Wild leven Emelie's, deel 1

Introductie

Emelie had sinds de dag dat ze aankwam in Uppsala om te studeren aan de universiteit geliefde stad. Ze hield van de mogelijkheid om deel te smakelijke student van het leven vruchten te nemen - förkovringen over onderwerpen die ze altijd verlangde om te lezen, om de mogelijkheid om nieuwe, interessante en doordachte mensen te ontmoeten, te luisteren naar de grote leraren die eigenlijk had iets te zeggen hebben, in tegenstelling tot van de leraren op haar oude middelbare school, en last but not least om deel te nemen aan de feestelijke leven als de oude universiteitsstad aangeboden.

Maar de meeste van alles wat ze hield van de stad, want het gaf haar de kans om weg te komen van de strenge opvoeding zij is gekomen van - het kleine non-conformistische plek net buiten Jönköping. Gedurende al die jaren dat ze moest de gehoorzame Christen meisje die elke zondag en een aantal doordeweekse avonden in de week had om zijn tijd door te brengen in de parochiezaal te zijn. "Natuurlijk" - zou je denken - "maar waarom heeft ze niet vrij"? Maar het is niet gemakkelijk als je vader is de predikant van de plaatselijke kerk - een kerk die geen deel uitmaakte van de relatief 'open' en 'open-minded' Zweedse kerk. Nee, eerder een meer rigide en strook uit de evangelische Woord van het Leven. Dit en het feit dat ze zeer vervolgens vroeg de voorbije jaren in verschillende vormen van friskoleprojekt - alles van speelgoed naar school - met deze inslag van het christelijk geloof als een leidende ster. Men zou eerder zeggen dat het een wonder was dat Emelie niet onopgemerkt en wordt letterlijk gelovigen hun omgeving; als familie en zoals de meeste van haar vrienden. Terwijl de weinige vrienden die ze had ingeslikt alle aas dat was aan de haak voor hen - als het iets was zoals regenwormen - dus Emelie altijd kritisch over de 'kennis' ze afzonderlijk had verteld. Misschien heeft ze niet de vraag van de uiterlijke maar binnen ze had een discussie met zichzelf over alles wat een normale tiener nadenken. Dus het werd begrepen, zelfs door zes - dit taboe in de kerk en familie. Emelie had gelijk vroeg begonnen met een belang in die taboe nemen als ze wist dat ze het over hadden op school waar haar ongelovige vrienden gingen. Niet dat ze had geen directe volwassen kijk op wat het betekende, maar de gedachte van het doen van zoiets als 'het hun' voelde lelijk en verboden trok haar en ze verslond alles over dit onderwerp om dat te doen kwam haar in de weg. Nu was het nooit iets schokkender dan 'mijn levensverhaal' of sexfrågespalterna in de tabloids, maar het moest doen - en deed het meer dan genoeg voor het meisje met de erfzonde ingebakken sinds de kindertijd. Hoe ouder ze werd, hoe meer haar gedachten gingen in deze richting en in het begin van de middelbare school, had ze allang kennis met Malena Ivarsson blush - kennis was niet praktisch, maar alleen in theorie en in Emelie fantasieën.

Het verblijf in Uppsala, had ze ooit gepland sinds de dag dat ze werd gevraagd door zijn grootvader als ze niet kon studeren na toelatingsexamen. Haar grootvader was de 'oude school', maar had aanvaard dat jonge vrouwen van de '... de moderne tijd ...' nog steeds waarschijnlijk ook zou moeten zijn uit '... zie de wereld ...' en misschien zelfs '... diepgewortelde weinig kennis en waarom niet een bachelor's degree van een soort ... '. Dit waren de woorden die hij had gebruikt uit en ze zat als bedrukt in Emelie de hersenen van alle in het afgelopen jaar op de middelbare school. Haar vader had niet veel van het idee, maar omdat de oude man was pastor voor zijn zoon nam het over en nog steeds genoten veel respect in de gemeenschap die hij geeft in - zij het met grote tegenzin! Dus het hele afgelopen jaar, ze zorgvuldig gepland hun verblijf en hoe het zou kunnen zijn lang genoeg om haar eigen leven te geven - vrij van 'moeten, moeten en dwang'.

Dus toen afstuderen kwam met witte jurken, student caps in de lucht en tranen 'The blomstertid nu', wanneer alle pas afgestudeerde jongeren gretig ging op zomervakantie heiligheid en hun bezorgdheid te leggen in de toekomst en gekiemde - die Emelie's maag was in rep en roer van zorg dat niet in op elk van de verschillende hogescholen en universiteiten ze toegepast. Eigenlijk was het nooit een directe bedreiging dat ze niet zou lukken als ze zelf bewaakt met het hebben van een van de hoogste cijfers op school en dat ze alleen gezocht training dat ze is gegarandeerd te krijgen in. Toch was ze bezorgd over - de vrijheid van de strenge vader en alle 'moeten, moeten en dwang' door de Algemene Vergadering en de familie altijd gedoucht op haar was te verlangde om haar te kalmeren. Dus de dag dat het nieuws kwam - zoals het tuimelde naar beneden een acceptatie brief in de brievenbus in de voorkant van de gezellige miljoen villa - toen ze rende naar buiten en scheurde de envelop aan het zicht van het bericht barstte in tranen uit. Maar de tranen die vielen over haar wangen waren geen tranen van verdriet. Ook tranen van wanhoop, maar tranen van vreugde - een vreugde die alleen afkomstig is van een lang verblijf in de gevangenis en slavernij als Emelie voelde hun leven was geweest. Eindelijk was ze in staat om te ontspannen ...

Deel 1 - The Arrival

Ze was niet in staat om de hele nacht slapen. Na het uitpakken van alle essentiële ze had neer gelegen op het bed in de meisjes kamer naar de laatste nacht slapen in het huis voor een lange tijd. Maar het was bijna onmogelijk om te slapen. Zelfs niet dat ze gleed op en streelde zichzelf naar een orgasme in de voorkant van de spiegel in de badkamer had geholpen, zoals het altijd anders deed. Haar vingers snel had bewogen over het krullend licht blond en dun pubeshåret binnen het witte slipje. Zoals tegen de kåtsvullna clitoris met een precisie die zou hebben het Pentagon om te juichen terwijl haar ogen waren stevig aan de spiegel en de honingmeloen grote heuvels uitgespreid over de gedeeltelijk verscholen nachtjapon. Ze rigide en een-en-een-half-inch uitstekende tepels die tegen haar nachtjapon, alsof ze wilden hun roze kleur bloot over de hele wereld. Oren gespitst om te horen of iemand zich tot de badkamer en de mond stil, maar openlijk gevormd in gnyenden en kreunt als ze nooit durfde te spreken uit angst voor ontdekking. Ze had zelfs zo ver gegaan als ze gleed naar beneden haar slipje aan enkels, stapte uit ze en zet een voet op de rand van het bad om goed te zien de vingers wreef over de geile stigma dat groeide big elke keer geilheid verscheen. Van tijd tot tijd had ze liet zijn vinger glijden in de natte smalle gang tussen hen gezwollen roze en rommelig schaamlippen. Orgasme donderde uit haar baarmoeder en haar lichaam had haar opgeleide, slanke benen wijken en ze was gevallen op de ronde stevige kont. Ze schudde krampat door een orgasme dat zou hebben muren van Jericho komen tumbling down, beet op zijn lip niet te schreeuwen uit haar plezier. Het licht blond lang haar was geweest rufsigare dan ooit toen haar heldere blauwe ogen gezien zichzelf in de badkamerspiegel - haar anders bleke sproeten wangen rödflammiga van kåthetta en glanzend van het zweet. Toen ze trok zich terug op haar slipje over haar mollige muis, had ze geweten dat ze was naar beneden nat manier aan de binnenkant van de dijen. Smile had sinds ze kroop terug naar zijn kamer om deze beproefde geneesmiddel aan het werk. Maar wat maakte haar ontspannen meest van al - degene die haar val maakte in slaap voor iedereen om de test in school of toen ze voelde eenzamer dan ooit werkte niet.

De tanks hadden gesponnen erger dan normaal en Emelie zat moe op de achterbank van Volvo van het gezin. Aan de voorzijde zat vader en moeder en de stereo mompelde Radio Uppland in harmonie met de banden neuriën op het natte asfalt. Het had geregend helemaal uit de bossen van Småland, waar de reis begon - nadat ze een bezoek aan de dienst - door het landschap na landschap en nu zijn ze naderden de plaats van bestemming werd uiteindelijk opgehouden. De maatschappij had niet veel woorden zeiden tegen elkaar tijdens de reis, maar de meeste bleef zwijgen. Slechts een paar woorden werden uitgesproken, en vervolgens in oninteressante vragen als hoe ver het was echt links of irritatie van het weer - Emelie was niet in staat om te luisteren, maar laten we het monotone gezoem haar mediteren door de ellende van vast te zitten met zijn familie in een van die kleine ruimte gezinsauto. Maar nu, als ze de oude universiteitsstad benaderd, zodat ze zat op hete kolen, te wachten om de beroemde skyline van hoog boven hoogvlakte te zien. En wanneer de auto klom over een kam als ze het zag - vrijheid - silhouette droomde ze van sinds ze kreeg acceptatie brief in zijn hand. Ver weg, zag ze de twee aparte torens van de kathedraal en het kasteel dat torende hoog boven de stad. Eindelijk was ze waar ze wilde zijn.

Twee en een half uur later, had ze zwaaide naar hun ouders nadat ze hielp haar zich te vestigen in haar nieuwe huis - wat zou haar huis nu voor een paar jaar en hopelijk zou haar om zich te vestigen vrij. Nu is ze hier stond buiten de hoogbouw in Flogsta en zag de familie blauwe Volvo uitrol van het zicht en het voelde als een grote zwarte rots werd getild haar rug. Ze voelde tranen opwellen en stortte zich in het trappenhuis en de lift in. Ze drukte op de zesde klas - de lift trok - ze veegde tranen koortsachtig arm en kort daarna opende ze de deur van zijn studentenhuis. In de gang woonde blijkbaar negen andere studenten en zij zouden de keuken en tv-kamer te delen. Binnen in de hal deur was er een kleine hal met kasten langs een muur en een deur naar het toilet en douche aan de andere kant - in de hal was de leefruimte (met bijbehorende bed, nachtkastje, fauteuil, bureau met stoel en een kruk). Alles in Ikea grenen van de meer gedragen de strijd, maar Emelie wist dat binnen een paar uur, dus zou haar kamer zo gezellig als het ooit zou kunnen zijn. Inderdaad, het viel als ze zich had voorgesteld - een uur later was alles uitgepakt en Emilie zou een adempauze te nemen over de nieuw gemaakte bed. Ze was blij en voelde een warme douche, het was die ze nodig had. Ze stond op en liet de kleren vallen en al snel werd ze uitgekleed in het midden van de nieuwe kamer - greep hij een roze handdoek en gleed snel in de douche. De stralen van water was warm tegen haar huid, en ze voelde dat ze kippenvel kreeg over je hele lichaam. Haar onschuldige blauwe ogen naar beneden te kijken naar hen rond en lelie-witte heuvels waar het contrast duidelijk was vanaf de zomer blootstelling aan de zon met bikini top op - ze zou nooit hebben durven topless zonnen thuis, maar nu is ze verlangde om te testen - haar tepels waren keihard en de lichtroze kleur glinsterde van het vocht . Het water stroomde in de zomer tan lichaam en ze voelde zich op zijn gemak. Ze begon te schuimen op, en toen ze de gewelfde muis naderde, voelde ze tintelingen kracht weer - ze kreeg geil. De gladde zeep ingezeept ruim boven de huid, en toen zijn handen gleed en begon te masseren over de mollige muis begon ze. Emelie laat zijn hand beginnen met het maken cirkelvormige bewegingen over de clitoris, terwijl ze begon te strelen haar linker borst. Haar rechterhand was bezig met een paar seconden tot zwelling tussen zijn benen en ze kon duidelijk voelen de bekende plakkerigheid. Haar vingers drukte zich tegen haar clitoris en reageerde zoals gewoonlijk naar de kleine minikuk het altijd was groeien. Labia - zij buitenste gezwollen rond en bedekt met de dunne licht blond haar - ze enkel gezwollen opknoping een paar centimeter uit hen naar buiten toen ze geil - was rommelig en vingers gleed zachtjes over hen. Plotseling hoorde ze een klop van de gang deur - ze bevroor - kwam ze aan bij net kreunde te hoog als het klopte. Ze draaide de kraan dicht en luisterde - klop kwam weer - ze stond op het punt te bereiken voor de badjas wanneer de hendel is ingedrukt en de deur ging open.

"Hallo?" Het was een vrouwenstem vroeg Geest gezocht in rummet.Emelie geveegd badjas op en opende de deur van de badkamer. Daar, buiten, zag ze een korte bochtige meisje met lang donker haar verdwijnen in de kamer.

"Hier ben ik!" Emelie en haastte zich blozen na.

"Oh sorry" stamelde het meisje en draaide zich om "wilde om u te verwelkomen en u te vertellen dat we de weinigen die dachten koffie nu -. In de tv-kamer, die is"

"Wat leuk!" Emelie geveegd weer badjas stevig vast.

"Mijn naam is Maria," zei het meisje, stak haar hand uit.

"Emelie" pep haar rug toen ze Maria's hand nam en kwam te denken aan wat ze net gedaan in de douche. Ze bloosde.

"We wachten op je ..."

Het meisje was erg mooi gedacht Emelie en ze had een vriendelijke glimlach - leek dezelfde leeftijd of misschien een paar jaar ouder zijn, maar niet veel. Ze was korter dan Emelie en zeer bochtige - leek te zijn uit Latijns-Amerika. Ze duwde verleden en naar de gang weer in.

"Okay'll zomaar wat kleren aan" glimlachte Emelie "dan zal ik!"

Vervolg. volgen

Auteur's commentaar:
Dit schreef ik voor vele jaren geleden en de plaats waar het werd gepubliceerd als is nu bijna dood. Tenminste als je de kwaliteit of zo praten. Daarom wil ik nu hier publiceren. Hoop dat je het leuk vindt - er zijn meer onderdelen die niet overal is nog niet bekendgemaakt.

Reactie wild leven Emelie's, deel 1