In mijn vrouw chloor

Ze vertelde me te gaan liggen op je buik. Terwijl ik daar lag, zodat ze sloot de mijn voeten met handboeien rond beide enkels. De keten tussen hen was ongeveer twee meter, zodat de benen zou kunnen helpen om aan te raken. Nadat ze op een paar lederen riemen, zoals halsbanden, rond mijn dijen en zette handboeien om mijn polsen. Polsen werden vervolgens vastgelegd in bands in de dijen. Slechts een aansluiting van de karabijnhaak en een lus op lårfängslet actief was ruimte. Het was niet gemakkelijk, en we hadden niet geprobeerd zoiets tevoren. Maar ik had gezegd dat ze moest doen wat ze wilde. En ik herinner me dat ze blijkbaar te exploiteren.
We hadden een geweldig seksleven. Niet spannend misschien, als je leest over in andere romans, maar goed. Mijn vrouw had me ooit verteld dat ze wilde worden gedomineerd een beetje gemakkelijk, en we hadden geprobeerd. Maar ik vermoed dat er nog veel meer. Helaas ben ik niet zo fantasierijk zelf dat ik kom voor de lol seks, of zelfs fantaseren over andere dan de gewone, maar ik vermoed dat ze het deed, zonder echt te durven vertellen me wat. Voor haar verjaardag, ik vertelde haar dat ze moeten wat ze wilde doen met mij. Dat zou ze hebben hun meest geheime dromen vervuld. Ze moest vertellen wat ik zou doen zonder dat ik zou hebben om te reageren of niet mee eens: Als ze liever kreeg ze met mij te maken wat ze wilde zonder wat van te voren uit te leggen. Ik had aangeboden. Dan was er weer, en op dat moment toen ik haar aangeboden deze presentatie, lachte ze uit het meest.
Maar nu, na een paar glazen champagne verjaardag, ik lag dus buoyaged op sisalmattan in de woonkamer. Wat gaat u doen, vroeg ik met een lichte paniekaanval omdat ik nauwelijks kon bewegen. Het antwoord kwam in een vrij hard afgedroogd matie over de kont. Oh, oh, wat doe je, probeerde ik. Het antwoord kwam in een nog hardere klap op de bil. Daarna kwam meer en ik leerde niet meer te vragen.
Ze pakte wat olie en goot het over mijn rug, billen en dijen. Het stroomde zo dat het bijna kietelde over de dijen, tot in het scrotum. Haar handen streelde en kneedde in de olie. Speciale aandacht werd gemaakt over de billen en de binnenkant van de dijen. Ze draaide zich om en ik lag op zijn rug. Daarna heb ik geolied op de borst, buik, dijen, liezen en scrotum. Het scrotum werd behandeld voor een langere, eerst zacht en comfortabel en ik heb echt genoten van het lezen. Na het vastdraaien, en als ik kreunde, nam ze een stevige grip op de ballen. Het deed pijn, maar ik vond het heel dicht bij het maken van nog meer. Met uw andere hand, haar nagels krassen tegen mijn pik van de wortel naar boven. Ze trok haar nagels tegen de zachte huid en het was aangenaam en pijnlijk.
Nog steeds met een hand hard op mijn ballen, begon ze zijn pik zuigen. Zuigen en likken en het duurde niet lang voordat ik was heel dicht bij cumming in haar mond na minder dan een minuut van de behandeling. Ik waarschuw u, zei ze, dat als u wilt, u van gedachten verandert een lange tijd te komen. Ze stond op en legde een kussen onder mijn hoofd. Dan zat ze schrijlings op mijn gezicht en deed me haar kutje likken. Het was harig en zeer nat. Ik wist dat ze veel nagedacht over dit moment. De gedachte van mijn strenge vrouw die fantaseren over domineert me maakte me ongelooflijk geil. Het droop van haar kutje in mijn gezicht en ik likte zo veel als ik kon. Plotseling stond ze iets omhoog en omlaag bewogen over zijn pik. Het gleed gemakkelijk in rechtstreeks. Het was lekker warm. Ik kwam bijna in een keer.
Klootzak, 'zei ze toen ze wist dat ik was gekomen. Nu moet je betalen. Ze verhuisde terug naar mijn gezicht en liet haar kutje voor mij. Ik heb geprobeerd om weg te komen, maar tussen mijn dijen legde mijn hoofd in een bankschroef. Ze greep mijn haar en trok mijn hoofd naar hem toe. Lik me, drong ze aan. Likken op wat u gedaan. Lik mijn kutje schoon te maken.
De gedachte van het was verschrikkelijk, maar ik vond mezelf in de situatie en begon te likken. Ik voelde de kleverige cum op mijn mond en tong. Niet inslikken. Opslaan van alles in hun mond stoppen, werd ik bevolen. Nooit had ik eerder begrepen dat er zo veel in een batch. Van haar kutje liep en liet hem en ik likte bijna elke druppel. Sommige droop in mijn gezicht als ze zat op mij en toen ze opstond. Mijn mond voelde vol cum. Toen ik klaar was, ik kon alleen maar knikken als antwoord op de vraag, hielp ze me tot aan zijn knieën.
Kus me, 'zei ze stevig vast en boog zich naar mij. Kiss me diep, lang en hard met zijn tong. En we kuste. Het was de vreemdste en geilste emotie die ik voelde. Met mijn mond vol van mijn eigen cum we zoenden een plakkerig kus. Het droop van mijn kin naar beneden op een zachte borsten van zijn vrouw. Elke stelling die ik ooit heb gehad in haar mond was nu vermengd met speeksel en haar gezicht was zeer rommelig, net als haar borsten. Lik mijn gezicht schoon, zei ze. En ik heb het gedaan. Lik mijn tieten schoon te maken ging ze op, deed ik ook. Mijn lul was nu weer. Zoals ik likte haar borsten, ze had een hand in mijn mop en mijn lippen tegen haar borsten. Met de vrije hand, begon ze langzaam naar me jack. Ik ben nog steeds niet klaar, vertelde ze me en duwde me op zijn rug weer, heel ruw. Ze nam een ​​kleine vibrator op zijn pik, een model dat trilde, en dat ze kon wrijven tegen haar clitoris terwijl ze reed me. Al snel kwam ze, mijn mooie en geile vrouw, in een mooie, natte orgasme. Meer dankzij de kleine vibrator dan mijn verdienste, geloof ik. Ik kreeg alleen te blijven, met kraampjes. Ze was klaar en het uur voorbij was. Het zou zijn geweest dat ze die moest beslissen vandaag.
Na deze heeft iets dergelijks nooit meer gebeurd. Maar ik heb nog steeds geil te krijgen bij de gedachte van die verjaardag twee jaar geleden.

Stem voor klauwen van de vrouw:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (45 stemmen, gemiddeld: van de 5 3.38)
Loading ... Loading ...
Vertel een sexnovell Report!

Reactie In klauwen van mijn vrouw