Хомосексуални

Следниве matrixjoga означени со етикета хомосексуалец.

Niclas, велосипед, и безмилосен првиот ебам

Има добивано и малку постара сега, но ова е сосема вистинска приказна, само имињата се променети, кога влегов заебана за прв пат, а тоа навистина ... [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 гласови, просек: 3.11 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На Nina авантура продолжува - Дел 4 од 5

Откриените повторно!

Кога лежев во кревет овие денови, имав време да размислува за она што се случило, кога се мислев јасно и разумно, јас не можев да поверувам бев се осмелија да се направи нешто толку неверојатно глупави и смешни, но кога останав сам и да игра до сите на тоа како на филм во мојата глава, копнеев да продолжи играта заедно со Сара, [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 гласови, просек: 2.00 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На Nina авантура продолжува - Дел 3 од 5

Shoplifting проблеми.

По седнавме во трпезаријата, отидовме до rökrutan, тоа беше полна со луѓе таму, па отидовме на надвор од училиштето ограда до трговскиот центар. Сара беше ново за нашиот град кога таа почна седмо одделение, од Стокхолм, и затоа бил веднаш стана популарен со разнесени русокоси во социјален отпадник. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 гласови, просек: 2.40 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На Nina авантура продолжува - Дел 2/5

Откриени.

Немав повеќе маица фустани чиста па тоа го зеде во кошула морав, тоа беше значително пократок од фустан имав еден ден претходно, но по сè што се случи тоа не изгледа толку лошо да се покаже гаќи во училиште подолго. [.. .] Прочитајте sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 гласови, просек: 3.11 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Авантури на Nina во 70-тите - дел 1 од 5

На плажа.

Ова се случи доста пред некое време, 1978 година во почетокот на летото и јас бев во 8-мо одделение. Во училиште отидов да беше во овој момент "во мода" да таа девојка само ќе треба панталони и долги маица или Т-sirtklänning, се разбира, ова не беше човек го напуштил домот на родители биле дома заглавени во мојот случај беше тие секогаш отишле да работат долго пред бев да оди на училиште. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 гласови, просек: 3.42 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Каиро, во 1067 e.kr

Alessia патувале многу мил со роб караван од Цариград во Каиро. Тоа беше тешко на оној што го зеде караван без постар човек, по име Ахмед Khadir. А riktgit валкани стариот човек, кој беше курот за се и секого. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 гласови, просек: 2.11 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Петел JEG aldri glemmer

Da jeg започна на ungdomsskolen, jeg дојде во нова класа, тоа беше Труд jeg дер TRAFF Антон. Første банда jeg така шунка, тој беше гол. Jeg hadde forsovet Мег Труд беше за seint од сусам første време, што беше салата. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 гласови, просек: 3.12 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Млад човек со постар маж

Gaysex со постар маж

Оваа приказна е вистински и ми се случи неодамна.

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 гласови, просек: 3.31 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На крајот од ноќта на мраз стадион ... (Killsex)

Тоа беше се навистина мирно на лизгалиштето, iof не изненадува кога во се приближува на 22-ри Тоа беше крајот на играта вечерва со добар резултат со оглед на тоа табла покажа 3-1 на домашната екипа. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 гласови, просек: 3,64 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

"Затоа што сакам да ми ебеш јако"

Одам дома. Јас одам, малку пијан и fyllekåt. Надвор, не постои повеќе ме интересираа. Мажите се толку слаби или kylliga, а не на топла начин. Знам дека она што тие можат да се направи, но сакам фантазијата над без можност да ги донесат дома со средна големина кур или помалку за тоа прашање. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 гласови, просек: 3.30 од 5)
Loading ... Се вчитува ...