Еротизмот

Следниве matrixjoga означени со етикета еротика.

Што навистина се случило?

Јас дојдов во канцеларијата неколку минутно задоцнување, overslept. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 гласови, просек: 3.26 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Во мојата сопруга chloro

Таа ми рече да легне на стомак. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (45 гласови, просек: 3.38 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Niclas, велосипед, и безмилосен првиот ебам

Има добивано и малку постара сега, но ова е сосема вистинска приказна, само имињата се променети, кога влегов заебана за прв пат, а тоа навистина ... [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 гласови, просек: 3.11 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Во случај

Во мојата фантазија, ние ќе се сретнат со топла летна вечер на една напуштена плажа, пред сонцето оди надолу. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 гласови, просек: 2.64 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

А транспарентен невини

А приказна за еден невин изглед кој еволуираше во една убава и пријатна sexupplevelse [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 гласови, просек: 3.14 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Нашиот пат кон свингери живот 2

Тоа беше неколку месеци откако на првата посета на R & М Имавме зборуваше многу за она што се случи, ако обајцата ни беше сакаше искуство, дека ништо не се случило дека постои причина да се жалам, и дека ние мора да најде можност да се врати наскоро. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 гласови, просек: 3.03 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Маријана ме прави роговиден, вистинска приказна за "неверството"

А вистинска приказна прв

Тоа се случи неколку месеци по Јас и моите русокоса девојка Маријана ги исполни и ќе одат на одмор заедно за прв пат во Родос. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 гласови, просек: 2.57 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

А вистинска приказна за дозволено неверство

А вистинска приказна вториот

Мој русокоса девојка Маријана и мојот прв ден во Родос започна добро. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 гласови, просек: 3.05 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Она што таа би сакале да ...

Томас имаше само датира Меган за три месеци и тие немале време да се заедно многу често поради тоа што тие живееле во различни градови. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (38 гласови, просек: 3.32 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Референци

Ние двајца; Jonas_32 и Anna_36 беше најавен за да Aftonbladet разговарате истовремено. Ние и двајцата имаа една вечер да се во нашата 2 во Гетеборг. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (48 гласови, просек: 3,96 од 5)
Loading ... Се вчитува ...