Во мојата сопруга chloro

Таа ми рече да легне на стомак. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (45 гласови, просек: 3.38 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Niclas, велосипед, и безмилосен првиот ебам

Има добивано и малку постара сега, но ова е сосема вистинска приказна, само имињата се променети, кога влегов заебана за прв пат, а тоа навистина ... [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 гласови, просек: 3.11 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

На две британски тинејџерки

Живеев неколку години во Лондон, кога бев 25 години. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 гласови, просек: 3,81 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Јас навистина ја сакам мојата работа понекогаш

Тој навистина мразат својата работа понекогаш. Темнината се населиле надвор и седна сам во својата студија со моменталната култура на коригирани тестови. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 гласови, просек: 3.39 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Во случај

Во мојата фантазија, ние ќе се сретнат со топла летна вечер на една напуштена плажа, пред сонцето оди надолу. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 гласови, просек: 2.64 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Маја и Olle

Маја и Olle.

Olle историјата:

Моето име е Olle. Јас сум 27 години. Јас работам како ѕидар и има работено заедно со мојот најдобар пријател Nisse во 4 години. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 гласови, просек: 3.70 од 5)
Loading ... Се вчитува ...