Ако

Matrixjoga на шведски писатели

Sexnovell 24.se е непрофитна веб-сајт за оние кои сакаат matrixjoga, односно раскази со еротска содржина. Тука можете и двете може да чита и, исто така, испрати matrixjoga . Sexnovellerna се категоризирани со добра волја и ги спојува многу параметри. Затоа, ние немаме ништо против matrixjoga кои некои може да се види како навредлива, како што се ропство. Сепак, ние имаме ограничувања.

Ние им овозможи, сепак апсолутно не,:

  • секс со малолетнички (помлади од 18)
  • секс со животни (бестијалност)
  • секс со мртви тела (некрофилија)
  • напад и убиство
  • силувам
  • Вториот небрежност
  • реклами или линкови до други веб-сајтови (спамери не направил никаков напор)

На matrixjoga содржани на оваа страница се понекогаш се прикажува од страна на посетителите себе. Ние да се потрудиме да се осигура дека погоре е следеше, но се уште постои ризик дека неовластено содржина лизга преку. Ако најдете нешто што не го следат нашите правила Ве молиме испратете e-mail на info@sexnovell24.com.

Како да се финансираат сето ова?

Вклучување sexnovell24.com не е слободен. Имаме многу посетители и треба да ја користат компјутерската опрема која чини потоа. Затоа ја постави некои рекламирање тука и таму на веб, така што овие трошоци може да бидат покриени.