I badstuen med Orjan

Noen ganger føler jeg det de mest spennende situasjoner med folk som du aldri hadde forestilt meg at de ville oppleve dem. Det til meg den mest spennende opplevelsen jeg noensinne har opplevd var da jeg gikk første året på videregående skole, og med en person jeg har kjent i hele min barndom. Det var 2001 og jeg og Magdalena hadde vært venner helt siden den dagen da min familie flyttet til den lille landsbyen utenfor Uppsala. Vi bodde hus til hus, våre foreldre var i frikirken menigheten, og jeg endte opp i samme klasse som Magdalena. Fra den første dagen av skolen så vi var som bestevenner. Vi gjorde alt sammen, og vi har aldri hatt noen hemmeligheter eller krangel i dag jeg kan huske. Vi var rett og slett beste venner.

Når vi begynte på high school så våre foreldre hadde bestemt at nå var den eneste offentlige skolen for oss, så vi måtte begynne i den uavhengige skolen som var rett ved siden av sognekirken i Uppsala, ja det så mer ut som et stort lager. Skriver Ica Maxi, men med et stort skilt på en søyle der kirken navnet ble skrevet ut. Vi endte opp selv nå i samme klasse.

Jeg hadde alltid trodd at Magdalena var så søt. Hennes tøffe klippet brunt hår og hennes dype brune øyne betydde at hun så vakker og tøff. Jeg med min rett blonde hår, nesten alltid lagt i hestehale, følte meg så trist og uskyldig. Jeg ville ha gjort med henne og tuffat til meg hvis jeg våget, men mine foreldre har alltid vært strenge og at blonde uskyldige utseende var som gitt i mitt hjem. Vi var samme lengde, men Magdalene var litt mer utviklet fysisk enn jeg var. Nå har jeg fått litt eldre og har vokst til meg, men det var min byste litt b-cup, og jeg var ganske slank. Magdalena, men hadde store bryster og en smal midje som forvandlet til et par svingete hofter og en rund, godt koblet rumpe. My ass var som en gutt, absolutt runde og merket, men hard. Hun var myk og fylt ryddig henne buksene.

Vi var virkelig sammen nesten døgnet rundt. På skolen, på gudstjenester, ungdomsgruppe, kor og når vi var hjemme. Aldri mer enn en armlengdes avstand fra hverandre, ville vår ungdom si, rister på hodet. Magdalena var ulikt meg god til duping og løgn til sine foreldre. Da vi hørte om hvor forferdelig som hard rock eller tobakk var så det kunne knapt gå en dag til Magdalena hadde kjøpt den siste platen med den mest forferdelige bandet og kjøpte en pakke med Marlboro Lights, som vi deretter surreptitiously røkt i skogen bak nabolaget vi bodde i . Hun var veldig flink til å bringe sine foreldre, lærere og ungdomsledere i menigheten bedratt. Ingen mistanke om at det var hun som hadde skrevet ordene "Death ord," på badet i kirkebygget for tilbedelse i Jesus Festival arrangeres hvert år. Jeg visste selvfølgelig, og jeg var livredd for at hun ville bli avslørt, men hun bare slått på hans kirke sjarm og la tårene trille nedover kinnene da det ble oppdaget at noen fryktelig hooligan hadde brutt seg inn og gjort denne onde gjerning, mens pastorene hadde sunget Herren på høy . Alle foreldre, ledere og pastorer rost Magdalene reaksjon på forsamlingen. Jeg skalv som et løv fordi jeg visste sannheten.

Episoden jeg skulle dele med dere fant sted like før jul pause under vårt første videregående skole. Vi hadde idrett leksjon i den nybygde idrettshallen og vi hadde spilt håndball. Vi hadde et eget sports leksjon og mens gutta hadde kjørt langrenn løping, hadde vi jenter kjøre oss sliten og sår i gym. Det var den siste timen av dagen og deretter læreren vår Orjan spurte hvem som ville plukke opp ballene og gjenopprette håndball mål som sagt, til min overraskelse, at hun kunne, og jeg Magdalena fort.

"God, Magdalena og Amanda ta seg av renhold i dag," Orjan hadde sagt og deretter sendt bort den andre for å dusje og gå hjem.

Det overrasket meg fordi vi alltid andre som prøver å snike fra skolen så tidlig som mulig bare for å få litt tid for oss selv bort fra kirkeliv og våre foreldres krav. Så når alle andre gikk ut, var vi igjen alene i treningsstudioet, og læreren vår gikk ut på ekspedisjonen.

"Hvorfor sa du det for?" Jeg freste til Magdalena.

"Vent, så du vil se" hvisket Magdalena tilbake og plukket opp ballen og begynte å lukke dem i ballen rutenettet. "Jeg hørte noe fra en av jentene i tredje klasse som vi må sjekke om det er sant."

Vi samlet opp alt utstyret, satt i orden, benker og cranked opp mål og deretter gikk til garderoben. Da vi nærmet oss døren så gjorde vår idrett lærer Orjan ut av kontoret igjen.

"Jeg har sittet i badstuen hvis du ønsker å varme deg litt før du stå og vente på bussen i kulden," ropte han.

"Ok, det er fint", sa Magdalena raskt før jeg hadde tid til å tenke på noe annet svar.

Inne i garderoben, så logg Magdalena genial til meg og hvisket at det var akkurat dette som jente i andre klasse hadde sladret om. Jeg følte jeg begynte å rødme når hun lente seg over til meg og cupped hånden på øret mitt og fortalte hele historien som hun hørte ryktene. Tilsynelatende brukt vår PE lærer belønne de som hjalp rydde opp etter klasse noen ganger, og da ved å tilby en badstue som ellers sjelden brukt. Magdalena og jeg tok av våre treningsklær og kom inn i dusjen. Jeg hadde knapt tid til å spørre meg for skarpe men varm stråler til Magdalene ble swarmed av hans tanning brun kropp, svøpte seg i badehåndkle og gikk inn i badstuen. Døren som førte inn i badstuen ble vanligvis låst fordi det hadde innspill fra både jenter og gutters garderoben, men nå at døren var åpen og Magdalena hadde raskt forsvant inn i varmen. Jeg la strålene fra dusjen våt over hele meg, men respektert min lange håret fordi det var kaldt ute og jeg ikke ønsker å ta en kald som vi ventet på bussen hjem. Jeg tok min håndkle og pakket den rundt meg og skyndte etter Magdalena.

Det var varmt inne i badstuen, men ikke for varmt, men en moderat varme. Dim belysning gjort Magdalena badet i en rødlig glød da jeg kom inn etter henne. Hun satt på den øvre benk av den hvite badehåndkle pakket rundt ham. Jeg satt ved siden av henne, men snart flyttet ned til bunnen fordi det var så varmt der oppe. Det var veldig hyggelig å føle varmen kroppen din til å behandle alle porer og jeg pakket opp min håndkle å kjøle ned litt.

"Jada, det er hyggelig," sier Magdalena til meg fra den øvre benk.

"Mmmm," sa jeg og lukket øynene.

"Synd det er åpent for guttene også," sa hun da og fniste.

"Gi meg en pause," svarte jeg som jeg nå kunne Magdalene type humor, "Det er ikke i det hele tatt der."

Akkurat da jeg hørte en banker på badstuen døren som førte inn i guttenes dusjrom og før jeg kunne reagere, følte jeg en kald vindpust når døren ble åpnet for oss. Jeg spilte livredd øynene og så hvordan Orjan kom inn i badstuen i bare et håndkle som var pakket rundt hoftene. Jeg skyndte meg å trekke opp min håndkle rundt meg og visste hvordan å rødme rushed opp til kinnene mine.

"Ahh, ikke hyggelig det å slappe av med badstue etter en hard treningsøkt jenter" sa han og gikk forbi meg og satt bak meg på den øvre benk.

"Ja, det er virkelig" Jeg hørte Magdalena fnise.

Selvfølgelig stirret jeg rett fram og visste ikke hvor jeg skulle. Hadde han sett meg naken? Hadde ikke han vel det, og hvorfor kom han inn her? At han ikke er? Eller? Tankene går gjennom hodet mitt, og jeg kunne ikke bevege seg. Pulsen var i turbofart, og jeg kunne ikke tenke på noe annet enn at jeg satt helt naken da han åpnet døren og komme inn til oss her i varmen. Jeg hørte ikke hva de snakket om, men jeg kunne høre Magdalena og våre lærere stemmer langt unna. Kunne ikke gjøre ut hva de sa eller noe. Jeg var livredd.

"Ja, takk" Jeg hørte plutselig Magdalena stemme si. Føle hva, tenkte jeg, og plutselig ble klar over at Magdalena flyttet ned ett trinn til benken min og la seg ned på magen hans, og Orjan flyttet ned til lav at jeg satt på.

"Jeg er dyktig masseuse så jeg skal nok være i stand til å hjelpe deg med ruten" Jeg hørte ham si.

Ruten? Magdalena sannsynligvis ikke hadde strukket på sport leksjon, tenkte jeg. Jeg kikket i deres retning og så hvordan Magdalene lå på magen og Orjan massert på baksiden av hennes venstre lår. Hennes hvitt håndkle hun fortsatt hadde pakket rundt henne, og han hadde henne på fortsatt. Han var bøyd over henne og knadde lårene med begge hender.

"Ohh, akkurat der, jeg er så sår" stønnet Magdalena. Hun hadde armene over hodet, og jeg kunne ikke se ansiktet hennes. Bare den mørkebrune kalufsen, skuldrene og den hvite badehåndkle. Ja, og så våre lærere knadde hennes lår ømt.

"Betyr det føles bra som dette?" Han spurte lavt.

"Mmmm ..." Jeg hørte et gisp Magdalena "... bare litt høyere opp."

Jeg svelget dypt. Jeg visste ikke hva som skjedde, men kunne se i øynene hans at han begynte å legge hånden under håndkle Magdalena.

"Er det bra som dette?" Han pustet.

"Mmmm ... vel ... virkelig hyggelig" stønnet Magdalena tilbake.

"Vent litt, jeg skal få noen massasje olje da onde vil snart bli blåst bort,» sa han, og forsvant raskt ut av badstuen.

Jeg snudde raskt på Magdalena og fikk opp.

"Hva ho ... hold på m ... m ... med?" Jeg stammet.

Hun så opp på meg og smilte til meg. Øynene hennes var veldig overskyet og jeg ikke kjenner henne, egentlig. Hun pustet tungt, og jeg kunne se at hun var medtagen av massasje som han hadde gitt henne.

"Jeg får massasje ..." hvisket hun, "... det gjør ikke du?"

"Vel ... ja ... men ... men det er ikke rett etter alt ..."

"Oh ..." hvisket hun, "... ikke være så jævla kristne høyre"

Akkurat da Orjan tilbake inn i badstuen igjen. Fortsatt badhandduken innhyllet hoftene, men med en bump opp til en flaske i hver hånd. Han stoppet og så på meg. Han holdt ut en flaske på meg.

"Er det for varmt for deg Amanda? Her har du en flaske med vann for å kjøle seg ned med "smilte han.

Jeg tok flasken av ren refleks, og satte seg igjen. Jeg kunne ikke la Magdalena alene med ham. Det ville ikke være rettferdig, vi var bestevenner og hennes ord om å være "en jævla kristen" fortsatt ringte i hodet. Jeg tok en slurk av kaldt vann og stirret foran meg igjen.

"Magdalena ..." sa han rolig "... løsne litt på håndkle nå, slik at jeg kan få tilgang til det onde."

Jeg kikket i deres retning og så Magdalene sto opp på albuene for å få tilgang til å utfolde seg inn håndkleet. Hennes store bryster svaiet ut i den varme badstuen varmen og Orjan hjalp henne av med håndkle. Hun la seg ned igjen og nå var lå helt naken på benken min. Hennes velskapt baken stikker opp og jeg så hvordan Orjan kneppet toppen av flasken med massasje olje og sprutet ut lange strenger av Magdalene rygg, rumpe og lår. Han satte flasken ved siden av henne og begynte å stryke henne tilbake ned til korsryggen. Min puls var svært høy nå, og tankene for eksempel piler gjennom hodet mitt.

"Det er det ..." hvisket han, "... så ja ... snart det føles mye bedre kvinne."

Hendene hans masserte henne fra halsen og ned til korsryggen og opp igjen, og jeg så hvordan huden hennes begynte å skinne i lyset fra lampen badstue. Hendene knadde henne tilbake ned til korsryggen og så gikk han over henne svulmende bak med palmer og lenger ned mot lårene. Jeg kunne ikke rive blikket fra dem der ved siden av meg. Jeg tok et dypt slurk av vann og kjølt meg som rødhet fra sauna varme og der hvor jeg ikke kunne sette ord på oppvarmet i meg.

"Så ja honning ... he god du er ..." han stønnet "... du kan skille de små lårene så vel så det er ondt snart borte."

Jeg gispet da jeg så at Magdalena gjorde som han sa mens du løfter litt på hoftene slik at hennes runde bak løftet fra den varme benken når hun skilte hennes lår for ham. Han stønnet høyt da han sto bøyd over henne, og jeg så at bump opp til nå hadde endret form inn i et telt-lignende vekst.

"Mmmm ... det er det ... eh Magdalena dyktig du er," han stønnet tett og begynte å massere rumpeballene før de glitret med massasje olje. Magdalena svarte med korte bjeff og stønn begynte å rotere lett med hoftene. Jeg var ikke nå og kikket lenger, men hadde slått blikket mitt helt i deres retning. Hendene hans knadde Magdalene rumpe og med en hånd på hver skinke så jeg kunne se hvordan han vekselvis eltet og tok dem fra hverandre der hun forsket halen opp med sin sexy rumpe.

"Good girl ... så ja ... arch mer nå ..." han stønnet og la en hånd å løsne hans håndkle slik at det falt i gulvet.

Jeg gispet høyt og han så på meg med et smil at jeg aldri har møtt før. Han var nå står naken i Magdalena liggende på magen på benken med hoftene hevet og rumpe opp i luften. Hans kuk for noe annet, kan jeg ikke kalle det i dag, selv om jeg da ikke bruker det ordet, sto rett opp og svaiet til hver bevegelse han gjorde da han masserte Magdalena. Jeg svelget hardt. Stirre. Han smilte til meg og blunket.

"Kom litt nærmere Amanda ...» hvisket han, "... det er ikke farlig."

Jeg nølte, selvfølgelig, alt annet ville være helt gal eller ren oppfinnelse, men når Magdalena snudde hodet og så opp på meg, kunne jeg ikke motstå. Øynene hennes var et annet sted. Mye som i USA der utvekslingen jente på hver gudstjeneste talte i tunger og falt til gulvet utgang. Magdalena øyne var lyse, men hun smilte til meg.

"Kom igjen Amanda ... hold min hånd ..." hun gispet mens jeg så at Orjan brakt hans hånd opp mellom bena "... kom åååååhhh ... Jaaaa ..." hun stønnet høyt og lukket øynene.

Jeg så hvordan han begynte å stryke henne mellom beina og hvordan det rykket rytmisk i pikken hans. Magdalena stønnet med åpen munn og lukkede øyne og svane-forsket enda mer og presset opp rumpa hennes enda mer så hun fikk opp på knærne. Hun satte fra seg hodet og stønnet rytmisk mens jeg så hånden hans jobbet hennes fitte. Nervøst jeg flyttet nærmere dem før jeg satte meg under Magdalene pesende munn. Orjan var bare ca ti centimeter fra meg og Magdalena nådd for min hånd. Jeg holdt henne og klemte henne hardt mens hun bjeffer presset ansiktet mot halsen min. Jeg så opp på Örjans kuk svaiende neste og så en streng klar væske strømmet tøff fra hans utsatt glans. Han smilte til meg mens han var med den ene hånden holder Magdalene én skinke og pullade hennes fitte med den andre.

"Ohhh hva gode jenter du er ..." han stønnet "... kom hit Amanda og hjelpe meg nå."

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med meg selv. Jeg bare stirret på hans klebrig kuk som ble dripping precum fra bunnen av Magdalene én skinke. Hennes pesende pust var varmt mot halsen min og hun holdt knuget i hånden.

"Kom igjen Amanda og hold denne ..." stønnet Orjan og trakk meg opp til stående ved siden av den.

Jeg var fortsatt Magdalene omsorg der jeg sto ved siden av Orjan, litt foran ham og så ned på Magdalene swan søkere tanning brun hale som glitret med massasjeolje. Han løste mitt håndkle falt ned på benken, og jeg var nå står helt naken foran en mann for første gang i mitt liv. Ja, i alle tilfeller på denne måten. Jeg hørte ham gispe bak meg og følte at han begravde ansiktet i halsen min og tok et dypt åndedrag. Hendene hans hadde nå forlatt Magdalene som panting fortsatte å bevege seg rytmisk, flytting med hoftene. Han la hendene falle på hoftene mine og jeg følte hans bankende stilling like over korsryggen av ryggraden.

"Det er det Amanda ... bare ta det med ro nå ..." han stønnet i øret mitt da han presset meg mot boet med hendene holdt han midjen min "... du er så godt som Magdalena på dette, jeg vet det."

Magdalena så opp på meg med sine tåkete brune øyne og bet seg i underleppen litt. Hun lukket øynene og jeg så hvordan hun tok opp den ledige hånden mellom bena og fortsatte Orjan stoppet. Örjans hender holdt meg tett inntil ham, og jeg følte at han begynte Humping mot min korsryggen med klebrig kuk. Pusten oppblåst mitt øre, og jeg følte tungen slikker meg langs halsen. Min puls var sterkere enn det noensinne har vært før, og da han brakte hendene opp over magen min og cupped dem om min ømme bryster så lax ukontrollerbar stønn over leppene.

"Ohhh ... Amanda ... du er sååå fantastisk ..." han stønnet som han lurer på mine stive brystvorter "... det kunne ikke tro ... at du ville være slik en kåt en. Magdalena ... "

"Mmmm ..." hun stønnet.

"Knel foran Amanda nå ..." stønnet Orjan tett.

Magdalena var ikke treg til å adlyde og plassert på kne med henne rundt skinnende rumpa foran meg og Örjan. Varmen hadde fått det til å renne svette fra kroppen og med Magdalena foran meg med hennes vakre rumpe, så la Orjan meg og kom ned og åpnet dørene til dusjrom. En kjølig vind trukket og snart var han tilbake bak meg. Han fanget min håndledd og holdt hendene mine til Magdalene svulmende baken. Jeg måtte lene seg litt fremover for å holde fra å falle og Orjan trapper opp på benken der Magdalene sto svane søkere.

"Mmm ... du er så fin ..." han stønnet "... legger hodet til Magdalena ass nå Amanda ..."

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med meg selv. Magdalena hadde begynt pulla igjen og da jeg nølte så la Orjan hånden på hodet mitt og presset meg lett ned til baken hennes. I mellomtiden, grep han for første gang om sin veined kuk og begynte å stryke den. Kinnet mitt var nå mot Magdalene en skinnende skinke jeg samtidig holdt hverandre med hendene mine og Orjan sto over oss og rykket opp.

"Ohhh ... sooo ... jævla ... vakkert ..." hvisket han og rykket raskere og raskere etter hvert som jeg følte Magdalene fingrene jobbet hennes fitte bare for meg. Jeg følte meg hva det var trege mellom kjønnsleppene mine.

Orjan rykket raskere og med en tett lang stønn regisserte han sin kuk på meg og Magdalena, og med et fast grep på pikken hans mens han skjøt tykke lange stråler av cum hans over kinnet mitt, min blonde hår og Magdalene dirrende ass. Pesende, ristet han en lang streng hengende fra hans hovne kuk hodet mot kinnet mitt og deretter trakk kukhuvudet over klebrig cum ned til leppene mine. Han snublet bakover og deretter sank ned mot veggen og gispet mens hans kuk rykket spastisk.

Jeg var nå kåt, så mye jeg visste, men jeg var også ekstremt nervøs. Jeg har også falt ned og satt på benken, mens Magdalena snudde seg og kom ned ved siden av meg. Vi så på hverandre. Hennes store bryster heaving opp og ned med spenning, og hun satt med bena langt fra hverandre. Selvfølgelig vet jeg ikke hvordan jeg ble sittende. Jeg var så omtåket at jeg kunne knapt skille opp fra ned. Magdalena tok hånden min igjen, og jeg klemte henne. Hun sto opp og dro meg ut til jentene dusj der vi la de kule jets flush av oss massasjeolje, svette og sæd tett omslynget. Hennes lubben brystene mot min lille sår og da vi så hverandre i øynene som vi smilte samtidig, og uten at jeg virkelig vet hvordan så vi kysset hverandre, og i øyekroken så jeg Orjan sto i døren til badstuen og igjen stryke hans harde kuk.

Tanken som gikk gjennom hodet mitt fortalte meg at det var en stor risiko for at vi sannsynligvis ville være for sent hjem i dag ...

15 svar til "i badstuen med Orjan"

 1. Nilsson N.:

  en såkalt konkurrerende, men helt ok. 3,80

 2. Elin:

  Giant Sexy lesing mens jeg sitter vekker nyttårsaften. Takk.

 3. dajnosen:

  Super sexy lesing. Dette er hva jeg elsker! Mer sånthär, takk. Og du skriver super .. :)

 4. dajnosen:

  Og forresten, hvor det var varmt for meg! : D

 5. kåt fyr:

  Dette var bra! Mer av dette ber : D
  Nå var jeg kåt. Et godt tips er at du kan kjærtegne sj når du leser dette

 6. Stone O Sprencote:

  Ved Profesjonelt skrevet. Tenk å kunne kna baken. Aaaaaa.

 7. Jennie:

  Faen bra! Første del var best. Så bra at jeg tok en hårspray på den tanken at jeg eh magdalena .. ;)

 8. Hellnoes:

  Vel, det var litt kjedelig.

 9. Sofi:

  Oo hva om du hadde en av disse lærerne ;)

 10. m:

  For lang ... for tøft jeg leste halvt år siden ...

 11. kåtlisa:

  Randy ble en mann satt og smakte meg etter bare 3 linjer

 12. M.:

  Er denne historien virkelig lovlig?

 13. Sepia:

  Vada virkelig lovlig? en av de bedre historiene jeg har lest, klarte å gi meg gleden som fortsatte o fortsatte - hadde ingen dødpunkter som noen andre tekster. som fremtiden også, ble mer av et klimaks.

  gi fire orgasmer i rangeringer

 14. Björn:

  The Philadelphia Story. Sprängkåt jeg var da jeg leste den.Vad herlig å knulle to unge kåte jenter

 15. Stig RA Smith:

  Ønsker å være med!

Kommentar I badstuen med Orjan