Modeltekenen model

Sinds ik klein was, vond ik te tekenen. Al mijn schoolboeken waren nerkladdade met cijfers van verschillende aard en toen ik een tiener was, was het de meisjes die ik trok in verschillende posities. Het was dus heel logisch dat ik me aanmeldde voor een avondcursus in het leven tekenen, toen ik studeerde in Göteborg in de late 60's. Er waren ongeveer 20 deelnemers aan de cursus en de meeste waren dames van 30-50 jaar oud. Het model was een donkere huid meisje in haar jaren '30 van Grenada met grote, stevige borsten en dikke kroeshaar zowel op het hoofd en tussen de benen. Ik maakte kennis met een meisje die in dezelfde buurt wonen als ik en we gebruikt om de post-oefening.

Eerste gangen na Nieuwjaar gebeurd plotseling iets. Het mooie model was blijkbaar bij de kapper tijdens het weekend, want toen ze trok haar mantel, dus we zagen dat ze volledig geschoren in de lagere regionen. Ongelooflijk mooi dat ik dacht dat het was en ik kon het niet helpen, maar commentaar geven op het voor mijn klasgenoot, toen gingen we naar huis.
-Ik heb ook nagedacht over het scheren, zei Monica zoals ze werd genoemd, maar niet vinden van een geschikte kapper.
-Misschien kan ik je helpen, ik stond op. Het zou interessant zijn om te proberen om intiem kapper te zijn.
-We kunnen deze avond te testen, als je tijd hebt, 'zei Monica. Ik denk dat ik alles wat nodig is voor de behandeling. Ik meestal scheer mijn benen in de zomer.
Ik kwam met Monica naar haar appartement en ze gaf ons een glas wijn. Ik had niet gestudeerd haar zo nauw, maar nu zag, dat zij grote borsten had in trui en haar heldere zichzelf krullend haar was kortgeknipt en goed verzorgd. Haar slaapkamer was spiegels op het plafond en de verlichting was gezellig ingetogen.
Ik ben goed nemen door mij, zodat we aan de slag, zegt Monica.
Misschien moeten we een gemeenschappelijke douche te nemen voordat we beginnen, stelde ik voor.
Gezegd en gedaan. Gap Orna ging en rechts wat het was, dus we stonden poedelnaakt voor elkaar. Monica's borst was echt mooi en haar geslacht werd gedekt door een begroeide jungle. Ik was niet helemaal niet beïnvloed door de ernst van het moment als "Petter-Niklas" stond in de houding.
-Ik zie dat je ook denkt dat dit ontmoedigend is, zegt Monica.
-U heeft het schuim over me heen.
We stappen in de ruime douchecabine en ik pakte de zeep en spons, terwijl het water wordt gesprenkeld. Met overvloedig met zeep, benaderde ik haar mooie lichaam en cirkelvormige bewegingen gemaakt met de spons over haar rug.
-Front, ik wil dat je inzepen je handen, 'zei Monica.
Gezegd en gedaan. Ik zette de spons en zorgde ervoor dat ik had genoeg schuim in je handen te gaan los op haar borsten. Ze waren zo groot dat ze niet worden gehouden in de palm van je hand en ik nam mijn tijd om schuim van de meloenen. Toen ik bij haar knieën, ze begon te kreunen, en ik wist dat ze was net zo opgewonden als ik was. Ik nam de handdouche en waste het uit haar en toen ze vrij was van zeepresten, dus ze resoluut vasthouden aan mijn lul en zei:
-Nu is het mijn beurt om te zorgen voor u. Zal ik beginnen met de geslachtsdelen?
Haar handen als wilden over het lichaam en mijn pik kreeg een goede intvålning. Ik kon het gewoon niet tegenhouden, maar ik gespoten haar handen vol sperma.
-Oeps, deed het al voor je. Wat zal er gebeuren, als je moet scheren.
We douchten korting op alle zeep en masseren elkaar, elk met een droge handdoek. Op een klein bakje Monica pakte de tools die nodig zijn friseringen. Er waren schaar, kam, scheermes, scheerzeep, trimmer, servetten en een zalfpot.
Kom op, we scheren! Ik jättekåt reeds. Ik wil dat je de muis kaarten, kaarten knippen voordat je begint met het scheermes.
Monica aangelegd een handdoek op het bed en dan op haar rug liggen met de benen uit elkaar. Ik wikkelde de handdoek om zijn middel om niet te veel, hoe opgewonden ik was laten zien. Ik begon maaidek en benaderde de bush. Als een ploeg in de winter maakte er een brede straat in haar schaamhaar. De lichte krullen viel op de handdoek en ik nam mijn tijd om bush neiging.
-Nu, zepen, stelt u de muis met uw hand, en zorg ervoor dat ik goed ben geschoren. Het is misschien niet een pluis links, als u klaar bent.
Ik nam voorzichtig met een scheermes op haar schaamlippen en na veel pillen, zo snel de hele kutje helemaal kaal. Ongelooflijk lekker lag ze voor me en spreidde extra wijde pijpen.
-U dit wilt, he? Neem nu en wrijf over haar kutje met zalf, dus ik zal glad en zacht. Ik zeg als mijn broer placht te zeggen om zijn vriendin:
-Het groeit niet gras op een circuit.
Ik pakte de zalf pot en trok Monica me mijn handdoek te verbergen en pakte mijn pik. Met haar hand ze trok een paar keer en het was alweer tijd voor reis nummer twee.
Wat ben je voor een vriend. Ik was van plan om wat plezier te krijgen van uw apparaat en vervolgens neukt het. Dan moet je lick me in plaats daarvan. Sta op in het bed en gaan.
Ze had geen twee keer vragen mij. Haar boezem ruiken hemels goed en mijn tong urenlang in haar run als een propeller. Ze kreunde luider en luider en uiteindelijk begon te trillen over haar hele lichaam.
Hemel, wat een opluchting was dit, dat we over te doen. Ik kan bijna niet wachten tot het tijd is om weer. U zult elke week scheren vanaf nu.
Volgende gangen willekeurig het zo dat het model was ziek. De leider vroeg toen vooral voor de grap, als een van de dames van de gemeente bereid zou zijn om in te springen als een stand-in. De meisjes keken een beetje verlegen naar elkaar, maar er was niemand die bereid was op te zetten.
-Ik heb het, 'zei Monica, tot mijn verbazing. Hoop dat mijn nieuwe kapsel niet doen schrikken!
Snel sprong ze uit de kleren en hij ging voor op het podium naakt met een geschoren kutje. Ik zag dat de meisjes waren met grote ogen toen ze zagen de dorre schoot, maar in de koffiepauze der bleek dat verschillende meisjes waren geïnspireerd door negressens scheren en hetzelfde gedaan. Misschien was het omdat ze niet willen vrijwillige vormen. Ik heb wel een nieuwe ronde wanneer de cursus voorbij was die nacht.
-Je hebt een goede waarde voor uw cursusgeld zegt Monica na het voltooien van oefeningen.
En ja, ik heb het. We trouwden toen mijn studie afgerond en verhuisde naar Skåne. Al meer dan 40 jaar, ik geschoren elke week zijn mijn vrouw en zorgde ervoor dat we kregen het echt een avond gezellig in de week. Een paar keer gebeurde het dat onze dochters kwam stormen, want we waren, maar toen we hen vertelden hoe het allemaal begon, was het niet ongewoon voor hen. In de afgelopen jaren, toen we rond op het naakt strand in Kroatië in de zomer bleek dat onze dochters naar bed met haar moeder tussen haar benen. Wie scheert hen heb ik niet gevraagd, maar ik vermoed dat hun vriendjes zijn om te lezen. Nu is het zo gewoon helrakade meisjes, maar de jaren 60 waren het meest bezorgd over hun struiken.
Ingezonden door Drutten

Stem voor Modeltekenen model:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 stemmen, gemiddeld: van de 5 3.30)
Loading ... Laden ...
Vertel het een sexnovell verslag!
Vergelijkbare sexnoveller:
  • We konden niet vinden van een vergelijkbaar verhaal

Reactie Modeltekenen model