Med min venn på Rhodos

Siste våren jeg tok denne ferie å dra til Hellas. Jeg pleier å gå med min mann og våre barn, men dette året det tok det med sin jobb. Først ville ingen av oss gå, men så fikk en venninne med forslaget om at vi gikk ned alene. Så det ble.

Vi endte opp på Rhodos. Det var varm og komfortabel. Vi kom ned tidlig på en tirsdag morgen, og så snart vi fikk våre rom vi tok våre swimsuits og gikk ned til stranden. Vi var alene på stranden, klokken var ikke mer enn halv åtte. Mari som min venn ringte er på samme alder som meg ca 30, vi har kjent hverandre siden 5 år og det viser seg at jeg ikke kjenner henne så godt som jeg trodde. Vi kjenner hverandre fordi våre menn er work-mates og vi har brukt mye av fritiden.

Når vi kommer ned til stranden, ser jeg for noen sted å skifte klær på. Mari tror det er unødvendig, er vi alene, sier Mari. Hun står med ryggen til meg og trekker kjolen over kroppen. Jeg sier:

-Hva har du ingen truser på deg?

-No-svar Mari kort og snur seg, er hennes fitte helt barbert. Jeg har alltid syntes det ser deilig med barbert fitte, men har aldri våget seg selv. Hun tar på seg en tangabikini med streng bukser. Hun ser virkelig lekker, og hun har fin form. Jeg får litt sjalu, men spent. Jeg endrer også, og sette på min badedrakt som ingensteds er så sexy. Vi legger seg ned og etter en stund vil det mer og mer.

-Skal vi fikse gutta i kveld-spør Mari meg plutselig. Jeg har ikke tenkt på ideen min, men jeg begynner å forstå hva Mari er satt under denne turen.

Jeg er allerede kåt, sier hun jeg er alltid kåt når jeg reiser, når pellets er med, vi vanligvis snike seg unna og knulle sted regelmessig. Før du forlater, spurte jeg Pelle at han ville barbere slik at det ville være koselig for deg å slikke meg (hun fniste litt) han følte seg tryggere ved tanken på at det var med deg at jeg ville ha sex og ikke med noen ukjent mann . Uansett, kanskje vi kan ha en koselig tid sammen du og meg også, men nå har jeg en pikk mellom beina.

Jeg var helt rød i ansiktet snakk hennes, tingled det litt da hun sa at hun var barbert så jeg kunne slikke henne. Jeg har ofte fantasert om hvordan det ville være å slikke en annen jente barbert fitte. Jeg var kåt, jeg også. Jeg begynte å se meg selv i våre rom, hvor jeg lå på kne på senga og slikket henne, hørte jeg henne stønne og hun spurte meg om mer, fantasert jeg om henne etter at jeg slikket henne å barbere meg og deretter slikke meg på samme måte. Min fantasi gikk på, og jeg var våt, så jeg på kroppen hennes mens hun lå ved siden av meg på ryggen med det ene kneet oppdrag. Jeg legger hånden på magen hennes, så hun på meg og smilte. Kommer hun sa og tok hånden min.

-For et par år siden, var jeg og Pelle her, og jeg vet en god plass, førte hun meg bort til en mer bortgjemt del av stranden hvor det vokste busker og var mer kupert. Hun satte seg ned, tok av seg bikini topp, kastet hun opp hendene og strøk meg over hoftene, grep badedrakt skrittet og trakk slik at min fitte syntese, stakk hun tungen og slikket meg, følte jeg søkkvåte.

-Mmm, jeg vil barbere når vi kommer til hotellet, sa hun. Jeg løsnet badedrakt slik at hun kunne trekke det ut av meg. Da jeg var naken, så hun dro meg over slik at jeg huket over ansiktet. Hun slikket meg og jeg hadde aldri vært så kåt før. Det var sköönt, hele tiden, det var hyggelig. Jeg bøyde litt ned og støttet meg i armen-buer foran nesen min, hadde jeg henne barbert fitte, det var varm og våt og luktet god. Jeg stakk tungen min mellom leppene barbert, reagerte hun ved å trykke mot det. Jeg slikket henne mens hun slikket meg. Jeg kysset henne fitte og hun kysset meg, var det for både av oss flere ganger.

Jeg vet ikke om noen så oss, eller hvor lenge vi gjorde. Vi gikk tilbake til våre plasser hånd i hånd. Senere den kvelden hun barberte meg. Vi gikk ut begge uten truser. Både knullet oss med den samme fyren i en park senere i kveld, men om natten på hotellrommet, så vi bare rota med hverandre for resten av uken. Her hjemme, møter vi oftere enn før med våre menn, hvis du vet hva jeg mener.

Kommentar Med min venn på Rhodos