Мојот дечко се користи [I дел]

Не знам како ова е заеднички, но еве една приказна целосно доаѓа од реалноста.

Никогаш не сум била добра девојка, знам.
[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (69 гласови, просек: 2.64 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Секси бизнис во бар

Имав работеше напорно за неколку недели и се чувствував навистина заслужува малку релаксација. Јас и мојот пријател Мари одлучи да излезе и партијата. Ние секогаш ќе се забавуваат кога бевме надвор и тоа би можело да се добие навистина лудо. Имавме можност да се влезе во неочекувани ситуации ...
[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (33 гласови, просек: 2.91 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Каиро, во 1067 e.kr

Alessia патувале многу мил со роб караван од Цариград во Каиро. Тоа беше тешко на оној што го зеде караван без постар човек, по име Ахмед Khadir. А riktgit валкани стариот човек, кој беше курот за се и секого. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 гласови, просек: 2.11 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Мој неочекувани викенд со Stefan

Стефан, тоа беше многу години од минатиот Времето сега, но кој може да го заборави сите кул и убави моменти кои што се користат да се протне во. Не јас, во секој случај. Се сретнавме кога јас бев 19, имаше една релација КК за неколку години, изгубени едни со други за некое време, но потоа дигна темата повторно и заебани нашиот пат низ уште неколку години. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (53 гласови, просек: 3.45 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Лето на топлина

Се обидувам да го фати својот скитнически око за добивање на него да го следи разговорот подобро и открива дека неговиот поглед талка со образложение дека тој не сака мене да се види дека тој е, всушност, гледајќи ме гениталиите. Gubbfan седне и да погледнете под мојот фустан!

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (49 гласови, просек: 3.24 од 5)
Loading ... Се вчитува ...