I badstuen med Orjan: Part 2

"Jeg var kåt nå, så mye jeg visste, men jeg var også ekstremt nervøs. Jeg har også falt ned og satt på benken, mens Magdalena snudde seg og kom ned ved siden av meg. Vi så på hverandre. Hennes store bryster heaving opp og ned med spenning, og hun satt med bena langt fra hverandre. Selvfølgelig vet jeg ikke hvordan jeg ble sittende. Jeg var så omtåket at jeg kunne knapt skille opp fra ned. Magdalena tok hånden min igjen, og jeg klemte henne. Hun sto opp og dro meg ut til jentene dusj der vi la de kule jets flush av oss massasjeolje, svette og sæd tett omslynget. Hennes lubben brystene mot min lille sår og da vi så hverandre i øynene som vi smilte samtidig, og uten at jeg virkelig vet hvordan så vi kysset hverandre, og i øyekroken så jeg Orjan sto i døren til badstuen og igjen stryke hans harde kuk.

Tanken som gikk gjennom hodet mitt fortalte meg at det var en stor risiko for at vi sannsynligvis ville være for sent hjem i dag ... "

Det føles rart nå som jeg tenker på det så mange år etter at jeg følte vannet fra dusjen på min nakne kropp. Alt som jeg og Magdalena hadde sammen før den ettermiddagen etter sport leksjon hadde ført til dette. Der var vi da. Tett sammen, så ung, nysgjerrig og veldig naken. Hennes lubben brystene presset mot min lille, møtte armene rundt ryggen min og våre lepper for første gang. Jeg følte hendene kjærtegnet meg nedover ryggen min og over rumpa, landet på baken og Magdalena presset mot meg med varme. Armene mine klemte henne hardt og leppene mot mine, så jeg kysset for første gang en annen mann av ekte ønske. Følelsen av hennes nakne kropp mot min, hennes store faste bryster, mage ble presset mot meg og hendene som klemte min rumpe gjorde meg krampaktig lukket armene rundt henne og hendene mine holdt fast rundt skuldrene. Det absurde følelsen avtar ikke det faktum at vår gymlærer, Orjan, som nettopp har hatt ejaculated enn Magdalene tilbake og ansiktet mitt nå sto et par meter unna oss i døren til varm badstu og rykket opp hans kuk med et smil på ansiktet hans. Hvor mange år etterpå vil vi sende minner blinker fra hjernen rett ned i skjeden, og jeg føler at mens du trykker på tasten, jeg får mer og mer fuktig i musen og rødmer jeg av de følelsene som jeg produserer for meg selv. På en måte er jeg skammer lysten som kommer over meg, men jeg er der i dusjen rom på Free Church uavhengig skole i Uppsala igjen og begjær tar tilbake over. Jeg tapte igjen.
Ved kjølebehov jets fra dusjen gjorde egentlig ikke hans påståtte jobb med å kjøle lysten som har blitt lært gjennom filmer på kino. Sannsynligvis hendelse i badstuen bidra, men fremfor alt var den nylige oppdagelsen av min beste venn hva virkelig tok bort all tvil om hva som skulle skje at sen ettermiddag. Magdalene myke lepper vandret ned langs halsen min og lukket øynene. Min puls var farlig høyt, og det ristet i hele kroppen til å føle henne så nær. Hun kysset meg tilbake opp over halsen og kinnet til mine lepper igjen. Jeg kunne ikke hjelpe, men svare dem og smacking lyden av vår forbudte spillet ekko mellom de flislagte vegger. Når jeg øynene lukket følte Magdalene tungen slikket langs min underleppen, kunne jeg ikke motstå fristelsen, men stakk ut nøye tuppen av tungen og våre tunger møttes i et varmt kyss. Min første virkelige kyss. Vannet vasket over oss og verden forsvant for meg som våre tunger kjempet med hverandre, og jeg følte den søte smaken av hennes spytt blandet med mine. Hendene strøk meg opp og nedover ryggen min, og nå hvordan hun tok i en av lårene mellom meg og presset den mot min våte fitte. Jeg gispet høyt som jeg følte henne våt hud mot min kåte fitte, hvordan hennes faste lår presset mot kjønnsleppene mine og gned mot min hoven klitoris. Gud, jeg hadde aldri følt noe lignende. Uten å vite hvorfor eller hvordan jeg begynte å skyve meg mot bevegelse henne mot meg og snart hadde jeg rytmisk begynte å gni meg mot låret hennes brace ånd. Ikke bare vann fra dusjen gjort vår huden glatt og sleip, laget min egen kåte væsker det vakre, spredt gjennom hele kroppen og uerfarne flämtningarna omgjort til innbitt stønn. Det er da jeg visste Örjans hender rundt midjen min igjen.

Jeg åpnet øynene og lynrask frykter at han stod bak meg kom til intet fordi da mine blå øyne igjen de lukkede øynene mørkt så jeg så rett inn i de brune øynene. Han sto tett bak Magdalena og så dypt inn i øynene. Magdalena lente hodet tilbake mot brystet hans, men holdt fremdeles hendene på min rumpe og presset låret mot min våte fitte. Örjans hender var på min midje trykket i sin tur meg mot Magdalene kropp og det kriblet intenst i hele meg. Magdalena øyne møtte mine og det var så tåkete som det var tidligere i badstuen, ja, enda mer nå, fordi hun mistet i mine øyne, og hun bet seg i underleppen litt som hun gned seg mot meg. Örjans hender kjærtegnet så opp fra midjen min og over til Magdalene kropp og opp til brystene. Magen min hadde nå tatt kontroll over seg selv, og jeg følte meg stadig mer intens rubbing min kåte fitte mot min beste venn lår. Følelsen var ubeskrivelig og ord som nå ikke engang en brøkdel av gleden jeg følte da. Kontrasten av min hvite hud mot Magdalene litt mørkere - hun solte motsetning til meg solarium fordi hennes familie hadde et hjem i kjelleren hans - ble uttalt. Hennes tanning brune store bryster omfavnet nå ved Örjans grådige hender, og han klemte dem ømt og jeg kunne ikke hjelpe, men skulle ønske at jeg også hadde våget å gjøre det han gjorde. Grepet på dem vekselvis klemte ømt og hardt om hennes store bryster og brystvortene hennes stivnet villig når han rullet dem mellom fingrene. Jeg kikket ned og så at mine egne brystvorter var for rigid, og det var som om Orjan kunne lese tankene mine når han nesten før han trodde at jeg ønsket å vite det samme som Magdalena og la hånden på min ett bryst. Med tommel og pekefinger klemmes ham ømt i brystvorten og det var en ytterligere bølge gjennom kroppen min som gjorde meg iveren etter å gni fitta mi bra mot Magdalene lårene jeg falt ut av grepet hennes og endte opp med ryggen mot den flislagte veggen.

Magdalena hender nå frigjort fra grepet av mine faste rumpe gikk umiddelbart opp til hennes egne bryster og lyktes Örjans grådige hender. Hun klemte hennes store puppene på en måte som jeg aldri hadde sett før, som ikke var så rart med tanke på at jeg var så uerfaren det egentlig bare kan være. Noen ganger kalt ånd med fingertuppene over de rigide lyse brystvortene og i neste øyeblikk med bleking knokene kna den plumpe puppene hardt. Örjans hender ikke bryr seg å vente på en invitasjon, men raskt strøk ned over hennes sexy curvy kropp. Fra brystene, ned over sidene og i midjen i over magen hennes og ned over velpreparerte venus stein tynn mørk stripe av kjønnshår. Magdalena var ulikt noe dristig i hvordan hun friserat deres kjønn. Jeg hadde lyst hår på musen naturlig var allerede tynn og jeg holdt kort med saks. Magdalena hadde mørkt hår på hennes fitte, men var den eneste jenta i klassen barbert kjønnsleppene og bare igjen en smal stripe av hår på skambenet. Det var det som Örjans skjer nå avsluttet og raskt hadde hans høyre hånd plasseres over henne haugen og hans finger han hadde med en utrolig presisjon plassert rett ovenfor klitoris henne i sporet som delte hennes fitte. Med ryggen mot den kalde fliser, jeg prøvde å gjenopprette ånd, men horniness gjorde det vanskelig å fokusere på pusten som det banket så hardt i fitta på meg. Örjans langfingeren spilte raskt Magdalene hoven klitoris og hun lukket øynene med hodet mot brystet hans. Leppene hennes var skilt og kom over dem stønn som gjorde meg ønske at det var meg som hadde Orjan bak meg i stedet for min beste venn som nå likte måten fingrene kjærtegnet hennes unge mus.

"The honeymoon deg ..." Örjans stemme rystet meg og gjort meg ta øynene bort Magdalene mus "... kjærtegnet du Amanda" han stønnet.

Mine øyne møtte hans, og det var et utseende som jeg har nå lært å sette pris på og lengter etter, men det var noe helt nytt. Noe uutforsket. Jeg nervøst holdt hendene mine til mine små bryster. De følte sår og jeg kopierte det jeg så Magdalena gjøre med deres lubben modne tenårene bryster. Jeg klemte dem som hun klemte henne, lekte med brystvortene hennes som hun gjorde, og hun klemt til om hans venstre brystvorte, gjorde jeg det samme min høyre og kjørte en spiker av glede i hele kroppen min. Jeg bet meg underleppen og ukontrollert stønn som ennå ikke nådd leppene sjokkert meg selv.

"Mmm, ja, hun er god ..." Jeg hørte suset av Orjan Magdalene øret "... lite Amanda er en virkelig liten kåting".

Magdalena som lente seg mot Örjans kroppen så på meg med sine tåkete øyne og nikket stille. Hun slikket leppene og hennes høyre deretter brakt Orjan fingeren langs slit henne og opp i hennes våte fitte.

"Aaahh ... Jaaaa ..." hun stønnet høyt "... soo ... bare sooo ..."

Han klemte inn tommelen fullt i hennes kåte fitte og hun vred seg som en fiske orm foran meg. Bena mine bar meg lenger, og jeg sank sakte ned på den våte gulvet med ryggen mot flisene. Bena mine skiltes, og jeg satt med knærne og min prikking ung fitte nær Magdalena og Ørjan. Orjan Magdalena dyttet foran ham så hun kom over meg. Hendene hun plassert mot veggen, og hun var litt bøyde seg over meg og jeg kunne ikke unngå å se henne hele kroppen rett ved siden av meg. Brystene duvet tungt på meg og bena var litt fra hverandre og så også hennes fitte lepper. Hovne barbert fittläpparna og hennes rosa klitoris som signaliserte rett over meg. Men bare et nanosekund han gikk før jeg så Örjans tykk hard kuk svaie like bak Magdalene kropp. Mellom bena kunne jeg se hvordan Orjan grep hans harde kuk i sin høyre hånd og ristet det i lang tid. Den tykke forhud som rytmisk rullet frem og tilbake over de hovne glans, og lyden, smacking lyden av onani hans som ekko i skolen dusjrom for jenter. Han nærmet Magdalena bakfra og raste hans kuk mellom lårene slik at det hvilte med hele lengden på utsiden av hennes fitte. Den lå midt i spalten skilles fra fitte munn og opp over skambeinet. Jeg har sett freaking ut fordi jeg ellers kunne gjøre øya til å stirre storøyd på hans store kuk. Hendene hans griper Magdalene runde hofter og han juckade kukskaftet mellom henne spre hennes fitte lepper som han lente seg frem og hvisket noe i øret av Magdalena. Magdalena vendte ansiktet mot ham, og han nikket med et smil betydning for meg mens jeg satt i dem. Magdalena smilte også så meg og hun snudde kortklipt hodet mot meg og hennes kåte øynene søkte mine.

"Vel ... han sier ..." famlet Magdalena.

"Nei, fortell meg, som jeg sa ..." hvisket han over skulderen hennes og møtte blikket mitt, så også han.

"... Okay ..." begynte Magdalena forsiktig "... Amanda ... se på meg ..."

Jeg så på henne søte ansikt med de dype brune øyne var tåkete kåt. Leppene var litt skiltes og et snev av den rampete smil som kom over henne da hun gjorde noe forbudt som sådan doodling på skolen eller menighetssal benker.

"... Amanda ..." fortsatte hun "... Orjan vil ... Jeg mener ... Jeg vil at du skal kjærtegne ... vel ... kjærtegne musen ..."

"No Magdalena ... Jeg sa nei ..." hveste Orjan gjennom mine øyne registrert at han nå holdt i pikken hans og trakk den tilbake langs hennes våte fitte lepper skiltes med glans hardt presset opp mellom dem "... nå fortelle meg akkurat som jeg sa ... '

"... Mmmm ... ooohkeeej ..." Magdalena stønnet høyt da han trakk kuk så sammen fitta hennes "... ikke stoppe nå ... mmmm ... Amanda .... ORJ ... Jeg vil ... Jeg vil at du skal kjærtegne ... Naa ... Jeg vil at du leker med deg selv ... din fitte ... du spille med det nå ... "

Øynene hennes var hekta på meg mens jeg satt og gispet med spenning under de to. Øynene hennes signalisert noe annet enn ren horniness. Orjan lente seg over henne, og hans utseende var det samme og en forventning om at mesteparten av det var umulig å gå glipp av. Kroppen min skalv av spenning og hennes ord, selv om jeg egentlig visste det var vår PE lærere, brent i meg. Sakte jeg tok mine hender til musen og fingertuppene så rørt bakken så alt jeg skalv med glede. Fingrene mine strøk ned over fitte kurvatur og kort lyst hår virket rotete for min egen cum.

"Mmmm ... he 'nydelig du er Amanda ..." stønnet Orjan brakt opp den ledige hånden til Magdalene store pupper og opp til munnen "... avskjed nå ... spre fitte og vise oss hva du kan ..." hvisket han mens Magdalena suger I pekefingeren i munnen og så ivrig på hva jeg gjorde.

Lydig, jeg gjorde slik Orjan sa og skiltes mine hovne fitte lepper slik at de to kunne se i min våte fitte. Akkurat da jeg så hvordan Orjan trukket tilbake sin kuk i Magdalene fittskåra og trakk tilbake forhuden helt slik at den store kukhuvudet ble utsatt helt. Da han nådde henne åpning så han begynte å presse hans kuk og sakte forsvant i glans Magdalene unge fitte rett over meg. Magdalena kastet hodet tilbake og stønnet høyt med munnen åpen. Blikket mitt for fort mellom henne nyter søte ansikt over brystene ned til henne fitte tiden spaltes ved Örjans tykk kuk. Glans hadde helt forsvunnet inn i henne og han juckade forsiktig inn i kuk i hennes millimeter for millimeter. Hendene mine gikk fra å ha delt mine fitte lepper å kjærtegne min kåte mus nå. Det gjorde det automatisk. Fingrene mine gned intenst rundt og på klitoris min og jeg kunne ikke hjelpe, men å bare la min horniness ta kontroll over kroppen min. Örjans kuk forsvant dypere inn i henne, og han begynte å knulle henne forsiktig. Magdalena stønnet høyt for hver treg thrust han gjort til henne. Han holdt hendene på puppene hennes og rytmisk han knullet henne i et langsomt akselererende hastighet.

"Oh hell fy den vakre fitte du har ..." han stønnet og klemte brystet hardt "... så jævla hyggelig å knulle ..."

Hans ord brent inn i meg, ikke bare fordi jeg var kåt, men også på grunn av mine uppväxts frikirkelige tabuer mot runde ord. Jeg jobbet meg fitte intenst. Fingrene massert hovne klitoris hardt var ultra rask og jeg begynte å føle at velkjente krible i kroppen din som jeg fikk da jeg strøk meg selv som jeg gikk til sengs i sengen hjemme, men med den store forskjellen at jeg ikke bite puten ikke å avsløre for meg. Jeg bokstavelig talt stønnet fanget opp med Magdalena som var å få knullet rett over meg. Hun lente seg over meg med hendene tett presset mot dusjrom flislagt vegg med vår PE lærer Orjan bak ham nå knullet henne raskere og med mindre sårhet. Jeg kunne ikke rive blikket fra Magdalene fitte trukket opp av Örjans tykk kuk og hans baller for hvert sjokk ga bort en smacking lyd, som forplanter seg i jentenes dusjrom og blandet med vår stønner.

"Ahhh Magdalena ... din fitte er guddommelig ..." stønnet Orjan høyt og flyttet hånden fra brystet og grep henne kortklipt brunt hår og trakk hodet tilbake "... en virkelig liten gull fitte er hva du er ..."

Magdalena stønnet stadig høyere ved behandlingen hans, og jeg gned meg fitte fortere og fortere. Jeg visste hva du kan forvente nå, men jeg hadde aldri følt det på denne sterkt. Orgasmer er jeg vanligvis fikk var liten og kort. I dag vet jeg at det hadde å gjøre med det bekymring for at noen hjemme ville høre meg, men så tenkte jeg det er hvordan det føltes.

"... Min golden fitte du er ..." Jeg hørte Orjan gjennom alle kåte lyder nå blandet i dusjen "... på din vakre bestevenn Amanda ..." peste han høyt og ga Magdalena en sprekk i et av skinke henne så det echoed mellom veggene "... hun ... hun er så mye ludder som du er ... "

Akkurat da det gikk svart foran øynene mine, eller rettere sagt det var alle røde og jeg gikk inn i den første virkelig intens orgasme som jeg hittil hadde mottatt. Jeg vet ikke hva som skjedde, men da jeg kom til meg selv så lavt Magdalena over meg mellom beina mine med hodet på min flat mage med rumpa i været og Orjan som rykket ut av seg de siste dråpene av cum all over henne. Hennes runde rumpa var dekorert med lange strenger av Örjans hvit sæd rant nedover ryggen hennes. Brystet hev hardt og mitt hjerte begynte sakte å bremse ned til normal hastighet. Magdalena gispet og hennes varme pusten var varm mot huden min. Orjan reiste seg og klappet hans kuk sakte droop. Han så på oss der vi lå i en haug på hverandre på gulvet i dusjen. Han smilte. Ikke noe kåtleende tidligere uten et vennlig smil.

"... Mmm ... jenter ... det var fantastisk godt ..." sa han i en jevn stemme "... det var lenge siden jeg hadde det så bra ..." han lo, "... skynde nå og gjør deg i orden og jeg skal kjøre deg hjem , og hvis du vil, vil jeg selv skrive et sertifikat, slik at foreldre vil finne ut hvor god du var og ryddet butikken i dag. "

Det føltes ganske rart, men når vi satt i baksetet av Örjans bil, og han snakket om alt og ingenting - uten engang nærmer noe nær det vi nettopp har opplevd - så tok Magdalena hånden min og vi så på hverandre. Dypt inn i hverandres øyne, og jeg visste at dette var trolig ikke den siste gangen Orjan kjørte oss hjem fra skolen.

8 kommentarer til "I badstuen med Orjan: Part 2"

 1. Anon:

  Virkelig bra faktisk! Selv om jeg ville ha foretrukket
  For å lese litt mer jente-jente også.

 2. Eva:

  Guud sooo kåt jeg er!

 3. Roffe:

  Aches absolutt spennende å lese rett etter første del. Trommene virkelig inn pikk nå så vil det være å trekke en skikkelig dust off og fantaserer om Magdalena og Amanda nå. Takk!

 4. Jessica:

  Damn grusom, hver så jævla våt! Dette reddet min kveld ;)

 5. stefan:

  Dette var en av de beste jeg har lest! kåt!
  ville gjerne ha sett Amanda var bare knullet henne, men kanskje en tredje?

 6. Tidlig Grayce:

  Faen, er du jævla kåt jeg får fra denne historien!

 7. Saga:

  Virkelig flott, jeg vil høre mer!

 8. Lollo:

  Helt fantastisk bra! Definitivt vil lese mer!

Kommentar I badstuen med Orjan: Part 2