De sexy lerares

Ik had al lang dat er iets tussen mij en mijn leraar. We hebben altijd gaven elkaar onschuldig lange blikken. Maar ik heb altijd gedacht dat ik misschien gedacht. Zou mijn leraar dat geile voor mij? Was het echt mogelijk? Ik, die was slechts 18 jaar oud en ze zeker meer dan 40.

Het was een regenachtige vrijdagmiddag, vroeg ze me om te blijven na de les. Ik was een beetje nerveus, zich afvragend wat ze wilde. Na al mijn klasgenoten waren gegaan ging ik naar haar bureau. Ze was mooier dan normaal, had ze haar haar in een knot. Ik heb ook gemerkt dat ze geverfd haar lippen rood. Zou het zijn omdat van mij? Maar nee, doe niet zo belachelijk.

Ze draaide zich om, zag ik dat ze knoopte een andere knop op zijn shirt had, nu kon ik haar rode beha te zien. Ze streelde zijn borst, en raakte de tepel. Ze liep naar me toe, langzaam maar zeker. Ik begon sneller te ademen en voelde zijn hart bonzen hard tegen mijn borst. Ze likte haar op haar rode lippen. Ze legde haar hand op mijn dij en liep. Ze legde haar hand op mijn penis, en begon mijn gulp los te knopen. Ik voelde dat ik begon te BGeef te krijgen. Daar voelde ze zich goed. Ze bleef mechanisme op en neer. Ze trok mijn broek naar beneden en pakte mijn stijve penis. Ze stopte het in haar mooie mond, die ik vaak had gefantaseerd over. Ze zoog me voor een tijdje. Ze stond op en kuste me, dan begon ze strippen. Ik had nog nooit zo'n sexy lichaam gezien, het was zo vrouwelijk. Ze stond in slechts ondergoed en maakte haar bh. Ik liep naar haar, ze nam mijn hand en legde die op haar perfecte borsten. Ik tilde haar op en legde haar op de katheter. Daarna duwde ik in haar. Ze greep mijn billen en duwde me dieper in haar. Ze begon te kreunen. Ik langzaam nam mijn hand en streelde haar clitoris. Ze kreunde harder dan ooit. Ik pakte haar tieten en liep hard. Ze schreeuwde mijn naam, en ik nam een ​​nog harder. Ik kwam in haar. Ze had haar orgasme een seconde later. We keken elkaar een tijdje. Ze zat op haar bureau met haar benen uit elkaar. Ze keek naar haar vagina, dan keek ze me weer. Ik begreep wat ze wilde. Ik liep naar haar toe. Ze ging op zijn bureau en ik begon te likken haar intens. Ze greep stevig in borskanten en kreunde. Ik keek naar haar lichaam dat ze genoten. Ze trok een been over mijn hoofd en duwde ik in haar opnieuw. We verhuisden naar de muur, pakte ik haar op en ze zijn benen om mijn heupen. Ik rende hard voor een tijdje voordat ik liet haar naar beneden. Ze sloeg haar ogen bracht mijn stijve penis. Ze stopte het in zijn mond en zoog mij. Ze nam het uit voordat ik aankwam. Mijn cum spoot op haar gezicht. Ze likte haar mond.

1 reactie op "De sexy lerares"

  1. Lucifer is geil:

    Het onderwerp is ok, maar dan heeft overgenomen.

Reactie De sexy lerares