Velværeavdelingen

Avslapningsområdet Som reisende i mange år har det blitt sett de fleste byer rundt om i landet vårt, og lært at det meste er mye det samme uansett hvor du går. Dette Mandag kveld begynte som vanlig med et par timer med papirarbeid etter å ha sjekket inn på et hotell i den sørlige delen av Sverige. Magen ble så minnet om seg selv, og jeg gikk derfor ned i barmatsalen. Selv når jeg satt ved bordet, var det uunngåelig å legge merke til damen to bord unna, en kjekk forretningskvinne anslått til 30-35 års alder. Veldig elegant kledd i en stilig antrekk, middels lang blonde hår, delikate funksjoner og en enorm karisma som gjorde meg umiddelbart søkt øyekontakt med henne. I løpet av formiddagen tid, bemerket jeg at hun så usedvanlig bra, og syntes å ha en kropp i toppform, ble mange lange blikk utvekslet. Selvfølgelig, å kalle bamsen rett i at det er på tide å etablere en nærmere kontakt. Noen timer senere, ved 22 - tiden var det tid for den rutinen badstue, en tid som er perfekt for alle som ønsker å være alene i avslapningsområde. Damen ble nå glemt, men vil snart gjøre seg gjeldende. Dette bestemte hotellet har egen garderobe, men en felles badstue brukes for å feste ganger. Etter en dusj og håndkle rundt hoftene, jeg gikk inn i badstuen hvor hun lå på den øverste køya. Overrasket, river hun inn håndkleet for å dekke seg selv, men ikke rask nok, men jeg har tid til å få et utseende som bekrefter min tidligere uttalelse om kroppen hennes, som viser seg å være rett, ikke en overflødig kilo. Etter jeg satte meg ned på benken under hennes temperaturen stiger rart i denne begrensede plassen som vi snakke og bli kjent med hverandre. Det vil ikke være så lenge før Mona tilsynelatende uvitende lar håndkleet skli litt ned og hun viser to svært faste bryster med fristende stive brystvorter. Ifølge det hun sier, blir det for varmt å sitte på toppen og da hun beveger seg ned et trinn og ender opp på denne måten foran meg. Når hun sitter komfortabelt ned til tak med bena litt trakk opp, jeg kan bare nok til å få et glimt av hennes mus. Av åpenbare grunner, blir det vanskeligere og vanskeligere å ha en fornuftig samtale, er samtalen automatisk glir inn i sex. Når hun så nennsomme hender tørke bort svetten fra brystene og samtidig benytte muligheten til å knipe forsiktig i sin dype røde stiv brystvortene blir for mye for meg. Min kuk er nå som aldri før, som jeg elsker å vise henne ved demonstrativt spre bena, spenningen nå er nesten uutholdelig. Mona lar hennes nennsomme hender fortsatte nedover hennes velskapt kropp og lar håndkledet falle foran meg, ser jeg denne nydelige kvinnen berøre magen hennes og sakte nærmet seg henne välansa e vulva med bare en liten dusk på toppen igjen som dekorasjon. Hennes barberte fitte lepper er engorged og litt fra hverandre, livmor glinser med fuktighet. Forsiktig, begynner hun å massere henne stiv klitoris med sin venstre hånd langfingeren mens hun åpner hennes morsliv med høyre. Med et dypt stønn, fukter hun fingeren i sin egen juice ved å skyve den helt inn i uttapping hullet, etter som hun ble klynker fortsetter massasje av stive knott. En klar bekk dannet som sakte renner nedover baken. Resolutt jeg flytte nærmere, bøye seg ned og vi møttes i et dypt kyss mens jeg kjærtegner hennes nydelige bryster. Mona har nå et fast grep rundt min brast ferdige boder, plutselig fremhever hennes vei opp til den neste andre grådig sluke det helt opp til roten. Sakte, tar hun sitt diende ut mine pollenbærere gjennom sine fyldige lepper å la tungen spille over glans. Hun har utrolig teknikk og allerede etter bare noen få minutter gi de kjente rykninger i pungen kjent, Mona merkbare er at jeg er nær å øke tempoet og med et dypt stønn jeg tømme meg selv fullt ut i hennes munn. Følelsen av at det er hjernen som krøp nedover ryggraden og pumpet ut er følbar. Med et smil sa hun, - nå er det din tur, slikke meg! Hvorpå hun løfter opp hælene på benken hun sitter med bena langt fra hverandre. Endelig får jeg til å ta noen av de varme fitte hun serverer meg. Sakte lot jeg min tunge løpe langs låret mot livmoren, min gambling tungen danse rundt kjønnsleppene ned over solide baken og opp igjen, ut av denne uttapping blomst licks meg i meg dens nektar strømmer. Sjelden har jeg vært med en kvinne som hadde vært så våt, med glede, jeg kommer inn tungen så langt det går. Hennes stønn øker i intensitet, og hun begynner rytmisk å bevege seg mot tungen min tips når jeg la det flagre over henne hardt kiler. Ved å variere slikke henne åpning og fancy knapp, får jeg henne til å komme opp i brua, til slutt, tar hun tak i håret mitt og trykke meg mot hennes bryst. Hennes underliv trekk pasmiskt i voldsomme kramper når det går for henne. Aldri har jeg hørt en kvinne skrike ut sin glede så høyt og intenst. Da vi kom tilbake til seg selv, behovet for en avkjølende dusj stort. Vi soaping hverandre og snart masserer hendene igjen min voksende posisjon, eller mine hender er inaktiv. Vi vet begge at badstuen var bare oppvarming, med begge hender for støtte mot veggen poking henne ut med balltre og beordret meg til å knulle henne. Sakte lot jeg min pikk trenge i dette tropiske paradiset, så våt og stram at hanen bokstavelig talt sugd inn. I perfekt harmoni, øker vi tempoet gradvis, mine hender kjærtegnet hennes såpe kropp og stive brystvorter og hun oppfordrer meg til å ta henne hardere. Det er et syn for guder å se hvordan min posisjon bak glir inn og ut av hennes trange fitte. Hun lar meg skli ut og snur seg og saks fullført ett ben rundt hoften min så den andre, bestemmer jeg nå helt slå og presser henne opp mot veggen dusj hardt, men sakte. Det er ikke lenge før hun igjen begynner å sutre og skrittet hennes klype strammes rundt min stilling i en annen lyd fylt orgasme. Intesitiviteten i hennes orgasme er fantastisk, men når hun utvinnes sg gå flettet inn i den varme spolen. Det er en kraftig spenning i luften, og på grunn av at vi vet at vår elskov har knapt begynt, men også fordi vi kan når som helst bli oppdaget. En gang i terminalen vi kjærtegne hverandres kropper og min kuk fortsatt rocke hardt og har mye igjen å gi lengter etter berøring. Mona setter seg ned med ryggen til meg, og vi er forent igjen, og selv om vi er i vannet føles som hennes fitte er dryppende våt. Dette forsterker min begeistring videre der jeg mot henne protester løfting av henne og satte henne tilbake på polkanten. Stående på kne deler jeg en gang på bena hennes og hennes fitte lyser åpen og hoven til meg. Med min tunge lapping jeg kom tilbake til meg med hennes store kjærlighet juice. Mens jeg slikke hennes klitoris for meg to fingre inn i hennes innerste og masserer G-punktet, og snart føler skjedemuskulaturen til kontrakt rundt fingrene mine som hun vil i en ny orgasme. Mens hennes fitte fortsatt krampe for meg i min sprengning klar kuk. Fra front, bak og alle mulige posisjoner i en jaccuzi vi prøver. Avlutningsvis jeg ligge på rygg på polkanten med Mona skrevs riding min stall, kjærtegner hun hennes klitoris vilt og når jeg merker at hun er igjen tett og vi slipper alt. Som to ville dyr forent vi stønnet, skrek og hulket i en stor felles orgasme. Det var ikke siste gang at vi sammen brukte et avslapningsområde, så nå flere bøker mange av våre turer sammen.

Stem på Avslapping område:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 stemmer, gjennomsnitt: 3.77 ut av 5)
Loading ... Loading ...
Anbefal sexnovell rapport!

Kommentar avslapningsområde