min når jeg svankar meg mer ubevisst. Vet hvordan ballene hans treffer min rumpe når han presser hardt lengst meg. Nå, grep han min kuk og krampetrekninger i hardt trekk, vet jeg at det ikke vil ta lang tid før jeg sprute. På sin stadig mer intens pusting, forstår jeg at han vil snart lansere, jeg bite meg i leppa og føler hvordan rumpa mi er som nummen. Kort tid etterpå, la han ut et stønn riktig, han presser seg selv brutalt langt opp i ræva min, og fyller meg full. Nå er han krampetrekninger meg hardt, og jeg vet hvordan det er umulig å motstå, jeg stønner høyt, rister med glede som han godt unna jerks meg. Jets riktig, trolig den største settet jeg noen gang har tømt. Han forblir i meg, kjærtegnet magen med sæd fra pikken min.

Hastily han trekker seg ut av meg. Føler en merkelig følelse i ræva. Det gjør vondt, men det gjør ikke bare vondt. Det gjør vondt, men på en uforklarlig god. Jeg snur på hodet og ser Niclas stå der. Han tente en sigarett, han møter blikket mitt, men uten å si et ord. Han har sittet på hans Adidas bukse igjen, men skjorteløs og luen slått bakover. Sømmene på knær og albuer og håndledd, nå må jeg vel nødt til å komme opp og få kledd. Når jeg slår igjen, vil han mot meg. Han står ved siden av meg, tar ut pikken igjen. Nå ser han på meg og sier med en cocky, men skarp stemme:

- "Ikke et ord til noen om dette, vet du det?"

- "Nn-nei, jeg lover," svarer jeg med en stemme som knapt bruker det.

-

Så kommer neste overraskelse, trekker han tilbake forhuden og piss rett ut av meg, over ansiktet mitt. Jeg lukker øynene, snu hodet vekk når han brøler til:

- Åpne munnen, jeg piss du i munnen, din jævla hockeybög.

Jeg har aldri engang tenkt på ideen om å spille med tisse, føler hvordan den varme væsken tisser meg riktig. Overrasket over at det faktisk ikke smaker dårlig, men heller ikke bra. Ettersom hvordan Niclas gliser, han ser på meg som om jeg bare var en hore. Når han er ferdig, er jeg fortsatt sjokkert over hva som skjedde. Jada, jeg har hatt fantasier, men dette var noe helt annet. Jeg tror ikke egentlig hva som skjedde.

Et par minutter senere jeg står der, fikk klærne mine på, men føler naken. Niclas har tatt enda en sigarett, gliser til meg. Vi er ikke så langt hjemmefra, men det føles som en umulighet til beina vil bære meg hele veien. En syk følelse. Samtidig en kul opplevelse, men det sprøeste jeg har opplevd. Jeg vil sannsynligvis gjøre det, men spørsmålet er om det kan være like kraftig som i dag.

Det siste han sa før han tok av og forlatt meg det var:

- "Faen, Hampe, var du en virkelig flott hore, som vi gjør på '

Kommentar Niclas, min sykkel og en hensynsløs første knulle