BDSM

Следниве matrixjoga означени со етикета BDSM.

Она што таа би сакале да ...

Томас имаше само датира Меган за три месеци и тие немале време да се заедно многу често поради тоа што тие живееле во различни градови. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 гласови, просек: 3.27 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Сестра-1

Мојот прст притиснат на ѕвонче и мисли минува низ мојата глава. Тоа беше на мојот svågers вратата, ги повика и сега тие мораа да играат карти во право. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 гласови, просек: 3.18 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Дозволете ми да не биде слободен ...

Дозволете ми да не биде слободен ...

Дел 1

Чекорам зад вас во продавница. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 гласови, просек: 3.35 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На кралицата Есен - Дел 1

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Овој дел или делови додадени вклучуваат: BDSM, ропството, förudmjukning, тепањето, пирсингот и тортура во нарушуваат форми. Ако ништо друго, тоа се смета за навредлив, да се прочита не понатаму. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 гласови, просек: 2.67 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Авантура Нина продолжува Дел 5 од 5

Поднесена и се најде.

Остатокот од училишниот ден, ние го зеде лесно, Jocke беше дефинитивно ни гледаат и ќе се преземат секоја можност до мене се изложуваат ако јас не покажал ни најмал знак дека се голи под фустанот повторно. Последната лекција беше над 02:10 и Сара беше ме чека на велосипед, наместо. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 гласови, просек: 2,42 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На Nina авантура продолжува - Дел 4 од 5

Откриените повторно!

Кога лежев во кревет овие денови, имав време да размислува за она што се случило, кога се мислев јасно и разумно, јас не можев да поверувам бев се осмелија да се направи нешто толку неверојатно глупави и смешни, но кога останав сам и да игра до сите на тоа како на филм во мојата глава, копнеев да продолжи играта заедно со Сара, [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 гласови, просек: 2.00 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На Nina авантура продолжува - Дел 3 од 5

Shoplifting проблеми.

По седнавме во трпезаријата, отидовме до rökrutan, тоа беше полна со луѓе таму, па отидовме на надвор од училиштето ограда до трговскиот центар. Сара беше ново за нашиот град кога таа почна седмо одделение, од Стокхолм, и затоа бил веднаш стана популарен со разнесени русокоси во социјален отпадник. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 гласови, просек: 2.40 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На Nina авантура продолжува - Дел 2/5

Откриени.

Немав повеќе маица фустани чиста па тоа го зеде во кошула морав, тоа беше значително пократок од фустан имав еден ден претходно, но по сè што се случи тоа не изгледа толку лошо да се покаже гаќи во училиште подолго. [.. .] Прочитајте sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 гласови, просек: 3.11 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Авантури на Nina во 70-тите - дел 1 од 5

На плажа.

Ова се случи доста пред некое време, 1978 година во почетокот на летото и јас бев во 8-мо одделение. Во училиште отидов да беше во овој момент "во мода" да таа девојка само ќе треба панталони и долги маица или Т-sirtklänning, се разбира, ова не беше човек го напуштил домот на родители биле дома заглавени во мојот случај беше тие секогаш отишле да работат долго пред бев да оди на училиште. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 гласови, просек: 3.42 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Katja добие очекуваната посета

Katja ги натерале на автомобилот во луди брзина дома. Чекаше за посета од страна на соседот момче и успеал да купи некои играчки. Таа брзо се менува во новата кожени панталони. Тие беа прекрасно тесни низ задник и тие зајакната колковите. Таа беше облечено во пар на црни високи вооружен со револвер пумпи, кои речиси целосно скриен од страна на нозете. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 гласови, просек: 2,94 од 5)
Loading ... Се вчитува ...