18-åringen på stranden

Jeg er en mann i 30-årene som bor i en villa utenfor en svensk by. For nær huset er en liten strand, som selvfølgelig er godt besøkt i varmt vær. Det inkluderer historien fant sted en helg i slutten av juli.

Hans kone var på besøk hennes foreldre, pensjonister som bor i Sør-Spania mesteparten av året. Personlig hadde jeg verken tid eller lyst til å gå med henne, så hun gikk alene. Det var veldig hyggelig å være alene for en gangs skyld. Jeg møtte noen kompiser som ikke var på ferie, satt og grillet og drakk øl på kveldene og påtade lite i hagen. Denne lørdagen hadde jeg for meg å ta en skikkelig rykk i hagen, så jeg ryddet nesten hele hagen, og også kutte hekken. Det var en veldig varm dag, men som det viftet litt, så det var ikke så ille likevel. Men etter å ha hatt på bare rundt halvparten av ettermiddagen tok ønske om å trene, og jeg bestemte meg for å gå ned og sette meg på stranden, bade og sole seg litt før solen forsvant. Sagt og gjort, dro jeg på meg badbrallorna, tok et håndkle og raste ned iført tøfler. Det er så herlig å svømme på en varm sommerdag når du er virkelig svett, så jeg var i et øyeblikk.

Da jeg kom opp av vannet, tok jeg håndkle jeg satt på badtofflorna og kikket rundt. Ingenting virkelig spennende at du kan hvile øynene på, tenkte jeg, de fleste familier, noen pensjonister med barnebarn, noen ungkarer av utenlandsk utseende, og som en ung jente, som var alene i ryggen på et håndkle. Akkurat som jeg sto der hun sto opp, alle røde i ansiktet fra solen og gikk ned for å bade. Hun var en brunette med håret, ca 165 cm lang, flat mage og fine runde ungdoms puppene som var et sted på grensen mellom B & C, litt krøll, men ikke fett. Ansiktet, selv om det var rødt av solen, var utrolig søt, og hun hadde store brune øyne. Hun fikk ikke se meg da jeg sto i vannet, men gikk ut i vannet og svømte ut. Jeg trodde henne, og jeg vil trolig sette meg tett, så jeg kan kaste et blikk litt på henne og drømme deg bort ... drøm som du måtte fikle med henne.

Hun kom snart ut av vannet, la seg på håndkle hans på magen og spre sine små ben. Jeg lå diagonalt under henne, så jeg så rett opp i sporet. Damn, ville det være bra å presse en liten søt tenåringsjente, tenkte jeg mens jeg begynte å føle den kjente stikk i kuk, som ikke har vært brukt siden kona gikk for nesten en uke siden. Vel, det var faktisk bare en liten uskyldig flush. Etter en stund, tok tretthet av hånden, og jeg sovnet i solskinnet. Jeg vet ikke hvor lenge jeg sov, men jeg våknet allikevel med et rykk når noen ropte "Nooo! Faen! Jævla dritt ". Jeg så urvaket opp. Solen hadde forsvunnet, og med nesten alle badegjestene. Det var forresten den unge jenta som sverget da hun stod i bikini henne. Hun sverget igjen og igjen, så jeg spurte henne hva som hadde skjedd. Hun fortalte meg at noen hadde tatt hennes mobiltelefon og veske mens hun sov. Siden jeg ikke hadde noe av verdi å ta, hadde jeg tydeligvis mistet noe. Jeg enige om at det var urettferdig, at vi skal slå tyver på kjeven, etc., mens hun dampet på. Hun var så søt at jeg ikke kunne hjelpe, men smile. Hun stoppet og spurte hvorfor jeg smilte og sa at laget nok, det var irriterende å bli kvitt sine ting sånn, men hun i hvert fall ikke vært skadet og at været var så vidunderlig. Hun så forskrekket ut av min kommentar, men etter noen sekunder begynte hun å fnise og sa jeg hadde rett. Mobiltelefon var minst "fra forrige århundre" (som sannsynligvis mente fjorårets modell ...), og at hun bare hadde $ 60 i lommeboken.

Hun kledde på seg og gikk vi til stranden sammen. Jeg bor bare 3-4 minutter fra stranden, og når vi kom til huset mitt, så jeg sa "oh well, jeg var hjemme". Selv om jeg bare måtte gå så jeg tok min venstre og til slutt vi hadde stått der og snakket om ingenting i nesten en time. Hun spurte om alt, og da det ble klart for både at det var på tide å skille så hun spurte meg hva jeg ville gjøre i kveld. Jeg svarte at min kone var ute av byen (så jeg sa det ...) og at jeg ville trolig bare spise litt og ta et glass eller to av vin på terrassen. Hun sa at hennes foreldre var borte på en golf tur og at hun var alene hjemme og kjedelig. "Kan ikke jeg komme og se deg i kveld?" Spurte hun. "Så du kan få kjøpe meg et glass vin også." Hun la hodet på skakke, selvfølgelig, fullt klar over at hun ikke kunne drikke vin for mamma og pappa, og smilte pillemariskt. Jeg begynte straks å tenke stygge tanker svarte så distrahert jeg kunne, før jeg fikk en stilling som ja, hun kunne godt ha kommet over og holde meg med selskap, men at det var usannsynlig at jeg ville kjøpe henne noen vin fordi hun neppe gammel nok. "Jeg er 18," sa hun. "Du trenger ikke å lyve om alderen min. Men jeg liker vin! ". "OK, litt 18-åringen,» sa jeg, "kom over på 7-kratt der jeg love deg i det minste å ha en drink." Jeg snudde meg og gikk inn. Damn, Gunnar, hva gjør du? Er det virkelig en god idé å invitere en 18-åring som forventer å motta vin fra deg? Sannsynligvis ikke.

Jeg hoppet inn i dusjen og hans kuk var allerede som et spyd. Det var sikkert ikke får de dårlige tanker ut av hodet ditt. Jeg ryddet minst for meg, satt på et par av lin bukser og en linskjorte og forskjøvet hår.

På slag av syv, ringte det på døren. Det var 18-åringen, som forresten introduserte seg selv som Jennifer. "Jeg har aldri sagt navnet mitt," sa hun. Jeg svarte at jeg heter Gunnar. Det var jævla alt jeg kunne få. Jenta, eller på dette punktet den kvinnen som stod foran meg var bare wow! Hun hadde en hvit kjole med blomstermønster på, etter all sannsynlighet, en push-up BH som fremhevet brystene hennes. Håret hans ble tiltrukket og sluppet, og hun hadde kanskje litt for mye sminke på, formodentlig for å virke mer voksen. Hun var utrolig vakker, søt, feminin, sexy, uskyldig, og alt annet du kan tenke på en gang.

Hun hoppet ut av seg sandalene og begynte å gå rundt i huset. "Jeg liker å se hvordan andre lever," sa hun. "Du har det fint!" Jeg fulgte henne rundt. "Nå vil jeg se oppe" sa hun, og løp opp trappen. "Wow" ropte hun, "hva en stor seng du har! Najs ". Hun løp ned og fortalte henne alt var litt tørst. "Hva vil du?" Spurte jeg. "White wine" svarte hun. "Hvitvin er bra. Og cider. Rød Jeg liker ikke. "" Du vet jeg ikke burde kjøpe deg alkohol "sa jeg. "Jeg tror ikke foreldrene dine ønsker det." "Ja" sa hun, "jeg kan drikke et par glass vin for dem. Jeg pleier å gjøre hjemme. "" Vær så snill, "sa hun. "OK da, men bare litt" sa jeg. Hun tok noen hopp begge føtter og ropte "jippie".

Vi satt på terrassen og snakket med våre glass vin. Der ble vi sittende noen timer der vi diskuterte familie, venner, reise, skole, og - selvfølgelig - mistet mobiltelefoner. Jeg har også fått en grundig forberedelse av mobiltelefoner som var på markedet i dag, hva de ønsket, som var isete aso ... Jeg hadde en boks av vin sto på bordet og jeg snudde meg og så på meg selv. Jennifer satt der med glass henne og drakk ikke mye. Selv så var det merkbart for henne at hun fikk litt påvirket. Hun deretter slått på når jeg var ute på kjøkkenet, gikk til badet og lignende. Hmm.

Det var å få litt kaldt der ute, og vi flyttet inn i stuen sofa. Jeg satt på noen myk musikk, som hun likte. Hun satt diagonalt overfor meg og lente seg tilbake, dro opp det ene beinet på sofaen mens den andre rørte gulvet. Dette hadde effekten at skjørtet red opp og jeg kunne se et par røde truser kikket ut. Vaför har røde truser under en hvit skjørt, tenkte jeg for meg selv? Jennifer så at jeg så under skjørtet hennes på henne og smilte. Jeg følte fanget, rødmet litt og begynte å snakke om noe annet. Etter en stund fikk vi på temaet sex, da hun sa hun sa hun ikke ønsker en kjæreste fordi alt de ønsker er å komme ut av trusen. Hun sa at hun foretrakk tiden før sex, når guttene gjør alt for og herrer. Hun sa hun skulle holde dem på fotballarenaen, fordi det er så gøy. Jeg sa at det kalles en "teaser", og det virkelig gjør menn gale. Da hun begynte å spørre meg alle slags spørsmål om min seksuelle erfaringer, og jeg svarte ærlig, fordi vi hadde en slags gjensidig respekt. Det var klart at det påvirket henne, spesielt min påstand om at jeg elsket å gi kvinner orgasmer. Hun var nå nesten like røde kinn som da jeg så henne på stranden i solskinnet. "Det er så herlig å ha en orgasme," sa hun. "Jeg pleier å gi meg selv orgasmer før jeg sover." "Hvordan?" Spurte jeg. "Med fingrene, selvfølgelig," sa hun. "Jeg kjærtegne meg tre fingre og jeg nesten umiddelbart." "Har noen slikket deg til orgasme", spurte jeg. Hun så på meg. «Nei,» sa hun. "Men jeg har tenkt på det, en mann slikker meg og leke med meg." Nå var jeg så kåt at det skulle hvordan i helvete Uansett, jeg ville bare knulle jente barn. Jeg flyttet nærmere henne, og jeg la merke til hvordan pusten hennes økt. Jeg strøk bort en curling over hennes høyre øye, la fingrene løpe ned kroppen hennes. Hun ristet, som om du føler deg kald. Da jeg så ned til trusen og til slutt krysse ut hennes venus fjellet med to fingre. Hun gjorde flere korte åndedrag, men gjorde ikke gjøre noen skinn for å fjerne hånden min. Jeg strøk henne fitte utenfor trusen og lente seg fram for å kysse henne, først sakte og forsiktig, så sulten. Hun møtte mine kyss med leppene og tungen. Hun luktet ung kvinne, jentete parfyme og sjampo. Jeg holdt hånden opp og cupped den rundt brystet. Gud!

Hun krøp opp i fanget mitt og satte seg skrevs meg. Cock strammet de løse linbukser og hun følte hardhet mot ham. Først virket hun overrasket hun bare begynte å flytte hoftene og gni mot den. Jeg kneppet kjolen bar og dro den ned mens vi kysset. Jeg åpnet bra med en hånd og igjen så hun på meg med overraskede øyne. Jeg trakk henne mot meg og fortsatte å kysse henne. Sakte, dro jeg ned BH og hun bidro til å få den av. Jesus! Her hadde jeg to oppkvikket, lubben ungdoms puppene foran meg som var helt upåvirket av tyngdekraften. Hun så på meg med sine store brune øyne, tok hendene mine og plassert dem på brystene hennes. Jeg presset litt og hun stønnet. Jeg presset mer og mer, tok en brystvorte inn i munnen hans og begynte å suge på den, til den er myk, men etter en stund litt vanskeligere. "On Gunnar!" Hun stønnet. "Suck my tits! Det er så hyggelig! "Hun begynte å bevege hoftene slik at hennes fitte følte friksjon fra pikken min.

Etter en stund i himmelen med to puppene i ansiktet ditt, la jeg henne ned på sofaen, kysset henne på magen og jobbet meg nedover. Kjolen ble trukket av og det røde truser ble utsatt. De var veldig våt i skrittet. Jeg dro av meg skjorta. Da jeg kysset henne på magen og begynte å dra sakte ned trusen. "Har du kondomer?" Spurte hun. "Oh yeah," sa jeg. "Med dem vil vi ikke trenger for en stund. Nå vil jeg slikke deg til orgasme! "" Å Gud, »sa hun og lukket øynene.

Jeg kysset og slikket henne innsiden av lårene og nedre del av magen før jeg endelig tok meg opp til hennes fitte. Hun ble trimmet ned hvis ikke barberes. Hun smakte søtt, friskt og litt salt. Hun stønnet høyt og nytes til fulle. Jeg slikket henne i 5-10 minutter, så jeg skjønte at hun var i ferd med å komme. Hun tok meg i hodet med begge hender og veiledet meg. Etter noen sekunder kom hun. Hun var helt rød på halsen og svett ansikt. Hun rullet på siden og stønnet og pustet tungt. Da hun kom rundt til hun så på meg og sa "det var den største orgasmen jeg noensinne har hatt! Mye sterkere enn når jeg gjør det selv. "" Du ser så fin ut "sa jeg. "Jeg sa jo at jeg liker å gi jenter orgasmer".

Hun lå og pustet et par minutter, så sa hun: "Nå vil jeg gjøre det bra for deg". Hun kom seg ned på kne, dro av buksen min og deretter verkende kuk forskrekket. Hun så på den med store øyne og tok det i sin lille hånd. Hun strøk forsiktig over eikenøtter med den andre hånden, siden hun begynte sakte å stryke det med begge hender. Jeg var nå så kåt at jeg knapt kunne holde øynene åpne. Hun smilte, så på meg, lente seg frem og slikket litt på toppen, så på meg igjen og slikket igjen og igjen. Snart etter at hun tok den siste av munnen, forsiktig først og ukjente, men etter en stund så utrolig bra at jeg fikk mønstre enhver konsentrasjon ikke å sprøyte ennå. Hun tok det dypt og sugde og sugde. Det gikk ikke lenger. Jeg skrek at jeg vil. Hun stoppet ikke suger, og etter noen få sekunder, så jeg skjøt min cum inn i munnen hennes. Hun bare fortsatte å suge, men når det er laget, hadde hun munnen full av sperm, som sperm rant nedover kinnene hennes. Det var så utrolig spennende å se denne lille 18 år gamle med leppene på pikken min og cum kjører nedover haka. Helt utrolig, og i denne ögonbli gjorde jeg bryr seg for faen i om jeg var en voksen, gift, osv. Alle som eksisterte var meg og Jennifer.

Hun tørket bort sæd med kjolen og spurte om jeg hadde glede av det. Jeg hadde ikke vært så intens i år. Nå tok jeg Jennifer ved hånden og førte opp til soverommet. Hun fulgte villig. Etter en liten stund med hvile, så jeg begynte å stryke henne igjen, og hun var bare søkkvåt på en gang og begynte å stønne. Nå har jeg lyst til å trenge inn i henne. Damn, ville jeg endelig trenge henne våt, stram ungdoms fitte. Jeg slikket og sugd på hennes faste bryster, spre hun bena for å forberede min plass, for å bli kjent med min kuk i den. Jeg kunne ikke vente og tok hans kuk i hennes våte, unge fitte. Jeg presset den mot hullet, og hun frøs. Jeg holdt opp litt og deretter skyve hans kuk sakte. Hun var tett med fordi hun var så våt at trengt hans kuk inn uten store problemer. Hun gråt litt da min store, harde kuk trengte henne og prøvde å få meg til å trekke meg ut. Jeg hadde på dette tidspunkt ingen slik intensjon, men låst hendene bak nakken hennes. Jeg begynte å sakte knulle jente barn. Hun prøvde å kjempe tilbake med jeg slapp henne. Hennes fitte lukket rundt og klemte pikken akkurat som hennes varme munn hadde gjort før. Det var så guddommelig vakker at jeg ikke hadde vært i stand til å stoppe selv om noen skrek voldtekt. Nå vil jeg bare knulle denne kåte lille 18-åringen talentfulle og min store kuk pløyd inn i henne i lange slag. Hun stønnet og jamret og hadde nå sluttet å slåss tilbake. Jeg slapp hendene da hun la på ryggen min, prøver å få meg til å fordype deg enda lenger inn. Jeg kunne knapt holde tilbake kit mye lenger hvor jeg var og knullet henne uten kondom. Plutselig og uten forvarsel, bøyd hun kropp og kom i en forløsende orgasme som hun skrek. Like etter at jeg følte sperm kommer, så jeg dro ut pikken min og sette kit på magen og brystet. Det føltes som jeg aldri ville slutte sprøyting og til slutt hadde hun en streng av sæd på kroppen. Hva en utrolig faen!

Etter sex, ønsket hun å klemme og vi lå der og holdt hverandre i lang tid.

Jeg fikk å knulle Jennifer resten av sommeren også, og hun var en føyelig jente. En gang vi var nesten påkomna av min kone, men det er en annen historie. Nå har hun flyttet bort fra området og fikk kjæreste, men noen ganger hun kaller ...

/ Gunnar

8 kommentarer til "18-åringen på stranden"

 1. linda:

  det er mer?

 2. Gunnar:

  En annen selvopplevd historie om en fattig, men heldig fyr om en jente jeg møtte på t-banen er nå tilgjengelig ...

  Gunnar

 3. andre:

  Awesome! Juks bare ... men bra!

 4. 'Aight ..:

  motbydelig

 5. Ønsketenkning Thinker:

  Å faen, hvor kåt jeg er. Skulle ønske jeg var Jennifer!

 6. Martin:

  riktit bra!

 7. Aargh:

  Fy Damn kåt å bli kvitt disse brannbomber ord

 8. anonym:

  Kink : (

Kommentar 18-åringen på stranden