"Затоа што сакам да ми ебеш јако"

Одам дома. Јас одам, малку пијан и fyllekåt. Надвор, не постои повеќе ме интересираа. Мажите се толку слаби или kylliga, а не на топла начин. Знам дека она што тие можат да се направи, но сакам фантазијата над без можност да ги донесат дома со средна големина кур или помалку за тоа прашање. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 гласови, просек: 3.42 од 5)
Loading ... Се вчитува ...