In de sauna met Orjan

Soms heb ik het gevoel dat de meest spannende situaties met mensen die je nooit had gedacht dat ze zouden hen ervaren. Het voor mij de meest opwindende ervaring die ik ooit heb meegemaakt was toen ik ging het eerste jaar op de middelbare school en met een persoon die ik ken in heel mijn jeugd. Het was 2001 en ik en Magdalena waren vrienden sinds die dag dat mijn familie verhuisde naar het kleine dorp buiten Uppsala. We woonden huis tot huis, onze ouders waren in de Free Church gemeente en ik belandde in dezelfde klasse als Magdalena. Vanaf de eerste dag van school dus we waren als beste vrienden. We deden alles samen en we hadden nog nooit geheimen of ruzie vandaag heb ik me kan herinneren. We waren gewoon de beste vrienden.

Toen we de middelbare school begonnen, zodat onze ouders hadden besloten dat nu het enige openbare school voor ons, dus moesten we om te beginnen in de onafhankelijke school die was vlak naast de parochiekerk in Uppsala, ja het leek meer op een groot magazijn. Typ Ica Maxi, maar met een groot bord op een pilaar waar de kerk naam is afgedrukt. We eindigden zelfs nu in dezelfde klasse.

Ik had altijd gedacht dat Magdalena was zo schattig. Haar stoere cropped bruin haar en haar diepe bruine ogen betekende dat ze zag er mooi en stoer. Ik met mijn rechte blonde haren, bijna altijd geplaatst in paardenstaart, voelde me zo verdrietig en onschuldig. Ik zou haar hebben aangedaan en tuffat naar me als ik durfde, maar mijn ouders zijn altijd streng en dat blonde onschuldige blik werd, zoals aangegeven in mijn huis. We waren even lang, maar Magdalena was een beetje meer fysiek dan ik was ontwikkeld. Nu heb ik gekregen een beetje ouder en is uitgegroeid tot mij, maar het was mijn borsten een beetje b-cup en ik was behoorlijk slank. Magdalena, echter, had grote borsten en een smalle taille die veranderde in een paar bochtige heupen en een ronde, goed-linked kont. Mijn kont was als een jongen, zeker rond en gemarkeerd, maar hevig. Ze was zacht en gevulde netjes haar broek.

We waren echt samen bijna de klok rond. Op school, in de kerk diensten, jeugdgroep, koor en toen we thuis waren. Nooit meer dan een armlengte van elkaar, zou onze jeugd zeggen, schudde zijn hoofd. Magdalena was in tegenstelling tot mij goed in duping en liegen tegen hun ouders. Toen we hoorden over hoe verschrikkelijk, zoals hard rock of tabak is dus het kon nauwelijks gaan een dag tot Magdalena had verworven de laatste plaat met de meest verschrikkelijke band en kocht een pakje Marlboro Light, die vervolgens stiekem we in het bos gerookte achter de wijk woonden we in . Ze was erg goed in het brengen van hun ouders, leraren en jeugdleiders in bedroog de kerk. Niemand vermoedde dat zij het was die had gekrabbeld de woorden "Death's woorden," in de badkamer in het kerkgebouw voor de eredienst in Jezus Festival elk jaar gehouden. Ik wist natuurlijk, en ik was doodsbang dat ze zou worden onthuld, maar ze weer aangezet zijn kerk charme en laat de tranen rollen over zijn wangen toen het werd ontdekt dat sommige verschrikkelijke hooligan had gebroken in en gedaan deze goddeloze daad, terwijl de voorgangers had gezongen van de Heer op een hoge . Alle ouders, leiders en voorgangers geprezen Magdalena reactie op de Algemene Vergadering. Ik beefde als een blad omdat ik wist dat de waarheid.

De episode Ik was van plan om te delen met je vond plaats net voor de kerstvakantie tijdens onze eerste sixth form college. We hadden sport les in de nieuw gebouwde sporthal en we hadden gespeeld handbal. We hadden een aparte sport-les en terwijl de jongens had lopen cross-country lopen, we hadden meisjes lopen ons moe en pijn in de sportschool. Het was de laatste les van de dag en dan onze leraar Orjan vroeg wie zou halen de ballen en het herstel van handbal doelen zoals gezegd, tot mijn verbazing, Magdalena snel dat ze kon, en ik.

"Goed, Magdalena en Amanda zorgen voor de schoonmaak vandaag," Orjan had gezegd en toen weggestuurd de andere om te douchen en naar huis gaan.

Het verbaasde me omdat we altijd anders proberen te sluipen van school zo vroeg mogelijk gewoon om wat tijd te krijgen om ons uit de buurt van kerkelijk leven en onze ouders eisen. Dus als alle anderen gingen, werden we alleen gelaten in de sportschool, en onze leraar ging op zijn expeditie.

"Waarom heb je dat zeggen?" Siste ik naar Magdalena.

"Wacht, je zult zien" fluisterde Magdalena terug en pakte de bal en begon ze te sluiten in de bal net. "Ik hoorde iets van een van de meisjes in de derde klas die we hebben om te controleren of het waar is."

We verzamelden al de spullen, op orde te brengen, bankjes en aangezwengeld de doelstellingen en ging toen naar de kleedkamer. Als we naar de deur zo ook onze sportleraar Orjan buiten het kantoor weer.

"Ik heb zat in de sauna als je wilt om op te warmen je een beetje voor je staan ​​en wachten op de bus in de kou," schreeuwde hij.

"Oke, dat is leuk", zegt Magdalena snel, voordat ik had zelfs de tijd om na te denken van een ander antwoord.

Binnen in de kleedkamer, dus meld Magdalena ingenieus naar me toe en fluisterde dat het was precies dit dat meisje in de tweede klas had over geroddeld. Ik voelde dat ik begon te blozen toen ze boog zich voorover naar me toe en gecupt zijn hand op mijn oor en vertelde het hele verhaal toen ze hoorde het gerucht. Blijkbaar gebruikt onze gym leraar belonen degenen die geholpen opruimen na de les soms, en dan door het aanbieden van een sauna, die anders zelden wordt gebruikt. Magdalena en ik trokken onze sportkleding en stapte in de douche. Ik had nauwelijks tijd om te vragen Voor de frisse, maar warme stralen tot Magdalena werd overspoeld door zijn looien bruine lichaam, wikkelde zich in badhanddoek en ging de sauna. De deur die leidde naar de sauna is meestal op slot want het was de input van zowel meisjes en jongens kleedkamer, maar nu dat de deur open was en Magdalena was snel verdwenen in de warmte. Ik laat de stralen van de douche nat over me heen, maar respecteerde mijn lange haar, want het was koud buiten en ik wilde niet verkouden als we wachtten voor de bus naar huis. Ik nam mijn handdoek en wikkelde het om me heen en haastte zich na de Magdalena.

Het was warm in de sauna, maar niet te warm, maar een matig vuur. De schemerige verlichting maakte de Magdalena badend in een rode gloed toen ik binnenkwam achter haar aan. Ze zat op de bovenste bank van de witte badhanddoek om zich heen gewikkeld. Ik zat naast haar, maar al snel verhuisde naar de onderkant, omdat het zo heet was daar. Het was erg leuk om de warmte te voelen je lichaam om alle poriën te verwerken en ik pakte mijn handdoek om af te koelen een beetje.

"Natuurlijk, het is leuk", zegt Magdalena mij uit de bovenste bank.

"Mmmm," zei ik en sloot mijn ogen.

"Jammer dat het open staat voor de jongens ook," zei ze toen en giechelde.

"Doe me een lol," antwoordde ik terwijl ik nu kon Magdalena type humor: "Het is helemaal niet daar."

Op dat moment hoorde ik een klop op de sauna deur die leidde naar de jongens badkamer met douche en voordat ik kon reageren, voelde ik een koude windvlaag toen de deur werd geopend voor ons. Ik speelde doodsbang haar ogen en zag hoe Orjan kwam in de sauna in slechts een handdoek die werd gewikkeld rond de heupen. Ik haastte me op te trekken mijn handdoek om me heen en wist hoe om te blozen rende naar mijn wangen.

"Ahh, is het niet leuk om te ontspannen in de sauna na een harde training meisjes", zei hij en liep langs me heen en ging achter mij op de bovenste bank.

"Ja, het is echt" Ik hoorde Magdalena giechelen.

Natuurlijk heb ik staarde recht voor zich en wist niet waar ik heen ging. Had hij me naakt gezien? Had hij niet goed daar, en waarom heeft hij hier gekomen? Dat is hij niet? Of? De gedachten gaan door mijn hoofd en ik kon niet bewegen. De puls was op turbo snelheid en ik kon niet denken aan iets anders dan dat ik zat helemaal naakt toen hij de deur open en komen hier in om ons in de hitte. Ik hoorde niet wat ze het over hadden, maar ik hoorde Magdalena en onze docenten stemmen ver weg. Kon niet zien wat ze zeiden of wat dan ook. Ik was versteend.

"Ja, graag" hoorde ik plotseling Magdalena's stem zeggen. Voel wat, dacht ik, en plotseling merkte dat Magdalena naar beneden verplaatst een stap naar mijn bank en ging op zijn buik, en Orjan verhuisde naar de korstmossen die ik zat op.

"Ik ben ervaren masseuse dus ik zal waarschijnlijk in staat zijn om u te helpen met de route" hoorde ik hem zeggen.

De route? Magdalena had waarschijnlijk niet uitgerekt op sport les, dacht ik. Ik wierp een blik in hun richting en zag hoe Magdalena lag op haar buik en Orjan masseerde de achterkant van haar linker bovenbeen. Haar witte handdoek ze nog had rond haar en hij had haar op nog. Hij boog zich over haar en kneedde haar dijen met beide handen.

"Ohh, daar ben ik zo pijnlijk 'kreunde Magdalena. Ze sloeg haar armen had over haar hoofd en ik kon haar gezicht niet zien. Alleen de donkerbruine kalufsen, haar schouders en de witte badhanddoek. Ja, en zo onze docenten kneedde haar dijen teder.

"Voelt het goed op deze manier?" Hij vroeg laag.

"Mmmm ..." Ik hoorde de snik Magdalena "... gewoon een beetje hoger."

Ik slikte diep. Ik wist niet wat er gaande was, maar kon zien in zijn ogen dat hij begon aan zijn hand onder de handdoek Magdalena.

"Is het goed zo?" Hij hijgde.

"Mmmm ... goed ... erg leuk" kreunde Magdalena terug.

"Wacht even, ik zal wat massage olie krijgen dan kwaad zal binnenkort worden weggeblazen," zei hij, en snel verdwenen uit de sauna.

Ik draaide me snel op de Magdalena en stond op.

"Wat ho ... wacht even m ... m ... met?" Stamelde ik.

Ze keek me aan en glimlachte naar me. Haar ogen waren zwaar bewolkt en ik herkende haar niet, echt. Ze ademde zwaar en ik kon zien dat ze medtagen van massage die hij haar gegeven had.

"Ik krijg de massage ..." fluisterde ze, "... het doet niet?"

"Nou ... ja ... maar ... maar het is niet goed na alle ..."

"Oh ..." fluisterde ze, "... wees niet zo fucking christelijk rechts"

Op dat moment Orjan terug in de sauna weer in. Nog steeds badhandduken gewikkeld over de heupen, maar met een tot tegen het lijf om een ​​fles in elke hand. Hij zweeg even en keek me aan. Hij stak een fles naar me.

"Is het te warm voor je Amanda? Hier heb je een fles water om af te koelen met "glimlachte hij.

Ik nam de fles pure reflex, en ging weer zitten. Ik kon niet alleen laten Magdalena met hem. Het zou niet eerlijk zijn, we waren beste vrienden en haar woorden over het feit dat "een fucking christen" nog steeds klonk in zijn hoofd. Ik nam een ​​slok van het koude water en staarde voor me weer.

"Magdalena ..." zei hij rustig "... los een beetje aan de handdoek nu, zodat ik kan het kwaad te openen."

Ik wierp een blik in hun richting en zag Magdalena stond op zijn ellebogen om toegang te krijgen tot ontvouwen van de handdoek. Haar grote borsten zwaaide in de hete sauna warmte en Orjan hielp haar af met de handdoek. Ze ging weer liggen en lag nu helemaal naakt op mijn bank. Haar welgevormde kont omhoog steken en ik zag hoe Orjan de bovenkant van de fles met massage olie knoopte en spoot uit lange slierten van Magdalena rug, billen en dijen. Hij zette de fles naast haar en begon streelde haar terug naar de onderrug. Mijn hartslag was erg hoog nu en de tanks voor als pijlen door mijn hoofd.

"Dat is het ..." fluisterde hij, "... dus ja ... binnenkort het voelt veel beter vrouw."

Zijn handen masseerde haar vanaf de nek tot aan de onderrug en weer, en ik zag hoe haar huid begon te schijnen in het licht van de lamp sauna. Zijn handen kneedde haar terug naar de onderrug en dus ging hij over haar uitpuilende achter met palmen en verder naar beneden in de richting van de dijen. Ik kon mijn blik er niet scheuren van hen naast me. Ik haalde diep slok water en gekoeld mij als roodheid van de sauna hitte en daar waar ik niet kon woorden om te zetten tot verhitte in mij.

"Dus ja schat ... huh goed je bent ..." kreunde hij "... je kan scheiden de kleine dijen en dus is het kwaad al snel weg."

Ik hapte naar adem toen ik zag dat Magdalena deed wat hij zei en til iets op de heupen zodat haar ronde achterste opgeheven van de warme bank toen ze haar dijen uit elkaar voor hem. Hij kreunde luid terwijl hij stond gebogen over haar en ik zag dat hobbel tot nu toe was veranderd vorm in een tent-achtige gestalte.

"Mmmm ... dat is het ... eh Magdalena getalenteerd je bent," kreunde hij dik en begon te masseren haar billen totdat ze glinsterden met massage olie. Magdalena reageerde met korte janken en gekreun begon te licht draaien met je heupen. Ik was nu niet en keek langer, maar had zich mijn blik volledig in hun richting. Zijn handen kneedde Magdalena kont en met een hand op elke ham zodat ik kon zien hoe hij afwisselend gekneed en nam ze uit elkaar, waar ze onderzocht staart met zijn sexy billen.

"Goed zo, meisje ... dus ja ... arch meer nu ..." kreunde hij en liet een hand los te maken zijn handdoek, zodat het op de grond viel.

Ik snakte naar adem luid en hij keek me met een glimlach die ik nog nooit eerder heb ontmoet. Hij stond nu naakt dan Magdalena liggend op haar buik op de bank met je heupen verhoogd en kont omhoog in de lucht. Zijn pik voor iets anders, ik kan het niet noemen vandaag de dag, zelfs als ik toen had dat woord niet gebruiken, stond recht omhoog en zwaaide naar elke beweging die hij maakte toen hij gemasseerd Magdalena. Ik slikte moeizaam. Staring. Hij glimlachte naar me en knipoogde.

"Kom een ​​beetje dichter bij Amanda ..." fluisterde hij, "... het is niet gevaarlijk."

Ik aarzelde, natuurlijk, al het andere zou volkomen krankzinnig of pure uitvinding, maar toen Magdalena zijn hoofd draaide zich om en keek me aan, ik kon het niet laten. Haar ogen waren elders. Heel erg zoals in de VS, waar de uitwisseling meisje bij elke eredienst spraken in tongen en viel op de grond uitgang. Magdalena's ogen waren helder, maar ze glimlachte naar me.

"Kom op Amanda ... houd mijn hand ..." hijgde ze terwijl ik zag dat Orjan zijn hand opgevoed tussen haar benen "... kwam åååååhhh ... jaaaa ..." kreunde ze luid en sloot zijn ogen.

Ik zag hoe hij begon streelde haar tussen de benen en hoe het bewoog ritmisch in zijn pik. Magdalena kreunde met open mond en gesloten ogen en nog meer zwaan-onderzoek en duwde haar kont nog meer stond ze op haar knieën. Ze zette haar hoofd en kreunde ritmisch, terwijl ik keek zijn hand werkte haar kutje. Zenuwachtig ben ik verhuisd dichter bij hen totdat ik zat onder Magdalena hijgend mond. Orjan was slechts ongeveer tien centimeter van mij en Magdalena pakte mijn hand. Ik hield haar en omhelsde haar stevig terwijl ze janken drukte haar gezicht tegen mijn nek. Ik keek omhoog naar Örjans pik zwaaien naast en zag een string heldere vloeistof stroomde hard uit zijn blootgesteld eikel. Hij glimlachte naar me terwijl hij met een hand vasthouden van de Magdalena hesp en pullade haar kutje met de andere.

"Ohhh wat goede meisjes je bent ..." kreunde hij "... hier komen Amanda en nu help me."

Ik wist niet wat ik zou doen met mezelf. Ik staarde naar zijn kleverige lul die voorvocht droop van de onderkant van de Magdalena een ham. Haar hijgende adem was warm tegen mijn nek en ze hield geklemd in mijn hand.

"Kom op Amanda en houd dit ..." kreunde Orjan en trok me tot er naast staat.

Ik was nog steeds Magdalena zorg waar ik naast Orjan, een beetje voor hem staan ​​en keek neer op Magdalena zwaan zoekers looien bruine staart, die glinsterde met massage olie. Hij maakte mijn handdoek viel op de bank en ik stond nu helemaal naakt in de voorkant van een man voor de eerste keer in mijn leven. Ja, in alle gevallen op deze manier. Ik hoorde hem hijgen achter me en voelde hij begroef zijn gezicht in mijn nek en haalde diep adem. Zijn handen waren nu vertrokken Magdalena als hijgen bleef ritmisch bewegen, bewegen met haar heupen. Hij liet zijn handen vallen op mijn heupen en ik voelde zijn kloppende positie net boven de lumbale regio van de wervelkolom.

"Dat is het Amanda ... gewoon take it easy now ..." kreunde hij in mijn oor als hij drukte me tegen het landgoed met zijn handen hield hij mijn middel "... je bent zo goed als Magdalena op deze, dat weet ik."

Magdalena keek me aan met haar mistige bruine ogen en beet op haar onderlip lichtjes. Ze sloot haar ogen en ik zag hoe ze opgevoed haar vrije hand tussen zijn benen en bleef Orjan gestopt. Örjans handen hield me strak tegen hem en ik voelde dat hij begon humping tegen mijn onderrug met de kleverige lul. Zijn adem blies mijn oor en ik voelde zijn tong likt me langs de nek. Mijn pols was sterker dan het ooit is eerder geweest, en toen hij zijn handen opgevoed over mijn buik en gecupt ze over mijn borsten zo laks oncontroleerbare kermen over mijn lippen.

"Ohhh ... Amanda ... je bent zooo heerlijk ..." kreunde hij terwijl hij trucs op mijn stijve tepels "... het kon niet geloven ... dat je zo'n geil is. Magdalena ... "

"Mmmm ..." kreunde ze.

"Nu knielen voor Amanda ..." kreunde Orjan dik.

Magdalena was niet vertragen om te gehoorzamen en geplaatst op haar knieën met haar ronde glanzende kont voor me en Örjan. De hitte had gekregen aan het zweet afvoer van ons lichaam en met Magdalena voor me met haar mooie kont, dus laat Orjan mij en kreeg beneden en opende de deuren naar de douche kamers. Een koele wind trok en al snel was hij terug achter mij. Hij greep mijn polsen en mijn handen gehouden om Magdalena uitpuilende billen. Ik moest naar voren leunen iets om niet te vallen en Orjan stapt op de bank waar Magdalena stond zwaan zoekers.

"Mmm ... je bent zo mooi ..." kreunde hij "... zet je hoofd om kont Magdalena's nu Amanda ..."

Ik wist niet wat ik zou doen met mezelf. Magdalena was begonnen pulla weer en dan zal ik aarzelde dus la Orjan zijn hand op mijn hoofd en drukte me gemakkelijk tot in haar kont. Ondertussen pakte hij voor het eerst over zijn geaderde pik en begon te aaien. Mijn wang was nu tegen Magdalena een glanzend ham ik tegelijkertijd apart gehouden met mijn handen en Orjan stond boven ons en rukte uit.

"Ohhh ... zooo ... damn ... mooi ..." siste hij en trok sneller en sneller en ik voelde me Magdalena vingers werkte haar kutje alleen voor mij. Ik voelde me wat het was plakkerig tussen mijn schaamlippen.

Orjan rukte sneller en met een dik lange kreun regisseerde hij zijn pik op mij en Magdalena, en met een stevige grip op zijn pik terwijl hij dikke lange stralen van zijn cum shot over mijn wang, mijn blonde haar en Magdalena trillende kont. Hijgend, schudde hij een lange string opknoping van zijn gezwollen eikel tegen mijn wang en trok kukhuvudet over de kleverige cum tot aan mijn lippen. Hij struikelde naar achteren en vervolgens zonk tegen de muur en hapte naar adem terwijl zijn pik trilde spastisch.

Ik was nu geil, zo wist ik, maar ik was ook zeer nerveus. Ik heb ook laten vallen naar beneden en zat op de bank, terwijl Magdalena draaide zich om en kwam naast me. We keken elkaar aan. Haar grote borsten deinende op en neer van opwinding, en ze zat met haar benen wijd uit elkaar. Natuurlijk weet ik niet hoe ik zat. Ik was zo versuft dat ik nauwelijks kon onderscheiden van beneden. Magdalena nam mijn hand weer en ik omhelsde haar. Ze stond op en trok me naar de meisjes douche waar laten we de koele jets roes van ons massage-olie, zweet en sperma strak verstrengeld. Haar mollige borsten tegen mijn beetje pijn en toen we elkaar zagen in de ogen als we glimlachten op hetzelfde moment, en zonder dat ik echt weet hoe, zodat we elkaar gekust, en in de hoek van mijn oog zag ik Orjan stond in de deur van de sauna en het weer streelde zijn harde pik.

De gedachte dat ging door mijn hoofd vertelde me dat er een groot risico dat we waarschijnlijk zouden te laat thuis vandaag ...

15 reacties op "In de sauna met Orjan"

 1. Nilsson N.:

  een zogenaamde peting maar wel ok. 3,80

 2. Elin:

  Giant Sexy lezen terwijl ik zit wakker Year's Eve. Dank u.

 3. dajnosen:

  Super sexy lezen. Dit is wat ik van hou! Meer sånthär, bedankt. En je schrijft super .. :)

 4. dajnosen:

  En door de manier, waar het was warm voor mij! : D

 5. geile vent:

  Dit was geweldig! Meer van deze kunt u : D
  Nu was ik geil. Een goede tip is dat je kunt strelen de sj als je dit leest

 6. Stone O Sprencote:

  Door Professioneel geschreven. Stelt u zich eens in staat om de billen te kneden. Aaaaaa.

 7. Jennie:

  Shit goed! eerste deel het beste was. Zo goed dat ik een haarlak op de gedachte dat ik eh magdalena nam .. ;)

 8. Hellnoes:

  Nou, het was een beetje saai.

 9. Sofi:

  Oo wat als je had een van die leraren ;)

 10. m:

  Te lang ... te moeilijk Ik lees half geleden ...

 11. kåtlisa:

  Randy werd een man zat en smakte me na slechts 3 lijnen

 12. M.:

  Is dit verhaal echt legaal?

 13. Sepia:

  Vada echt legaal? een van de betere verhalen die ik heb gelezen, in geslaagd om me plezier dat bleef o voortgezet - had geen dode hoeken als sommige andere teksten. net als de toekomst, ook werd meer een climax.

  bieden vier orgasmes in ratings

 14. Björn:

  The Philadelphia Story. Sprängkåt ik was toen ik las den.Vad geweldig om twee jonge geile meiden neuken

 15. Stig RA Smith:

  Zou graag met!

Opmerking In de sauna met Orjan