Секси учителка

Јас веќе долго време е познато дека има нешто помеѓу мене и мојот учител. Ние секогаш се даде едни со други невини долго погледи. Но јас секогаш мислев дека можеби и јас замисли. Може мојот учител да биде курот за мене? Беше тоа навистина е можно? Јас, кој имаше само 18 години и таа сигурно над 40.

Тоа беше врнежлив во петокот попладне, таа ме замоли да остане по класа. Бев малку нервозен, прашувајќи се што сака. По сите мои соученици беа отишле отидов на нејзиното биро. Таа беше поубава од вообичаеното, таа го стави ја својата коса во пунџа. Јас исто така, забележав дека таа насликани усните црвена боја. Тоа би можело да биде, бидејќи на мене? Но, не, не биди смешен.

Таа се сврте, видов дека таа имаше раскопчана друго копче од кошулата, сега би можел да го видам нејзиниот црвени градник. Таа погали градите, и го допре брадавица. Тргна кон мене, полека но сигурно. Почнав да дишам побрзо, и се чувствува неговото срце некакво тешко против моите гради. Таа ја лижеше на нејзиниот црвените усни. Ја спушти раката на мојот бутот и одеше нагоре. Ја спушти раката на мојот пенис, и почна да unbutton мојата мува. Се чувствував почнав да се добие BEnter. Таму се чувствува добро. Таа продолжи механизам нагоре и надолу. Таа се повлече по моите панталони и зграпчи пенис во ерекција. Таа ми го напика во нејзините убави устата, која имав често fantasized за. Таа ми вовлечени за некое време. Таа застана и ме бакна, а потоа таа почна соголување. Никогаш не сум видел таков секси тело, тоа беше толку женски. Таа стоеше само долна облека и undid нејзиниот градник. Одев кај неа, таа го зеде мојата рака и ја ставил врз нејзиниот совршен гради. Ја крена и ја стави на катетер. Тогаш јас се мотка неа. Таа ме фати за задникот и се наметнува мене понатаму во неа. Таа почна да стенка. Јас полека ми го зеде раката и ја погали клиторисот. Таа стенкаше погласно од било кога. Зедов своите цицки и истрча тешко. Врискала моето име, а јас се уште потешко. Јас дојдов во неа. Таа имаше нејзиниот оргазам втор подоцна. Ги свртевме погледите кон едни со други за некое време. Седна на нејзиното биро со нозете распаѓа. Таа погледна надолу во вагината, а потоа ме погледна повторно. Јас разбрав она што таа го сакаше. Одев до неа. Таа легна на своето биро и почнав лижење неа интензивно. Таа опфати цврсто во borskanten и завиваше. Гледав во сопственото тело дека таа уживаше. Таа застана една нога над мојата глава и јас се наметнува во неа повторно. Ние се пресели во ѕидот, јас ја зедов и го стави нозете околу мојот колковите. Истрчав тешко за време пред да ја изневерам. Таа донесе очите на мојот тврд пенис. Таа ја напика во уста и вовлечени мене. Таа го извади пред да допатува. Мој cum и 'бликаа на нејзиното лице. Таа лижеше устата.

1 одговор на "На секси наставник"

  1. Луцифер е роговиден:

    Темата е во ред, но тогаш го презеде.

Коментар на секси учителка