Ана и јас, Дел Три

Кога топлина самиот се шири и во моето тело Јас ми се потпре наназад, Ана не беше бавно да се земе мојата петел во својата рака, застана и на учтив начин таа го погали бавно. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 гласови, просек: 2,48 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Петел JEG aldri glemmer

Da jeg започна на ungdomsskolen, jeg дојде во нова класа, тоа беше Труд jeg дер TRAFF Антон. Første банда jeg така шунка, тој беше гол. Jeg hadde forsovet Мег Труд беше за seint од сусам første време, што беше салата. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 гласови, просек: 3.12 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Нови во класата

Тоа беше понеделникот наутро собранието на училиште и Алекс, нивните одделенскиот наставник стоеше таму во предниот дел на таблата. Себастијан погледна во него, но пред се, на девојката, што стоеше покрај него. Таа беше во Samna возраст како Себастијан, 17 години, облечен во тесни црни фармерки и црвени јакна надвор бел резервоарот врвот.

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (38 гласови, просек: 3,79 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Магијата summersex со топла машки

Еве жешка приказна за жешка дечко, сонце, лето и магичен секс. Ве молиме коментар што мислите за тоа. Прв пат пишувам нешто како ова :-)

/ Електрични

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 гласови, просек: 3.95 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Ана и јас, дел II

-Секако дека имаме кондоми дома, рече мајка. Јас разговаравме околу тоа како таа ќе дојде и ќе спијам повеќе.
-Знаеш ли кој Ана е, сте ја виделе.
[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 гласови, просек: 3.41 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

DAMKLUBBEN Глава 1

Образите умирам на сите осум убава, силна, квалификувани професионални жени кои седеа околу масата каде што имаше толку многу средби во текот на годините. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (44 гласови, просек: 3.39 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Krog Träffen

Се сретнавме во еден бар, една ноќ, сте работеле таму и беше мојата маса. Првиот пат кога ќе

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 гласови, просек: 3.13 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Ана и јас

Се запознав со Ана прв пат во новото училиште. Имав 15 години, а ние се преселил во едно село надвор од Америка од страна на Северното Море. Тоа беше април и светлина почна да се вратат. Имаше родова квота во класата чинеше. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 гласови, просек: 3.13 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Ревност

Ова е прв пат се обидувам да пишувам цели шест-приказна на сите. Мојот дечко рече дека фантазии имам во мене, како јас нормално само го споделам со вас него, мора да се стави во пишување па други може да има корист од мојата тајна и очигледно прилично сензационално "sexmotsfär." [...] прочитани sexnovell "

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 гласови, просек: 3.12 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Млад човек со постар маж

Gaysex со постар маж

Оваа приказна е вистински и ми се случи неодамна.

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 гласови, просек: 3.31 од 5)
Loading ... Се вчитува ...