New Years 2005-2006

Ik was van plan om me te vertellen over de avond dat zou de laatste in 2005, toen mijn vriend (sinds 14/1-05) en onze vrienden waren ijzer, drinken champagne feesten, plezier hebben en vieren het nieuwe jaar. 'S Avonds voelde mijn vriend een beetje geil en waarschijnlijk gemaakt het nog erger want ik had een zwarte uringad jurk, met zwarte stayups (alleen voor panty's eerder op de avond is gebroken en het was de enige die ik kon vinden) ... hij het idee gekomen om me eruit te halen. Dacht ik en zucht, zelfs een beetje meer met mijn nieuwe string met een afneembare ketting set van heup tot heup. Voordat hij uiteindelijk maakte van de gelegenheid wilde hij er zeker van zijn dat hij niet mit iets gedwongen in de winter koud, vroeg hij me te gaan liggen op de motorkap en er was ackten gaan, hebben we niet aan gedacht werd dat de auto stond voor de deur waar we waren ons en er waren zelfs mensen die uit kon gaan. Haha vol lachen, ik was erbij toen de ketting op mijn slipje doormidden gebroken en een voor een stringhalt totaal uit voor een rook. Maar wat doe je voor seks, stress, en degene die je lief te hebben?

Reageer op New Years 2005-2006