Als het gebeuren

In mijn fantasie, ontmoeten we een warme zomeravond op een verlaten strand, voordat de zon ondergaat. Waar we een biertje of cider, iets goeds drinken en genieten van de stilte.
Praten over het leven in de grote, geen details over de familie of op het werk. We maken een vuur in de open haard om ons warm te houden wanneer de zon onder gaat. We zitten dicht bij elkaar, met uitzicht over het water te zien hoe de golven wassen tegen de kust, speel je met je vingers in mijn haar, zijn om je heen met zijn hand naar beneden naar de schouders, Ik huiver licht van je aanraking. Dichter, ik zit in de voorkant van je tussen je benen. Je geeft me een massage om de nek / schouders langs de armen naar de handen. U neemt mijn handen liefdevol aanraken. Gaat door tot over de heupen / rug neemt me bij de schouders geeft me een kus op de hals fluisterde in mijn oor "je bent mijn hart," een kus op de achterkant van de nek, ik huiver, voel hoe haar tepels hard worden. Je neemt een dikke knuffel voor mij, knuffels strak, zodat er dus het voelt als de ziel. Ik krijg warm. Je houdt me toe, we genieten.

De zon is net naar beneden gaat, vlammen verlicht onze gezichten. Ik zie uw silhouet. Je bent knap, gebruind en mooi, etc., ik geniet van je aanwezigheid. Ik draai op me, leg mijn benen rond je lichaam, zoals knuffelen met mijn benen. Houdt hard. Ik voel je in mijn armen, bieden we niet zullen elkaar in de ogen te laten, hebben we hookat. Ver weg hoor je de meeuwen huilen.
Uw handen varndrar heen en weer over mijn armen en schouders. Ze landen op je heupen, je rechterhand betasten tot aan mijn borsten te verkennen. Ik ruk het contact, je vond mijn achilleshiel. Je linkerhand vlecht je de mijne, knuffelen voorzichtig. Je drukt jezelf tegen mij. Ik laat je hand om mij te ontvangen zodat ik niet achterover te vallen. Mijn andere hand neemt uw as en knuffels. Ik geef je een lichte kus op de hals, in je oor fluistert "neem me", weer oogcontact met u op. We kussen, dingen goed op te warmen. Het straalt gewoon op ons. We worden als een vuurbal, verdwijnt in elkaar.

U voor uw handen mijn rug terwijl het nemen van mijn shirt uit, zal ik je helpen met je trui. We knuffelen, voelen onze naakte torso's tegen elkaar, de bouten nu extra in mij, de pols toe. Ik krijg meer en meer opgewonden. Mijn rok is gemakkelijk te bereiken onder. Je hebt broek die heeft slechts een knop, dus presto, was je mooie benen in de viering.
U bent erg enthousiast, je ledematen is mooi en hevig. Je vindt het moeilijk om bij te blijven, niet op te nemen. Ik stop je, rust nu. Knabbelen uw oorlel fluistert, hoe mooi en leuk het is om hier te zijn met u, in uw oor.
Toen we eindelijk laten onze verlangens dan over te nemen is er niets dat staat er overheen.
Ik ben zo hemels geil dat ik kreun eens hard je je ledematen tegenkomt in mij. We zetten ons neer, je te plagen de tong als we kussen. Ik knabbelen u gemakkelijk in de tepel.
We genieten, draait rond en verandering posities. Als we komen, zullen we samen in een ongelooflijke orgasme. We hardop kreunen van genot.
Flämtades plaatsen we onszelf naast elkaar, omhelzen, en gewoon genieten van de stilte. Vuur vlammen dansen in onze gezichten. We realiseren ons dat de zon heeft gehad de tijd verstreek u.
Je grijnst en zegt dat we moeten doen, maar dan moeten we met de "sex" te wachten na zon nedgånen zodat we het prachtige wonder te zien

Opmerking In het geval