Den sexy læreren

Jeg hadde lenge visst at det var noe mellom meg og min lærer. Vi har alltid gav hverandre uskyldig lange blikk. Men jeg har alltid trodd at jeg kanskje forestilt meg. Kan læreren min være kåt for meg? Var det virkelig mulig? Jeg, som bare var 18 år gammel og hun sikkert over 40 år.

Det var en regnfull fredag ​​ettermiddag, ba hun meg å bo etter klasse. Jeg var litt nervøs, lurer på hva hun ville. Etter alle mine klassekamerater hadde gått gikk jeg til pulten hennes. Hun var penere enn vanlig, hadde hun satt opp håret i en bolle. Jeg la også merke at hun hadde malt leppene røde. Kan det være på grunn av meg? Men nei, ikke være latterlig.

Hun snudde seg, så jeg at hun hadde kneppet en annen knapp på skjorten hans, nå kunne jeg se henne rød BH. Hun strøk ham over brystet, og rørte ved brystvorten. Hun gikk mot meg, sakte men sikkert. Jeg begynte å puste raskere, og kjente hjertet hamre hardt mot brystet mitt. Hun slikket henne på hennes røde lepper. Hun la hånden på låret mitt og gikk opp. Hun la hånden på penisen min, og begynte å knepper flua mi. Jeg følte jeg begynte å få BAngi. Der hun følte vel. Hun fortsatte mekanisme opp og ned. Hun dro ned buksene mine og tok min erigert penis. Hun stappet det inn i hennes vakre munn, som jeg ofte hadde fantasert om. Hun sugde meg en stund. Hun reiste seg og kysset meg, så hun begynte stripping. Jeg hadde aldri sett en så sexy kropp, det var så feminin. Hun stod i bare undertøyet og løste henne bra. Jeg gikk opp til henne, tok hun hånden min og plasserte den på hennes perfekte bryster. Jeg løftet henne opp og satte henne på kateteret. Da jeg dyttet inn i henne. Hun tok tak i mine rumpeballer og dyttet meg videre inn i henne. Hun begynte å stønne. Jeg sakte tok meg i hånden og strøk henne klitoris. Hun stønnet høyere enn noensinne. Jeg grep puppene hennes og løp hardt. Hun skrek navnet mitt, og jeg tok en enda vanskeligere. Jeg kom i henne. Hun hadde sin orgasme et sekund senere. Vi så på hverandre en stund. Hun satt på hennes pult med bena fra hverandre. Hun så ned på hennes vagina, da hun så på meg igjen. Jeg forsto hva hun ville. Jeg gikk opp til henne. Hun la seg ned på pulten hans, og jeg begynte å slikke henne intenst. Hun grep tett i borskanten og stønnet. Jeg så på kroppen hennes at hun likte. Hun dro opp det ene benet over hodet mitt og jeg dyttet inn i henne igjen. Vi flyttet til veggen, tok jeg henne opp og hun la bena rundt hoftene. Jeg kjørte hardt en stund før jeg la henne ned. Hun brakte øynene til min stiv penis. Hun stappet den i munnen og sugde meg. Hun tok den ut før jeg kom. Min cum sprutet i ansiktet. Hun slikket seg rundt munnen.

1 Response til "The sexy lærer"

  1. Lucifer er kåt:

    Temaet er ok, men så tok det over.

Kommentar Den sexy læreren