Young overraskelse

Først av alt: Å være en journalist er ikke glamour yrke mange tror, ​​spesielt hvis du bor i en liten by i interiøret. Det er meg.
Dette varm sommerdag, satt jeg og slet med renskrivningen av en lengre artikkel som jeg innså at jeg kan like godt ta med bærbar PC til sengs på den lille innsjøen som lå gjemt like utenfor byen. Sagt og gjort, kastet jeg litt av alt i en ryggsekk, tok sykkelen og banging bort til havs.
Det var, som vanlig, ingen mennesker der fordi mest foretrukne større innsjø nærmere til byen, en strand som også hadde fasiliteter som brygge, dusj etc. Her ute var noe mer enn anstendig bergarter du kan stupe fra.
Vel, der jeg satt i fred og ro og skrev om Pensjonister Association årlige rapport, nå var det ikke bare det, men om så kjedelig, da jeg hørte kniser fra et sted. Jeg lyttet og kikket rundt meg, men når latteren stoppet når jeg gikk til skriving.
Svette plukket opp så jeg tok en liten pause for å kjøle meg ned i vannet. Som jeg sto der og så ut over sjøen hørte en sint stemme:
Hell, er det skitne gamle menn her?
Jeg bøyde hodet og innså at det så ut som jeg var stirrer rett ned de to jentene på 18 år.
Beklager, jeg trodde jeg var alene her, stammet jeg ut.
Ja, og det er vi tror. Du har sikkert stått der bak buskene og runkat, du perv!
Som irritert meg så jeg klekket ut av meg:
Ville aldri falle meg, spesielt ikke i form av noen umodne, tyggegummi-tygging ungjävlar!
Og så jeg hoppet i sjøen.
Da jeg returnerte til min lille sprekken jeg var fortsatt forbanna. Jeg åpnet en øl og tente en sigarett da jeg hørte rasling i buskene og opp kom de to jentene.
Hva mente du med ungjävlar? Vi er faktisk 19, og ingen jomfruer hvis du tror det!
Jeg ønsker å være alene, svarte jeg.
Men når jeg snudde meg og så disse avsløringene med celler som bare kvinner under tjue kunne ha startet en djevelsk plan å ta form i mitt sinn, en hevn plan. Begge var høye og blonde med en jam-pakket brystene som truet med å sprenge bysten holdere.
Jeg mente bare at jeg ikke er interessert i jenter i alderen æra. Jeg foretrekker ekte kvinner.
Og vi er ikke der? Som jeg sa, vi er ikke jomfruer hvis du tror det!
Det handler ikke om det. Jenter på din alder, ingenting om sex, vet du ingenting. Du kan ikke engang jævla dust av en fyr. Du tror det er bare å snappe en bit av pikk det er det. Modne kvinner vet at det handler om mye mer enn det. Det er nettopp det! Men pinne nå så jeg får jobbe klart.
Tydelig, deres nysgjerrighet vekket, og de nærmet forsiktig. Jeg måtte konsentrere seg om den årlige rapporten for ikke å avsløre hvor kåt jeg var på dem.
Hvis du er så jævla bra å komme godt vise oss hvordan det skal gjøres, sa hun, som virket litt tøffere.
Og hvordan ville det gå til?
Du må ta av deg buksene og vise! Hun lo, men det var noe mer i øynene.
No way! Skal jeg fantaserer om trær da, ikke sant? Da vil du alle bidra. Tex vise meg brystene.
Damn. Jeg sa at han var en skitten gammel mann, sa den rolige av dem.
Aah, det spiller ingen rolle, »sa den andre, og sluppet løs sine nydelige bryster.
Du også, sa jeg med en litt grøtaktig stemme.
Hun gjorde det samme som det nå satt foran meg to meget vakre unge kvinner som også ville være modeller foran min onanert. Jeg sto opp og dro ned stammene, la min heller rikelig kuk tantalizingly dingle foran sine rødmende ansikter. Jeg gjorde forsiktig med hånden på den og utsatt forhuden, så jeg sakte trakk hånden frem og tilbake mens hans kuk sakte reiste seg og til slutt slått sine 22 inches, men fortsatt ikke helt styret.
Nei, det kan du ikke. Jeg trenger å røre deg ellers vil ikke fungere.
De så på hverandre og tøffere av dem, Marie, lo og kom bort til meg, sto tett til brystet var på ansiktet nivå.
Ok da, gå videre, sa hun med en hes stemme.
Jeg nølte ikke, men begynte å forsiktig slikke brystene, tunge sirkulerer rundt en brystvorte direkte stivnet. Det var en enorm følelse å vite slike perfekte bryster, og min kuk ble umiddelbart rock hardt.
Ta det, hvisket jeg, og hånden hennes lukket rundt mitt bankende boder.
Ta gjerne suge meg hvis du vil.
Marie bøyde seg ned, åpnet munnen og lot hans kuk lysbildet i mellom leppene. Håret hennes falt forover og gjemte ivrig tunge. Jeg måtte konsentrere ikke å komme, og tenkte hvorfor den årlige rapporten, en effektiv måte å distrahere. Jeg la meg ned på teppet og bare nyte denne fantastiske perfekt åpenbaring. Jeg lukket øynene og bare følte munnen rytmisk flyttet rundt pikken min, men plutselig mistet følelsen og jeg åpnet øynene mine. Jeg fikk deretter se hvordan Marie sto opp og dro av henne bikini bottoms. Hennes våtglänsande fitte glinset i solen mens hun senket seg ned på pikken hans og la det gli inn.
Men Marie, har du sikkert ikke kan la ham knulle deg! utbrøt hennes venn.
Stengt Terese, få deg til å knulle ham siden.
Ingen måte ville jeg ta en mann, sa hun, men det viste seg at hun var allerede på vei til
kåtna til skikkelig, og jeg skjønte at dette var en sjanse i en million, og jeg tenkte, absolutt ikke gå glipp av denne øyeblikk. Å knulle to slike deilige tenåringer!
Jeg kastet ned Marie og startet knulle henne bakfra, og for hver Juck kaste store bryster, og økt min horniness, og når jeg trodde jeg kunne ikke holde meg lenger, følte jeg henne slidväggar trangt og la seg rundt pikken min, og det gikk for henne. Hun falt ned og jeg trakk meg ut, med en hane som glitret med cum henne.
Ok, Terese, din tur. Jeg vil vite om du også klarer å suge en mann kuk!
Jaaa, men ikke røre meg behage. Jeg ønsker ikke å knulle.
Men du kan kle deg likevel, sa jeg utfordrende.
Forsiktig la henne bikini bottoms gli ned over velskapt hofter. Brystvortene hennes var stiv og tunge bryst svaiet litt da hun kom bort til meg og gikk ned på kne. Det virket for meg at blikket var liksom grådig. Jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal beskrive uttrykket, var det som om hun visste mer enn hun ønsket å vise, og jeg ble derfor ikke overrasket da hun i stedet for å begynne å suge min pikk begynte å slikke langs skaftet, vekselvis nibbled og vekselvis slikket. Hans munn gled ned og tungen søkte mot ballene mine, slikket og sugd.
Mr. Gee, tenkte jeg, jenta har vært gjennom - mye senere fikk jeg vite mer om henne, hadde blah hvordan hun forførte eldre menn da hun var med sin familie vært ute camping, og jeg vil fortelle deg om det senere - og jeg bare la meg følge med; Pensjonister Association forsvant langt borte i en tåke.
Uten å tenke meg, la jeg noen fingrene gli inn i hennes stramt og fantastisk våt og myk fitte og et øyeblikk frøs hun tillmen fortsatte å kjærtegne meg. Munnen flyttet nå til glans, og som en selvfølge hun brakt rock hard kuk dypere inn i munnen hennes. Jeg startet en munk erklære henne forsiktig og Terese la meg bare forstå at hun kunne få alle 22 centimeter inn i munnen hans mens jeg lå på ryggen.
Plutselig snudde hun seg rundt jeg fikk henne duftende fitte rett over ansiktet hennes og begynte å slikke mens hun iherdig tok min kuk med munnen. Da hun nærmet orgasme, jeg var forsiktig i min slikker men jeg var så kåt at det var vanskelig å konsentrere seg. Da hun begynte å riste hoftene og fitte trukket sammen i orgasme jeg avslappet helt og la min kuk eksplodere i munnen hennes. Hun slapp ikke taket da hun følte cum sprut, men la meg roe tom meg helt mellom hennes myke lepper, ikke en dråpe var bortkastet!
Jeg må ha sovnet etter orgasme, men da jeg våknet i solen med min slapp og klebrig sex skremt ligge på magen, tenkte jeg først at det må ha vært en drøm, en idé som vedvarte til jeg kom hjem og fant de to jentene navn og telefonnummer registrert ved avslutningen av Pensjonistforbund foreningens årsrapport. Konsekvensen av dette var at tre av oss kom opp med ulike typer rollespill og i en av dem sponrade jeg er en charter tur til Hellas hvor Marie måtte være hore for en dag, Terese forførte en svensk turist, og takket være hans sjalu kone, fikk jeg sjansen til å knulle henne når Vi hemmelighet sett på Terese lite orgie, men alt dette kommer jeg tilbake til.

Kommentar Ung overraskelse