I min kone klor

Hun ba meg ligge på magen. Som jeg lå der så hun låst mine føtter med håndjern rundt begge anklene. Kjeden mellom dem var omtrent to meter, slik at bena kan bidra til å røre. Etter at hun satt på noen lærreimer, som hundens halsbånd, rundt lårene mine og sette håndjern på håndleddene mine. Håndleddene ble deretter fast i band på tvers av lårene. Bare én tilkobling av karabinkrok og en sløyfe på lårfängslet ble førermiljøet. Det var ikke lett, og vi hadde ikke prøvd noe lignende før. Men jeg hadde sagt at hun måtte gjøre hva hun ville. Og jeg husker jeg tenkte at hun tilsynelatende utnytte.
Vi hadde et godt seksualliv. Ikke spennende kanskje, når du leser om i andre romaner, men god. Min kone hadde fortalt meg at hun ønsket å bli dominert litt lett, og vi hadde prøvd. Men jeg mistenkte at det var mer. Dessverre er jeg ikke så fantasifull selv at jeg kommer for moro sex, eller fantasere om andre enn den ordinære, men jeg mistenker at hun gjorde det uten egentlig å våge å fortelle meg hva. Før bursdagen hennes, fortalte jeg henne at hun skulle gjøre hva hun ville med meg. At hun ville ha sine mest hemmelige drømmer oppfylt. Hun måtte fortelle deg hva jeg ville gjort uten at jeg måtte kommentere eller uenig: Hvis hun heller ville hun fikk med meg å gjøre hva hun ville uten å måtte forklare hva på forhånd. Jeg hadde tilbudt. Så var der igjen, og på det tidspunktet da jeg tilbød henne denne presentasjonen, lo hun av det mest.
Men nå, etter et par glass champagne bursdag, lå jeg altså buoyaged på sisalmattan i stua. Hva vil du gjøre, spurte jeg med mild panikk angrep fordi jeg knapt kunne bevege seg. Svaret kom i en ganske vanskelig dasket sjon på baken. Oh, oh, hva gjør du, prøvde jeg. Svaret kom i en enda vanskeligere dask på baken. Etter det kom mer og jeg lærte ikke å spørre mer.
Hun tok ut noe olje og helte den over ryggen min, rumpe og lår. Det rant slik at det nesten kilte over lårene, ned til pungen. Hendene strøk og knadde inn oljen. Spesiell omsorg ble gjort over baken og innsiden av lårene. Hun snudde seg og jeg lå på ryggen. Så jeg oljet opp brystet, magen, lårene, lysken og pungen. Pungen ble behandlet for lengre, først mykt og behagelig, og jeg virkelig likte å lese. Etter å stramme, og når jeg stønnet, tok hun et fast grep om ballene. Det gjorde vondt, men jeg følte det var veldig nær til å gjøre enda mer. Med den andre hånden, neglene skrape mot pikken min fra roten og oppover. Hun trakk neglene mot myk hud, og det var både hyggelig og smertefull.
Fremdeles med en hånd hardt på ballene mine, begynte hun å suge hans kuk. Suge og slikke og det var ikke lenge før jeg var veldig nær Cumming i munnen etter mindre enn ett minutt av behandlingen. Jeg advarer dere, sa hun, at hvis du vil, du ombestemmer deg en lang tid fremover. Hun reiste seg og legge en pute under hodet mitt. Så satte hun seg overskrevs ansiktet mitt og gjorde meg slikke hennes fitte. Det var hårete og veldig våt. Jeg visste at hun tenkt mye på dette øyeblikket. Tanken på min streng kone som fantasere om å dominere meg gjorde meg utrolig kåt. Det dryppet fra fitta hennes i ansiktet mitt og jeg slikket opp så mye som jeg kunne. Plutselig stod hun litt opp og flyttes ned over pikken hans. Den gled lett inn direkte. Det var fint og varmt. Jeg kom nesten med en gang.
Son of a bitch, sa hun da hun visste at jeg hadde kommet. Nå må du betale. Hun flyttet tilbake til ansiktet mitt og senket fitta mot meg. Jeg prøvde å komme unna, men mellom lårene mine stikker hodet i en skrustikke. Hun tok tak i håret mitt og dro hodet mitt mot ham. Slikke meg, oppfordret hun. Licking opp hva du har gjort. Slikke fitta mi ren.
Tanken på det var forferdelig, men jeg fant meg selv i situasjonen og begynte å slikke. Jeg kunne føle den klebrige cum på min munn og tunge. Ikke svelg. Lagre alt i munnen, ble jeg befalt. Aldri hadde jeg tidligere har forstått at det var så mye i en batch. Fra hennes fitte løp og droppet det og jeg slikket opp nesten hver dråpe. Noen dryppet i ansiktet mitt mens hun satt på meg og da hun sto opp. Min munn følte full av cum. Da jeg var ferdig, kunne jeg bare nikke svar på spørsmålet, hjalp hun meg opp til knærne.
Kyss meg, sa hun fast og lente seg mot meg. Kyss meg dypt, langt og hardt med tungen sin. Og vi kysset. Det var den rareste og kåteste følelser jeg følte. Med min munn full av min egen cum kysset vi en klebrig kyss. Det dryppet fra haken min ned på hans kones myke bryster. Enhver uttalelse som jeg noensinne har hatt i munnen hennes var nå blandet med spytt og ansiktet var veldig rotete, akkurat som hennes bryster. Slikke ansiktet mitt rent, sa hun. Og jeg gjorde det. Slikke puppene mine rydde hun gikk på, gjorde jeg også. Min kuk nå var igjen. Som jeg slikket brystene hennes, hun hadde en hånd i mopp min og presset leppene mine til brystene. Med den frie hånden, begynte hun sakte å jekke meg. Jeg er fortsatt ikke klar, fortalte hun meg og dyttet meg ned på ryggen igjen, ganske frekt. Hun tok en liten vibrator på hans kuk, en modell som ble vibrerende, og at hun kunne gni mot klitorisen hennes mens hun red meg. Ganske snart kom hun, min vakre og kåte kone, i en fin, våt orgasme. Flere takket være den lille vibratoren enn fortjeneste min, tror jeg. Jeg fikk bo, alene, med boder. Hun var klar og den timen var over. Det ville ha vært hun som måtte avgjøre i dag.
Etter dette har noe lignende har hendt igjen. Men jeg fortsatt blir kåt ved tanken av at fødselsdagen to år siden.

Stem til konas klør:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (45 stemmer, gjennomsnitt: 3.38 ut av 5)
Loading ... Loading ...
Fortell en sexnovell rapport!

Kommentar I min kones klør