Søster i lov 1

Fingeren trykket på døra og tanker som går gjennom hodet mitt. Det var på min svågers dør jeg hadde kalt, og nå måtte spille kortene riktig.
Det var litt før min søster Isabella åpnet. -Men hei Eric! Hva gjør du her? John er ikke hjemme.
-Kan jeg komme inn? Jeg sa og gikk inn før hun svarte. Hun lukket døren og snudde seg mot meg med et spørrende blikk.
-Hva kan jeg gjøre for deg? sa hun undrende.
-Jeg har en pistol i lommen! Sa jeg. -Hva! sa hun og så ned på hånden min som gjemte seg i lommen. Jeg hadde to fingre utstrakt som når du spilte cowboy eller politi da du var liten.
-Jeg har en pistol i lommen, og hvis du ikke gjør som jeg sier, vil jeg bruke den!
-Er det en spøk? sa hun og så på meg skeptisk. Hvorfor ..-Quiet, og gjør nå som jeg sier! Jeg avbrutt.
-Men hva er denne jævla dritt, forbannet du vel ingen pistol, belter nå!
-Vel, jeg har en pistol her, og det er lastet. Nå er det du som adlyder meg eller jeg skyter!
Hun sto stille og stirret på meg, hun prøvde å tenke på noe å si, men situasjonen var helt uforklarlig for henne. Det var opp til meg å få overtaket, ellers ville det fort komme ut av kontroll, og jeg kunne ikke forklare min merkelige oppførsel. Vi hadde kjent hverandre i åtte år, og jeg hadde vært å skyte på henne fra begynnelsen. Nå har jeg lyst til å ta det et skritt videre for min kone ikke har helt den samme operasjonen som meg, og jeg mistenker at det samme var tilfelle med min kones bror. Men syntes Isabella å være en kvinne som likte litt krydder, bedømme etter kommentarer fra tid til annen. Den skilte fire år, og vi begge hadde to barn med våre respektive.

-Gå inn på kjøkkenet! Sakte gikk hun inn på kjøkkenet, men la meg ikke med øynene. Hun sto mot kjøkkenbenken med armene i kors. -Vis meg pistolen! sa hun. Så jeg snappet opp hånden og pekte på henne. Hun hoppet ut av min plutselige bevegelser. -Nok er nok! Jeg sa og gikk bort til henne. -Ikke et ord fra deg hvis jeg ikke be om det!
Det viste seg at de tanker gikk gjennom hodet hennes, men hun var i villrede om hva hun skulle gjøre. Ansiktet var blekt og leppene tett ihopknipna.
I seg selv, hadde hun en enkel hvit bluse og et par jeans, og der var hun i hennes smakfullt innredet kjøkken og begynte å se litt redd, da hun trolig innsett at jeg aldri ville skade henne.
-Så dette er det for deg å følge mine instrukser, nikk hvis du forstår. Sakte nikket hun, hva annet kunne hun gjøre?
-Bra, knapp opp blusen! Hun rørte seg ikke, nå om ikke før, begynte hun å forestille seg hvor dette ville føre til. -Jeg har en pistol, må du adlyde meg, har du ingen mulighet! Jeg sa i en fast stemme.
Da hun kikket rundt som om å se at ingen andre så dette. De bodde i en villa i en forstad til en liten by, var det middag og våre barn var i barnehage og våre respektive av jobbene sine.
Hun selv var arbeidsledig og studerer til en tannpleier.
-Go! Jeg hvisket. -Du kan ikke ..., prøvde hun. -Hold kjeft og adlyde, freste jeg mellom tennene.
Nå ansiktet ble rødt i stedet og sakte, med skjelvende fingre, fikk hun opp den første knappen. -Neste, sa jeg, og pekte på min "gun".
Da hun snappet opp ved siden av og etter å se på meg senket hun øynene og snappet opp de resterende.

-Trekk fra hverandre bluse! Hun gjorde på ett sekund tvil. Der hun sto nå, brunt oppstyr håret med noen få tråder hengende ned foran ansiktet hennes. Hun hadde en svart BH som var litt frynsete og trevlet.
Det presset opp hennes høyre store bryster, de hadde fått mye bedre etter å ha ammet to barn.
-Nå tar av deg blusen sakte! Besnærende hun så på meg og jeg så at det ikke var langt til tårer nå.
Hun la bluse lysbildet til gulvet og la armene rundt brystet. -Bort med armer! Jeg bestilte henne.
Sakte jeg beundret hennes kropp, hun var virkelig sexy, men jeg var ikke ferdig med henne en lang skudd.
-Nå tar saksen bak deg. Jeg hadde lagt merke til en ganske grov saks henger på en magnetstripe bak ryggen hennes. -Nå trimme BH stropper!
Hun snudde seg og tok saksen, stått stille en stund og deretter raskt kuttet med en BH bandet tett fulgt av den andre. Stroppene falt ned og push-effekt opphørte hennes naturlige tunge bryster ..
Men slippes ikke brystene, var de fremdeles skjult av den svarte BH'n. -Kutt den i to også! Sakte trakk hun det kalde stålet langs magen og kjørte inn i en av bladene under Bh'n og kuttet til. Nå kom et par tårer på kinnet.

Nå BH'n falt til gulvet og de praktfulle tunge bryster falt ut og kaste i det jeg trodde var en evighet. De var lyse, rik og hadde noen fregner. Brystvortene hennes var rock hardt. Det virket som hun hadde ammet og jeg hadde aldri forestilt seg vakrere. Først trodde hun skjule dem, men i stedet slo ut med armene som om å si: "Vel, her har du dem, stirre litt og gå til helvete da."
-Fantastisk. Faen hva gledene du er! Nå vil jeg at du å kjærtegne dem for meg! Da hun la hendene på hoftene og skjøvet ut hoftene slik at brystene sagged igjen.
Det virket som om hun kunne stoppe opp og tenke hver gang jeg beordret henne til å gjøre som jeg sa, for etter en liten nøling som gled hendene opp over brystene, og hun presset dem sammen. Så hun la hendene gli over dem og begynte å dra fingertuppene langs brystene. Men unngått hun allerede harde brystvorter før jeg fortalte henne å kjærtegne dem. Fingrene gjort små spiraler lenger og lenger inn før hun nådde de stolte brystvortene som hun kløp og dro litt i. Det var flott å se deg myke puppene sklir rundt i hennes hender.
-Lick dem! Jeg sa, og hun presset den opp ett bryst og slikket henne brystvortene, da hun byttet, og når hun så hang en streng av spytt før det brøt og la meg på hennes byste. Etter slikker begge brystvortene, så jeg at hun hadde et annet utseende nå. Nå var hun tydelig spent, kunne ikke bli feil.

-Nå må du sette deg på knærne foran meg! Hun fikk umiddelbart litt usikker igjen. Kanskje hun trodde at det ville være nok pupper show.
Du vet hva du skal gjøre! Jeg sa, peker ned mot gulvet. Hun kom seg ned på kne bort i vasken og jeg hadde tenkt å si til henne å komme nærmere, men jeg i stedet gikk over til Isabella og nå er hun ble sittende fast mellom meg og vasken. -Nå tar ut min kuk! Igjen, så hun rundt. Det er bare deg og meg her, og du er i min makt, ikke glem det! Jeg sa og trykket på "gun" til hodet.
Med skjelvende hender foldet hun på knappen og dro ned fly av mine bukser. Umiddelbart prøvde å kuk komme seg ut, men ble forhindret av mine boksere. Min søster trakk ned buksene sine siste rumpa og deretter tok tak i shortsen og dro dem ned med. Hele tiden hadde jeg vært begeistret, og nå var det hyggelig å slippe av min kuk ut så ivrig etter å bli bedre kjent med Isabella, kona til min kones bror.
Som i alle slike historier, var jeg tydeligvis veldig voksen og alvorlig, som jeg av blikket hennes ikke tolke at hennes mann var. Hun så opp på meg og jeg bare nikket.
Med sin høyre hånd tok hun tak i pikken min, gjorde hånden ikke kommer rundt. På den annen side, begynte hun å kysse meg fra roten mot penishodet. Da hun presset den mot magen slik at det var slimete flekker off pikk din på min t-skjorte. Sakte gikk hun å kysse og slikke ballene mine. I mellomtiden rykket hun meg fjær lys med hånden. Dette var helt fantastisk!
Nå har hun konsentrert seg om forhuden min, var åpningen av slimete precum. Hun stakk på det med tuppen av tungen før hun trakk tilbake forhuden og smakte forsiktig på pikken min.
Da hun slikket meg under penishodet, strengen, og deretter la min kuk forsvinne inn i munnen hennes. Nå begynte hun å suge på alvor, hver gang hun tok meg lenger og lenger i å endelig ha min 8 inches hele veien ned i halsen hans. Når hun trengte å puste mens hun slikket meg i stedet. -Fy faen hva en glede, ikke tør stoppe nå jeg spray min munn full av deg! Hun trakk seg tilbake slik at bare hodet på penis var i munnen hennes. Så jeg eksploderte i en fantastisk orgasme som bokstavelig talt fått ben føler spaghetti. Nytes når kornet ble kastet ut i kaskader i munnen hennes og noen gikk ned fra haken. Etter det sluttet rykke på pikken hans og hver dråpe var ute, så jeg trakk ut min kuk fra munnen hans. Hun hadde munnen full, så hun ut som en hamster.

-Stå opp! La det sakte kjøre ned på brystet! Isabella sto opp, oppblåst ut brystet, om mulig var enda bedre nå, og la min cum sakte dryppe på de hvite brystene. Noen ble stoppet av den harde brystvorter. -Gni brystet med cum min! Nå har jeg ikke lenger trengte å true.
Med empati, begynte hun å spre min sæd over hennes dirrende bryster var bare av væte. Spesiell oppmerksomhet var krøllete, harde knopper. Jeg bare sto og nøt synet.

-Nå vil jeg du skal gå inn i barnas rom! Jeg sa og tok sikte på henne igjen for å minne henne om situasjonen. Jeg så at det var ikke populært å blande i barnerommet i dette, men hun gikk der allikevel.
Barnas rom var lyse og vakre, men med masse leker og andre elementer som hører til et barnerom. Nå gjemte brystene med armene igjen. -Ta av deg jeans! Hun adlød meg og kneppet opp fly og deretter dro dem ned over hoftene og bøy frem til å ta dem helt. Brystene hang og flyttet fantastisk og fikk den til å starte skremme min pikk igjen.
Hvis BH'n var kjedelig og slitte truser så mer interessant. Det var minimal stringtruse med leopard mønster. Det virket som hun pleide å barbere bikinilinjen, men at det sannsynligvis var et par dager siden.
-Nå vil jeg du trekke trusen litt før du tar av dem. Ansiktet var nå rød med både forlegenhet og spenning som hun trakk trusen slik at de forsvant mellom hennes ytre kjønnslepper. Snart hun trakk ned trusen, la dem falle ned for hans føtter og sparket dem bort så de landet på et bilde av datteren kledd som en prinsesse. Hun syntes ikke å bry seg.
Nå var hun helt naken foran meg, og jeg kunne ikke hjelpe, men stå stille og beundre hennes kropp som jeg lengtet etter så lenge.
-Legg deg ned på stellebordet! Dette hadde hun sannsynligvis ikke tenkt på og det var vel en ting hun ville ha likt å gjøre, men det var så langt borte nå, så hun ikke nøl lenger, og hun hoppet opp på bordet som jeg visste ville holde, for jeg hadde installerte det for dem.

-Len deg tilbake og hold kneet. Da hun lente seg tilbake brystene falt ut sidene som det skal være, og jeg fikk full åpenhet mellom bena. Hun hadde en standard trekant på kupert skambenet og hadde, som jeg har barbert resten i et par dager, kanskje en uke. Det gjorde ikke bry meg fordi jeg ble hypnotisert av den våte fitte foran meg, det bokstavelig talt løp fra skjeden ned over henne rasshøl som jeg kunne også se i denne posisjonen. Kjønnsleppene var rosa, glatt og skinnende med fuktighet. Hun pustet med tung pust og jeg ikke søler et sekund, men dør rett ned mellom mine svägerskas beina og begynte å slikke alt det jeg kunne. Svelget den bort jeg fikk i munnen og fortsatte. Gikk ned og slikket henne litt anal, men gjorde dårlig. Returnerte til hennes fitte og stakk tungen før jeg nesten fikk krampe i tunge rot.
Så jeg gikk på klitoris min ble en hard liten silke perle jeg beabetade skarp med tungen min. Som om flyten av fittsaft fortalte meg at hun ble opphisset av dette, så hun stønnet også tungt og rister hele når det gikk for henne.

Min kuk var da en god stund hardt igjen, og jeg sto opp og dyttet meg hardt inn i henne der på stellebordet. Det var nesten ingen motstand alle spruting våt fitte og jeg dyttet så hardt jeg kunne. Det smaskade og la den våte huden som ble slått sammen igjen og igjen. Hele rommet luktet av sæd, fitte og svette. Kunne ikke holde ut særlig lenge, og snart begynte jeg å nærme orgasme igjen. Isabella så det, og dyttet meg bort så pikken ut for henne, hun raskt hoppet ned og tok mitt bankende kuk i munnen hennes igjen. Deretter brøt det for meg og min rock hard kuk var alt skinnende og klissete med henne saft sprutet igjen Isabellas munnen full av min hot cum. Da det hadde roet seg ned og jeg tar min pust, trakk jeg meg ut av den varme munnen. Isabella sto opp, så på meg og ga meg en kraftig dask.
Sæd som strømmer ut av munnen hennes når hun skrek,-Hvordan i helvete våger du? Du er ikke tamefan rktigt klok, din drittsekk! .... Nå har jeg vært utro, jeg elsker John, og her i barnerommet også .... fy faaan!
Og din kone da, hva ville hun si om dette kom opp? -Da vil vi sørge for at dette ikke kommer, jeg gjorde en vurdering av dere som viste seg å være. Jeg sa og gikk inn på kjøkkenet for å slå opp klærne mine.
-Hvordan i helvete fikk du gjøre meg gjøre dette, guud jeg må være syk som lar deg. Det er jævla ulovlig å true med en pistol! skrek hun. -Hvilken pistol, sa jeg stille som jeg tok med meg. Jeg visste at hun ikke ville puste et ord om dette, hvordan kunne hun? Fant klærne mine som jeg tok med meg.

Isabella rev seg jeans og trakk en t-skjorte på som hun fant. -Takk, det var fantastisk! Sa jeg. Du jævla sadistiske gris, jeg ... være ... hun stammet, hva tror du? Jeg spurte.
-Neste gang jeg vil at du skal bli helrakad! Jeg pekte ut, er det så jævla ingen neste gang, hold deg så jeg ikke ser deg! skrek hun.
-Ja, men neste gang jeg har noe verre enn en pistol. Hun stoppet, og jeg visste at det var svært sannsynlig at jeg kunne gjennomføre dette på nytt.
Jeg åpnet døren og gikk ut i høstsolen.

Stem på søster i lov 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 stemmer, gjennomsnitt: 3.23 ut av 5)
Loading ... Laster ...
Tips en sexnovell rapport!
Lignende sexnoveller:

1 svar på "søster i lov 1"

  1. miiia:

    Ahhh det fungerte fint for meg ;)

Kommentar søster i lov 1