Gangsterknullet, del 1

Jeg vanligvis kalt den vakreste vakreste kvinne i vår lille by, er ansiktet mitt fortsatt frisk ungdommelig med rene funksjoner, selv om jeg snudde 43, er kroppen din hvor deilig enhver tid, brystene vakre pære formet hofter forførende sensuelle og bena mine sexy passform som de burde være med en kvinne som tilbringer så mange timer i treningsstudio som jeg gjør hver måned.

Siden hennes skilsmisse fra mannen min, har jeg levd det som gjerne kalles en utsvevende liv med mange seksuelle relasjoner. Akkurat som min beste venn. Vi har ingen hemmeligheter fra hverandre, og absolutt ikke når det kommer til sex.

For noen måneder siden hun kom til det etter vår mening, strålende idé, vi investerer flere titalls tusen spenning var i en duell for å se hvem som kan knulle på en mest mulig frekk måte med mest uforskammet mann. Egentlig hele ideen sinnssyke ungdoms rate. Men vi hadde også inngått en ny tonårsfas i livet, både. Avgjørende å ha ryddet oss gjennom en ganske komplisert skilsmisse, trengte vi dette kick, tenkte vi. Når Eva-Lena, min venn ringte ringte meg første gang på rase, forventet jeg det verste. Og ja, det var ganske kult å knulle med en politimann i sin patruljebil.

Men det knuser mitt lys, sa jeg og lo uten å avsløre at jeg allerede satt i en annonse på en kontakt et sted hvor jeg truthfully skrev den stilige, 43 år gammel kvinnelig advokat ser stilig gangster i eksperimentell sex.

Hvorfor gangster og ikke en fotballspiller eller en skuespiller. Vel, jeg har hatt mange drømmer gjennom årene om å gjøre det meste forbudt for en vellykket advokat kan gjøre. Og det er å knulle med en av kilenter hans. Men selvfølgelig ikke bare noen. Han må være kjekk, intelligent, har en kuk som kan nytes både visuelt og fysiologisk, og et ansikt du aldri vil la øynene av.

Jeg fikk for mange e-poster i postkassen. Det ble ganske klart hva jeg var ute etter så mange gutter sendte nakenbilder av seg selv med erigert penisae var kanskje ikke så overraskende. Det var hvor mange kandidater som helst jeg likte, men når jeg åpnet e-post fra Krister alle bitene på plass.

Jeg kjente Krister det første bildet jeg klikket frem, en kollega av meg i firmaet hadde forsvart ham to år tidligere da han var 17 og var skyldig i narkotika besittelse. Jeg husker hvordan jeg reagerte da min kollega introduserte meg til denne søte fyren som endte opp litt skjevt, men hevdet det var en isolert hendelse med narkotika, står det, kommer alt, men jeg fortsatt trodde på ham.
Han spurte om jeg ville være hans verge. Men jeg falt, selv da jeg var i en skilsmisse, og følte at dette var en fyr jeg kunne være hensiktsmessig for. Selv da hadde jeg begynt å interessere meg for unge menn uten egentlig innrømme det for meg selv.
Sist sommer jeg så ham igjen, som en modell i en annonse for menns undertøy. Han var enda vakrere da, og jeg var glad faktisk at han kan ha bestått alle kriminelle fristelser.

Nå som jeg gledet i min umoralsk fantasi at han hevdet å være gangster, og skrev at han alltid drømt om jævla med en kjekk advokat. Jeg var fortsatt nølende. Kan jeg ha litt på ham? Der var han sikker på at jeg kunne flere ganger i både mail og på telefon før jeg sendte et bilde av meg i badedrakt at min mann tok flere år før vi skilte oss.

Bare en time etter at jeg sendte bildet, ringte han.

- Med kroppen, er jeg klar til å knulle deg overalt. T på månen, sa han til meg at han ikke hadde tenkt å la denne sjansen gå, förutstt jeg fortsatt var interessert selvfølgelig.
Jeg lo og fortalte meg at jeg skulle til Gøteborg i ca en uke og lurte på om vi kunne se deg da.

Lovely, sier Krister. Jeg lover at jeg ikke engang onanere før vi møtes. Så jeg kommer til å bli så rå gangsterkå når vi SEST, svarte han.

Vi snakket flere ganger i løpet av neste uke, og jeg innså at Krister virkelig gått over til "feil" side av loven. Til tross for fotomodell, han tydelig fortsatt. Han sa han hadde også satt opp en nettside med sexy nakenbilder som ble rettet mot kvinner. Da jeg spurte om jeg kunne få som lenker til den kom som et skudd.

På siden var det også en liten videoklipp der han kjærtegner seg selv i brystet og magen før han tar av et par minimal undertøy og onanere til orgasme. Jeg var for første gang opphisset av å se en mann onanerte i en sekvens av bilder og fortalte Krister i vår neste samtale.
- Nydelig, »svarte han. Du vet jeg er litt av en ekshibisjonist. Som du sier, får jeg solide utløsninger og mange jenter synes det er litt ekstra sexy.
- Mmmm, svarte jeg. I håndsettet, har du en.

Vi avtalte å møtes på en av de større klubbene. Han foreslo det selv fordi han visste bartenderen der. Jeg fortalte ham hva kjole jeg ville ha meg. Lett gjenkjennelig. En rød lav cut kjole med tynne spaghetti stropper og knapper i midten.
- Også tatovert jeg en liten sommerfugl på min venstre skulder, brätade meg.

- Og meg, kjenner du på den muskuløse kroppen og T-skjorte med gjengen vår, logge på, svarer Ja, har du sett bilder av meg også.
- Og de sier akkurat hva jeg ønsker å vite, sa jeg og så på bildet på datamaskinen som viste en ung, mørk, muskuløs mann helt naken med en stiv oppover penis som han smekete. Han hadde det. Det jeg var på utkikk etter min lille sexexperiment.

Jeg kom til klubben i forkant av vår avtalte møtet og satte seg ved et bord i et hjørne. Når Krister kom ti minutter senere, mine fantasier om hva som vil skje steg, og jeg er så spent at jeg ikke kan holde fingrene i kontrollen. Som han setter seg i lenestolen tvers fra kjærtegnet meg langs kläningen i innsiden av lårene og føle horniness beruse meg mer og mer.

Uten min merker det, enda en gruppe av unge menn med samme t-skjorte som Krister krøp opp til bordet vårt og sto i en halvsirkel rundt oss. Jeg forstår nøyaktig hvorfor de er, som en beskyttelse, men det akkurat da, jeg har bare en tanke i hodet mitt. Sex. Eller rettere sagt, to. Sex og helvete. Jeg følte at jeg ønsket å lene seg over bordet og hvisker til den rasende supersexige Krister ham å ta meg et sted vi kan knulle uforstyrret. Hvorfor ikke i baksetet på bilen hans? Det ville smack mer enn å knulle en politimann i en politibil.

Etter en kort stund jeg snapper opp den øverste knappen i tynne sommerkjolen, en kort stund senere jeg snapper opp den andre og en del av kjolen åpningen slik at Markus får en god oversikt over brystene mine som jeg er så stolt av.

Når Mark lurer på hvorfor en advokat jeg vil knulle med en bølle som han forteller meg hva er det om meg og min venns utfordring.
- Hun har knullet en politimann i en politibil og du vil knulle en gangster i hans. Nei, det er for dumt jeg knulle deg på et sted hvor din venn aldri ville våge å vise henne fitte. Jeg skal knulle deg på baren i dette rommet mens bartenderen øser champagne over dine flotte bryster.

- Vent bare sier han ser på meg med sine kåte øyne. Erika du er den hotteste kvinnen jeg noensinne har vært rundt og som sier lite. Du har alt pluss litt. La noen av gjestene til å gå så vi får en sjanse til å komme til den eneste.

Ideen å knulle på baren, hadde jeg aldri kunnet forestille deg. La alene våget å gjøre. Hvis det hadde vært sammen med noen, men Krister. I noen måte inspirere selvsikker 19-åringen også oppmuntret meg til å gjøre det utenkelige. Jeg smiler og ser lengselsfullt på ham. Jeg vil ha ham så mye at jeg er forberedt på å gjøre noe.

Krister reiser seg og går opp til bartenderen, hvisker noe, få et svar, smile og komme tilbake til bordet vårt. Jeg spør ham hva som ble snakket til en bartender om.
Han trodde meg ikke. Han sa det var bare utrolig at du ville knulle meg på baren at jorden er flat. Og hvis du fortsatt gjøre det, ville han invitere meg
på gratis drinker resten av året. Akkurat som han sa.
Fra baren gjør tilsynelatende ikke bartenderen hvor kåt jeg er på Krister. Alt han synes å ha sett denne kvelden er mitt ansikt og min røde kjole og har ikke knyttet oss sammen.
Krister ser dypt inn i øynene og så kjolen min der jeg åpnet en annen knapp.
- Vi flytter til sofaen der borte, er det mer behagelig. Jeg ser litt til venstre og se den engelske sofaen ved siden av baren. Jeg nikker, stå opp og la kjolen henge løst over kroppen mens vi flytter til sofaen. Nå ser du bartenderen meg med kjolen kneppet og mine deilige bryster som ser ut i kjole åpningen. Bartenderen stirret med droppet kjeven på meg.
Så snart jeg satte meg ned i den engelske sofaen, jeg er imot Krister står foran meg og jeg ser triumferende over skulderen til bartenderen mens han kjærtegner seg over flua.
- Jeg måtte onanere dagen før i går, var jeg så kåt på dette møtet at jeg ikke kunne holde meg.
- Du var verdt, sier jeg, og føler et smil bredte seg over munnen hennes. Og Krister jeg ser du er veldig kåt nå også ..
Det er tomt i barrummet når jeg ser rundt. Jeg kommer inn i hendene under kläningen og ta av meg thong truse før jeg bøye seg fremover og angre Kristers beltet og trekker ned hans flue. Han var helt naken under, og hanen som jeg etter en litt famlende få et grep på både lange og massiv som peker oppover som det ofte gjør i unge homofile gutter .. Han trekker ned buksa helt før han når ned for meg til å gjøre sine sterke armer rundt baksiden av lårene mine og løftet meg opp av sofaen og opp på baren. Kort tid etterpå, svinger han seg opp på bar og begynner å kysse meg over lårene og vagina. Han får en finger mellom kjønnsleppene og stryker meg under Klitten med en ivrighet at jeg ikke har følt siden jeg var tenåring og sov med noen på samme alder fyren. Men da jeg hadde selvfølgelig ingen anelse om at det ville føles mye bedre 25 år senere da jeg igjen lot meg forføre av en ung mann.

Så ser han opp plutselig på bartenderen.
- Hva er det du står der og stirrer på, åpne en flaske champagne.
Mens champagne begynner å dryppe ned over puppene mine slikker Krister OMS m champagne vekselvis brystene. Jeg får champagnevåt over overkroppen. Men jeg tror Krister alene er sexy.
Så sprer bena mine så mye som mulig på den smale linjen og gir Krister plassen han trenger for å gjøre ham i stand til å skli i mellom dem med sin gigantiske kuk på kne.

Han knuller treg og trukket ut ingenting som jeg forventet, utålmodig og eksplosiv. Det er som om han ønsker å være sikker på at jeg liker så mye som han.

Jeg føler jeg er i ferd med å arbeide meg selv til en orgasme når han plutselig trekker sin kuk ut av hennes fitte og la den heve til værs foran øynene mine. Så han legger armene i hånden og ser ned mot pikken hans.
- Kom, kom, sier han, og jeg føler nesten blåst på godteri når jeg ser hans kuk beveger seg raskt oppover, glans til rykk og kort tid etterpå den første utløsning. Med en eksplosivitet som jeg aldri opplevd med min ex-mann skyter cum i vei over hodet mitt og inn i veggen på siden av baren, når neste utløsning ansiktet mitt og jeg kan kjenne min sperm rennende nedover kinnene mine, så den tredje, fjerde, femte og sjette gjennom syvende kaskade av sæd suser over mine bryster og magen.

Nesten med en gang etter utløsning brøler han til bartenderen.
- Gi meg posen med karameller.
Jeg forstår akkurat hva han vil, men blir litt overrasket når jeg ser hva han gjør. Han pulver hans kuk fra glans og kommer med alt pulveret i posen.
- Du ville ha en gangster faen, sier han mens han fortsetter å strø kokain på pikken din.
- Og en gangster faen du vil få, fortsetter han etter en kort kunst pauser.

Han stryker pikken hans inn i en ekte super posisjon nå og da han kommer meg igjen, er det ikke Mr. Lett som faen. Det er som en berg bryter som bruker sine hammere og hammere, pneumatiske øvelser og alt annet han trenger for å komme dit han ønsker. Etter en stund, jeg er så lamslått og full av horniness til sin ivrige og tilgivelse løse jævla bare føles herlig og knullet av en fyr som ikke beklager ikke og si unnskyld hele tiden. Jeg føler uendelig sexy når Krister ser inn i øynene med et blikk som ikke er fra denne verden og ja, sikkert kännerjag meg som en gangster jente som jeg ligger på baren. Jeg berører meg over fitte og mellom kjønnsorganene å presse meg til orgasme som er så nær. Krister klar over det og løfte meg opp over baken litt slik at han kan trenge enda dypere. Hemming Loose skrik jeg bare rett ut når det går for meg.

Snart etter at lysene går ut i lokalene for å lyse opp igjen. Bartenderen ønsker åpenbart at vi skal gå.
Tenn lysene, hører jeg Mark hyl. Jeg vil se det jeg kødde med. Hans pikk beveger seg som en gruve drill i panting tempo, og jeg liker hans enorm spenning.
Så han injiserer hans sperm rett inn i hennes fitte denne gangen, men han VIL bare fortsette og fortsette.

Bartenderen sier igjen.
Jeg kommer til fornuft og sier til Krister kanskje vi skulle ta på klærne våre.
Så vi ikke får låst opp, sier jeg, og føler for første gang denne kvelden at jeg gjorde noe som er egentlig ganske upassende.

Krister hopper ned fra baren. Hans fortsatt-rigid kuk svingende opp og ned som en stålfjær. Så vender han seg til Sigg brtendern.
Hva vil du nå.
Han får ikke noe svar. Jeg ser smilet på messiaser som han løfter meg ned mens han passr å kysse meg over brystene.
Mine truser er på sofaen og tegne jeg fort på meg før jeg satt på kjolen min og lærstøvler.
Tett viklet rundt hverandre skal jeg gå og Krister fra nattklubben og ned til bilen sin. Han ville absolutt kjøre meg til hotellet.
Vi kysser og kjærtegner varanddra før jeg går ut av bilen. Jeg er forelsket, men vet at det er kanskje det mest ubehagelig mann jeg kunne forelske i. Jeg vinker mens han kjører bort uvitende om at jeg var to dager senere for å bli kalt for en uformell politiavhør om mine aktiviteter i Göteborg forrige helg og til min gansterknullande bare skal bli verre og at jeg vil gå over de grensene jeg ikke engang visste eksisterte. Men mer om det i kapittel to.

Stem på Gangsterknullet, del 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 stemmer, gjennomsnitt: 2.88 ut av 5)
Loading ... Loading ...
Fortell en sexnovell rapport!
Lignende matrixjoga:
  • Vi kunne ikke finne en lignende historie

1 Response til "Gangsterknullet, Part 1"

  1. Sandra:

    Glad for å Krister døpe midten av alt.

Kommentar Gangsterknullet, del 1